Bebak acı badem sütü mucizesi

gubikim emin misin kuzum
bikaç damla nasıl yetecek la -tatlicadiarzu-
öyleyse bende deniyeyimm ya vereliniortak

dün cıne5 te fatma girik ve halil ergün un kadın dul kalınca diye filmi vardı.orda fatma girik in banyosunda BEBAK acıbadem sütünü gördüm..eskilerin kulandığı doğru valla arkadaşlar

gubikim emin misin kuzum
bikaç damla nasıl yetecek la -tatlicadiarzu-
öyleyse bende deniyeyimm ya vereliniortak

valla bebem ben 5-6 damla katiyorum gayet miis oluyo zemuszemus
kıvamı yetiyo yani

dün cıne5 te fatma girik ve halil ergün un kadın dul kalınca diye filmi vardı.orda fatma girik in banyosunda BEBAK acıbadem sütünü gördüm..eskilerin kulandığı doğru valla arkadaşlar

canım türkan soray hulya kocyigit filiz akın fatma girik falan...
bunlar zaten acı badem sütü kullandıklarını saklamıyolar ki kaydirigubbakcemile5
ciltlerinin onca ağır makyaja onca ısıga ragmen bu yasta hala yaşıtlarına gore çok daha iyi durumda olmasının sebebi de bunda gizli zemuszemus

valla bebem ben 5-6 damla katiyorum gayet miis oluyo zemuszemus
kıvamı yetiyo yani
tamam gurbikim ilk banyomda deniyem ben bunu :jeyyar:
sağolasınn kaydirigubbakcemile5

vayyy be :lepi:
ben de çantamdan eksik etmiyorum heçç zemuszemus

yaz sıcaklarında bebeyağı ağır olmazmı. Ben cildim kuru olduğu için kışın banyo sonrasında ıslakken uyğuluyodum ama yazın denemedim. Deneyeyim bari.

tatlım johnsons baby ın hangisini kullanıyorsun papatyalı aloe vera lı bi de sadesi vardı yanılmıyorsam ....

tatlım bebe yagını tum vucuda yedirdikten sonra mı su dökelim ?

tatlım johnsons baby ın hangisini kullanıyorsun papatyalı aloe vera lı bi de sadesi vardı yanılmıyorsam ....

canım ben yeşil kapaklısını kullanıyorum
neli bilmiyorum :kedi:
hayır bebe yagini ayrıca sürmüyosun
son durulanma suyunun içine bi kaç damla damlatip bebe yaglı su ile durulanıyosun
tependen değil omuzlarından aşagi dok yalnız saçları cabuk yağlandırıyo diğer türlü opuyorumnanaktan

Johnson Bebe Yağının kullanımına bakarsanız şunu yazıyor. Duşunuzu aldıktan sonra tüm vücudunuza sürün, sonra yağladığınız bölgeleri durulayın. Diğer nemlendiricilere göre nemin vücutta tutulum oranını 10 kat arttırır. Ben bu şekilde uyguluyorum ve çok memnunum.

Tatlı gurbikim differin jel önermiş fakat acnelyse ya da tretin çok daha hızlı sürede sonuç verir ANCAAAK bu mevsimde pek kullanılası ilaçlar degil çünkü güneşe maruz kalındığı taktirde çok daha kötü lekelenmelere sebep olabilir.İlla kullanılması arzu ediliyorsa muhakkak max. düzeyde güneş koruması sağlayan etkili bir ürün tercih edilmeli beraberinde.Soyulma hafif kabuklanmalara ve kızarıklığa yol açabilmekte bu da göz önünde bulundurulmalı.Ben La Roche Posay ürünlerini önermekteyim şiddetle.Sıkılaştırıcı ve mikro soyucu çok fazla ürünü var ve sosyal hayattan kopmadan,makyaj yapmanıza engel olmadan düzenli kullanım sonrasında soruna cevap veren güvenilir bir marka,araştırmanızı öneririm.opuyorumnanaktan

Canım ben de NEmlendiricisini vucut için kullanıyorum çok severekten...kaydirigubbakcemile2

Vucut için ayrı bir krem çıkarmış pembe tüpte, onu da alıcam şimdik

vicdanım tretinle acnelyse kullanmadıgımdan direk aklıma differin geldi :kedi:
bu kremler gece yatmadan evvel kullanılması gereken kremler
la roche posay hakkında pek çok ovgu duydum ama kullanmadım henüz
bi de onlara bakıyım bari kaydirigubbakcemile5

gurbik hanım merhaba.Konunuzu baştan sona okudm.Size sormak istediğim bir soru var.Eşim 30 yaşında ama herkez 40 yaşında gösterdiğini söylüyorlar.Cildi çok kuru ve yorgun.Biliyorsunuz erkeklere yönelik pek bir seçenek yok.Bebakı ve bal sabununu eşimde deneyebilirmiyiz.Yada bize önereceğiniz başka bir yöntem varmı.Lütfen cevabınızı bekliyorum

cildi çok kuru ise bebak kullanabilir canim
konuyu baştan sona okuduysan bazi arkadaşların eşleriyle birlikte kullandıklarını da okumussundur muhtemelen
bi sakıncası olmaz
kullansın

arkadaşlar merhaba benim cildim yağlı ve sivilceli 19 yaşındayım 4 ay sonra 20 yi doldurucam bebak için yada başka ürün için ne önerirsinizfisfisfis

gurbikk, badem sütlü bir deterjan çıktı duydun muuuuuuu ? hihoyyyt

etkisi günden güne yayılıyor :))
:lepi:

arkadaşlar merhaba benim cildim yağlı ve sivilceli 19 yaşındayım 4 ay sonra 20 yi doldurucam bebak için yada başka ürün için ne önerirsinizfisfisfis

sivilceli ise cildin tuliş'in açtığı "yıllar once sivilcelerime bu suyla elveda dedim" topiğine ugramanı öneririm hayatım
bebak sivilceli cilde direk uygulanmaz

gurbikk, badem sütlü bir deterjan çıktı duydun muuuuuuu ? hihoyyyt

etkisi günden güne yayılıyor :))
:lepi:

ay daha neler duycam nisanım yaa
parfümü de çıkar bunun yakında :kedi:

Büyük bir iştahla bebak acı badem sütünü arıyorum. For you'lar kapandı. Migrosa baktım bulamadım. :sm_confused: Pufffff nası bulcam yaa, şu ürünü çok denemek istiyorum senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…