-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
grubik
ben ballı sabunla yıkıyom yüzümü güzelce mesaj yaparaktan
sonra kuruluyom
bebakı nemlendirici gibi sürüp yediriyorum
silmiyom ama sona
doru mu yapıyom ?
bide yatmadan nemlendirici sürem mi?
corel sen yapma bari bunu gozunu seviyim yaa mafoldumben
acı badem sütü nemlendirici gibi yüze sürülür mü mafoldumben
arkadaşlar merhaba,
cilt bakımı konusunda deneme-yanılma yöntemi ile ufak capta uzmanı oldum bu işin desem abartmiş olmam herhalde :lepi:
yaklaşık 1 ay once arkadaşlarla yeni açılan bir kozmetik magazasını gezelim dedik ki iyi de demişiz :icecream:
standlara öyle boş boş bakarken birden gözüme çarpti sisesi
aldım acıklamaları okurken kullanmış oldukları eski Türkçe kelimeler çok sempatik geldi
zaten cok cuz-i bir rakam diye hiç bir beklentim olmaksızın aldım "acı badem sütü"nü
aksam eve geldigimde öylece fıydırdım makyaj masamın cekmecelerinden birine
bi kaç gün sonra aklıma geldi "acaba işe yarar mı? aman canım 5ytllik şey bundan nolur allasen" önyargisi ile aldım elime makyaj temizleme pamugumu doktum ustune bebaktan biraz sildim yüzümü yattim
sabah kalktıgımda cildimde öyle canlı öyle duru gorunuyordu ki oldukca sasirdim
artık her gece yüzümü acı badem sütüyle silip oyle yatmaya basladim
ve inanın etkisi harika
tabi takviye olarak yüz fircasi, nar özlü- biberiye özlü sabun ve bebak nemlendirici de aldım
şimdi günlük bakımım belli
önce yüzümü nar yada biberiye sabunuyla sabunluyor sonra fircayla nazik bi bicimde masaj yapar gibi temizliyorum
ardından yüzümü kurulayıp once bebak acı badem sütüyle siliyor sonra nemlendiricimi sürüp oyle yatiyorum
ve inanın çok iyi geliyor :içelim:
gonul rahatlıgı ile tavsiye edebilirim yerimseniben
ulan akıl fukarası bocuk
al da yüzüne nemlendirici gibi sür mü dedim :mymeka:
pamuga dokup yüzünüzü silin dedim
hay allam yaa
zaten sinir kat sayım 1500 bi de senle ugrasmiyim :mymeka:
ne yazıyo yukarda :dilcikar:
yüzüme sürdüm nemlendirici gibi mi demişim he :mymeka:
aferim ailenin zeka küpü :teselli:ben her gece sürüyorum neden nemlendirici gibi sürüyorsunuz her zaman gibi dedin sandım tamam doğru yapıyorum o zaman ben sürüp siliyorum geri öyle bırakmıyorum zaten
corel sen yapma bari bunu gozunu seviyim yaa mafoldumben
acı badem sütü nemlendirici gibi yüze sürülür mü mafoldumben
sabrımı mı deniyosunuz kuzumacı badem sütü nasıl kullanılıyo yüzüne sürüp yıkıyomusun biri aydınlatsın lütfen
gurbacim..ben söyle kullaniyorum..aksamlari yatmadan önce önce göz makyajimi temizliyorum temizleme islak beziyle..sonra defne sabunuyla yikiyorum..aci badem sütümü yediriyorum (üstündeki tarife göre yapiyorum öyle yaziyordu cünki) sonrada temizleme pamuguyla siliyorum..dogrumu yapiyorum bilmiyorum ama üstünde öyle yaziyor bende öyle yapiyorum:uhm::uhm:
kızlar eskiden acı badem sütü vucut bakımda kullanıyordum...simdi ise bebe yagını kullanıyorum ama pekte memnun oldugumu soyleyemem....simdi tekrardan acı bademe dönmek istiyorum ...acı bademi vucut bakımında kullanan var mı ?
özellikle çatlakları tedavi edici ozelliği oldugunu soyluyor kullananlar
ben kullanmadım fegat
bebe yagından neden memnun kalmadın ki hayatım?
ben çok seviyorum opuyorumnanaktan
canım ben cansınz beybininkini kullanıyorum zemuszemustatlısım kıyafetlerim vıcık vıcık yag oluyor ondan pek begenmedim ...surdukten sonra fazlalıkları peceteyle almama regmen öyle oluyor ...tatlım sen hangi markanın bebe yagını kullanıyorsun?