- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
Bende deneme yanılma yoluyla bir çok ürünü kullandım..
2 yıla yakındır doğal yollardan şaşmıyorum...
Maske olsun, tonik olsun evde hazırladığım ürünleri uyguluyorum
Ama tabi çokta ihmal ediyorum... akşam amann yatıyım boşver diyorum..
Şimdi bu acı badem sütünü alıcam okudum ilk sayfaları herkes memnun
Gurbacımm benim cildim yağlı acaba kreminide alıp kullansam nasıl olur
Sütü sadece tonik yerinemi yoksa jel gibi temizlemedemi yapıyor:uhm:
Ayrıca bana bir gözceveresi kremi tavsiyesinde bulunabillirmisin çok memnun olurum..kaydirigubbakcemile3
canım merhaba
eğer cildin yağlı ise kesinlikle acı badem sütünü tek başına kullanma
mutlaka ya biberiye sabunu ile yada limon +su karişimi ile birlikte dengele
yaşın kaç ona göre bir göz cevresi kremi olarak sana bugday yagini oneririm
hafifce parmak uclarına değdirip dıştan içe doğru masaj yaparak yedir göz cevrene yatmadan evvel
en iyi göz cevresi korumasını budday yagı yapar cunku
limon +su karişim kullanacağin için de yag bezesi yapmaz
opuldun
nisanım senin biberiye sabunun hangi markanındı ?
Bagno Di Roma idi canım :)) çok fark etmedi ne yazık ki...
dermatolog blgisayarlı analiz yaptığında da, cildimin iyi temizlenmediğini sölemişti...:çok üzgünüm:
gurba mrba.s
bende formunuza yeni katıldım sorum şu olacak acı badem özlü makyaj temizleme mendili gördüm 2.5 tl kozmetikçimde almakta tereddüt ettim bende golden rosen makyaj temizleyicisini aldım hem daha pahalıya 4 e ne düşünüyosun ? :1rolleyes:
bebak acıbadem sütünü şuan için sadece ellerimde ve ayaklarımda kullanıyorum ayrıca bacaklarımda kıl Batması ve dönmesi var buna iyi gelir mi BEBAK ..?
canımıniçi günlük hayatta maruz kaldıgımız tozu dumanı düşünürsek fanusla gezmemiz lazım cildin sürekli temiz kalabilmesi için :çok üzgünüm:
mrb gurbacım ben bu ürünü ucuzlukçularda ğördüm ordan da alınabilir mi hani sahte yada tarihi geçmiş olabilir mi?birde benim cildim karma tipli tek kullanılır mı? şmdiden sağol
Bu kremi bende aldım. Kullandım beğenmedim. Çok yağlandırdı cildimi, anneme de almıştım o da heyecanlandı tabii. Çünkü ona bu kremden sitede çok iyi diye bahsediliyor. Mucize olduğu söyleniyor demiştim. Bi hevele kullandı fakat o da hiç beğenmedi. Buna mı mucize diyorlar diye başıma vuryor -tatlicadiarzu-
ben gectigimiz yaz bebak sutunu kullanmistim ancak yaptigiim elime dokup azicik yayip, yuzume surmek oluyordu ve neden anlamadim acaip sivilcelendirmisti ben de birakmistim..
ama bu sene bu kadar ragbet oldugunu gorunce yeniden denemeliyim bi yerde hata yapiyorum belki dedim..
ve yuzumu yikadiktan sonra pamuga sutu dokup onunda yuzumu silmeye basladim.. ve asiri iyi geldi..
belki bu bir puf noktasidir neden bilmiyorum boyle bir fark olustu..
lekelerim felan da azaldi makyajimi direk bu kremle cikariyorum artik..
pamuk olayini sorun yasayanlar bi denesin derim..
ayrica 23 yasindayim kurbgaccim bugday yagini goz cevreme deniyim mi?