Bebak acı badem sütü mucizesi

Bende deneme yanılma yoluyla bir çok ürünü kullandım..

2 yıla yakındır doğal yollardan şaşmıyorum...

Maske olsun, tonik olsun evde hazırladığım ürünleri uyguluyorum

Ama tabi çokta ihmal ediyorum... akşam amann yatıyım boşver diyorum..

Şimdi bu acı badem sütünü alıcam okudum ilk sayfaları herkes memnun

Gurbacımm benim cildim yağlı acaba kreminide alıp kullansam nasıl olur

Sütü sadece tonik yerinemi yoksa jel gibi temizlemedemi yapıyor:uhm:

Ayrıca bana bir gözceveresi kremi tavsiyesinde bulunabillirmisin çok memnun olurum..kaydirigubbakcemile3

Canım gurbikcim teşekkür borcum var sana soru sormuştum sende cevaplamışşsın sonra ben unuttum bakmaya yeni okudum baştan sona tabii işime yarayan şeyleri de not ettim deneyeceğim:mymeka:çok sağol kaydirigubbakcemile3

canım merhaba
eğer cildin yağlı ise kesinlikle acı badem sütünü tek başına kullanma
mutlaka ya biberiye sabunu ile yada limon +su karişimi ile birlikte dengele
yaşın kaç ona göre bir göz cevresi kremi olarak sana bugday yagini oneririm
hafifce parmak uclarına değdirip dıştan içe doğru masaj yaparak yedir göz cevrene yatmadan evvel
en iyi göz cevresi korumasını budday yagı yapar cunku
limon +su karişim kullanacağin için de yag bezesi yapmaz
opuldun

Biberiye sabunu, sanırım aktarlarda bulunur

Yaşım 27 buğday yağını nerden bulabilirim..

Çok sağol prensesim yazdım kafamakaydirigubbakcemile3

gurba mrba.s
bende formunuza yeni katıldım sorum şu olacak acı badem özlü makyaj temizleme mendili gördüm 2.5 tl kozmetikçimde almakta tereddüt ettim bende golden rosen makyaj temizleyicisini aldım hem daha pahalıya 4 e ne düşünüyosun ? :1rolleyes:
bebak acıbadem sütünü şuan için sadece ellerimde ve ayaklarımda kullanıyorum ayrıca bacaklarımda kıl Batması ve dönmesi var buna iyi gelir mi BEBAK ..?

Bagno Di Roma idi canım :)) çok fark etmedi ne yazık ki...
dermatolog blgisayarlı analiz yaptığında da, cildimin iyi temizlenmediğini sölemişti...:çok üzgünüm:

canımıniçi günlük hayatta maruz kaldıgımız tozu dumanı düşünürsek fanusla gezmemiz lazım cildin sürekli temiz kalabilmesi için :çok üzgünüm:

hayatım merhaba
ben kozmetik ürünlerin cilt temizliyicilerinden uzak kalmayı yegliyorum
golden rose'un makyaj malzemelerini alabilirim evet ama temizleme ürünlerini tercih etmem
aci bademli mendil olayini da illk kez duyuyorum
çok ilginç...
pazar amma genişliyor :roflol:
bu arada bacagındaki batıklara bebakin tek başına tesir etmesi biraz zaman alır
keselemeyi ihmal etme duş esnasında
ve mümkünse bebe yaği da kullan

valla bende ilk kez duydum bi danışayım dedim bu acı badem makyaj temizleyicisi için neyse başka duyan varsa ve cevap verirse çok sevinirim ona göre alıcam

mrb gurbacım ben bu ürünü ucuzlukçularda ğördüm ordan da alınabilir mi hani sahte yada tarihi geçmiş olabilir mi?birde benim cildim karma tipli tek kullanılır mı? şmdiden sağol

mrb gurbacım ben bu ürünü ucuzlukçularda ğördüm ordan da alınabilir mi hani sahte yada tarihi geçmiş olabilir mi?birde benim cildim karma tipli tek kullanılır mı? şmdiden sağol

canım garantiye evet sahtedir yada değildir demem doğru olmaz
ama şu da bi gercek ki piyasada pek çok sahte bebak dolaşmakta
en iyisi bildigimiz güvendiğimiz yerlerden almak
pek çok parfümeri ve büyük marketler satiyor artık bebak'i
oralardan almanı oneririm

