- 23 Temmuz 2007
- 11.064
- 207
-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
Azıcık reklam yapayım,malum bu ürünü bana kullanmama vesile olan gurbik paşazede vereliniortak
Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve o kadar memnunumki bu memenuniyetimi nasıl dile getireceğimi bilemiyorum..
Akşam yatmadan evvel,sabahta işe gitmeden evvel makyaj öncesi sürüyorum ve yüzüm ışıl ışıldıyor resmen kaydirigubbakcemile2
Abone olduğum konular arasında bu konu olduğu için yazdıklarınızı paylaşımlarınızı büyük bir özenle okuyorum ve böyle güzel topikler sayesinde inanın çok ama çok güzel bilgiler edindim...
Her birinize çok teşekkürlera.s.
Gurbikim senide çok seviyorum bidenem,çok teşekkürler birtanesia.s.
bunları duymak çok güzel adoşum opuyorumnanaktan
cildin yağlıya dönükse gece yatmadan limon + su toniğiyle silip öyle yatmanı öneririm
malum yaz geliyo ciltler yağlanmaya meyilleniyormafoldumben
Aşkım cildim karma,burun üstü çok yağlı,diğer yanak ve alın bölgem çok kuru birtanem. -tatlicadiarzu-
Bu arada gurbikim sana bir sıkıntımdan bahsedeyim seni yakalamışken birtanem..
Şimdi benim bıyık bölgesi acayip kara duruyor,kuaförüm iple alıyor,daha evvel ağda ile alıyorlardı ve bende tek tek çıkanları cımbız ile alınca acayip kötü bir görüntü oldu..
Gerçi son 2 aydan beri düzenli iple alıyorum ve akşam yoğurt ile kabartma tozunu karıştırıp bıyık bölgesine sürüyorum ve o kararma gözle görülür şekilde sanki azalma var gibi geldi..
Bu karartıyı başka nasıl geçirebilirim,bilgin varmı tatlım?? :1hug:
valla bebem bi çok yontemi var aslında
birincisi ; differin jel
cildi soyan bi jel
kabuk kabuk soyulur bıyık bölgen alttan lekesiz cilt çıkar
diğeri ise; arap kızı kremi
bu krem ciddi anlamda cilt beyazlatıyo
fiyati da 2,5 ytl
Aşkımmmmmmmmm biliyordum biliyordum ben sana neden daha önce sormadımki yaaalkisalkisalkis
Tamam birtanem,peki hangisi daha çabuk sonuç verir,birde çalışıyorum yaa,cildimde de kötü bir görüntü olsun istemiyorum birtanem:jeyyar:
Birde nerde ve nasıl bulabilirim,hadi bunlarında cevabını ver bana,daha bir şey sormicem söz :icecream:
hayatım yukarıda uyarımı yaptımgurbikcim differin jel dedin eczanalerdemi satılıyoo nerden bulabilirimm ayy ne olur yazsana fiyatı ne kadardır canım..benim de böle soyan bişeye çok ihtiyacım var tatlımm..ya bide bu arap kızı kremini kullandım ama bi sonuç alamadım pek de düzenli kullanmadım ama yüzü yıkayınca geçiyoo gibi beyezlıkk..siz nasıl kullanıyosunuz bekletiyomusunuz arp kızı kremini yüzünüzde
canım renk farklılığı için doğal bişiyler istersen bebakla beraber limon + su toniğini denemeni oneririm
cilt rengini toparlıyor renk farklılıklarını ortadan kaldırıyor düzenli kullanımda
fakat yukarıda yazdıgım yontemleri kullanma şansın da var
differin yada arap kızı yani
civa mi?bu arap kızının içinde civa var ama.zararlı deil midir?