çok geç oldu yazamadım cevap gurbacım,ben migrostan alıyorum her zaman buluyorum orda,hep yedekliyorum eve 1 tane fazla:içelim:

Bu kremi bende aldım. Kullandım beğenmedim. Çok yağlandırdı cildimi, anneme de almıştım o da heyecanlandı tabii. Çünkü ona bu kremden sitede çok iyi diye bahsediliyor. Mucize olduğu söyleniyor demiştim. Bi hevele kullandı fakat o da hiç beğenmedi. Buna mı mucize diyorlar diye başıma vuryor -tatlicadiarzu-

Ben kremi de sütü de aldım
Makyajımı sütü ile temizliyorum
Duştan sonra ve günlük yüz temizliğimden sonra kullanıyorum
Ufak sivilceler çıkardı ama duştan sonra çok iyi geliyor hemen emiyor cildim.
Mucize olan tek bir ürün gösterin bana, tek bir ürün.
Stoklayayım eve binlerce

ben gectigimiz yaz bebak sutunu kullanmistim ancak yaptigiim elime dokup azicik yayip, yuzume surmek oluyordu ve neden anlamadim acaip sivilcelendirmisti ben de birakmistim..
ama bu sene bu kadar ragbet oldugunu gorunce yeniden denemeliyim bi yerde hata yapiyorum belki dedim..
ve yuzumu yikadiktan sonra pamuga sutu dokup onunda yuzumu silmeye basladim.. ve asiri iyi geldi..
belki bu bir puf noktasidir neden bilmiyorum boyle bir fark olustu..
lekelerim felan da azaldi makyajimi direk bu kremle cikariyorum artik..
pamuk olayini sorun yasayanlar bi denesin derim..

ayrica 23 yasindayim kurbgaccim bugday yagini goz cevreme deniyim mi?

arkadaşlar doğru kullanmayı bilmezseniz sivilce de yapar başka şey de...
sivilce çıkardı diyorsunuz
Allah aşkına 45256457456698 kere söyledim burda bas bas bağirarak
cildiniz sivilceye meyilli ise acı badem sütünü tek başına kullanmayııınnnnn!
diye
mutlaka beraberinde biberiye sabunu yada ballı sabun kullanın
kullanmayı bilmeyenlerin üründen verim alması saçma olur zaten

hayatım
acı badem sütü ele dokülüp krem gibi yüze sürülür mü?
Allah aşkına nerde söylemişim bunu bi gösterir misin?
pamuga döküp silinmeli
krem değil ki bu
direk yüze sürülür mü kafamçokkarıştı
yağ bezesine meyilli ise cildin bugday yaği kullanmanı önermem canım

bu süt herkese yarıcak diye bişey yok ki.öyle bi anlatıyosunuz ki sanki mucizevi bişey.bende forumdan gördüm aldım ama banaada yaramadı hatta sabunla kullandım.memnun olmayanlarda yorumlarını yazabilir.

herkese slmlar ürünü kullanan memnun kalan yada kalmayan tabiki herkes yorumlarını yazacak canım gurbik meleğim kendi deneyip memnu kaldığı ve ona göre mucize olan bi ürünü bizimle paylaşmış nede iyi etmiş bende kullandım ve bana görede mucize ama bazılarımıza yaramamış ki çokta doğal onlara göre mucize değil tabiki ama memnun olmayanlarda suçlar gibi sanki birileri onlara zorla kullandırmış yüzde yüz etki görecekler die söz vermiş ama olmamış tarzında yorum yazıyorlar bazılarımızın kızdığı bu deneyip denememek sizin tercihiniz burada tüm msjları karşılıksız okuyup cvplayan gurbik meleğime yüklenmeyin lütfen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…