Bebak acı badem sütü mucizesi

bu süt herkese yarıcak diye bişey yok ki.öyle bi anlatıyosunuz ki sanki mucizevi bişey.bende forumdan gördüm aldım ama banaada yaramadı hatta sabunla kullandım.memnun olmayanlarda yorumlarını yazabilir.
cilt tipin nedir
sivilce sorunun var mi
bebakı nasıl uyguladın anlatır mısın?

cilt tipin nedir
sivilce sorunun var mi
bebakı nasıl uyguladın anlatır mısın?

sivilce problemim yok.cildim karma.ballı sabunla yıkayıp ardından pamuğa döktüm bebakı hafifçe sürdüm.yüzümde ciddi bi yağlanma oldu.arkadaşlar cildimiz parlıyo diyolar ama bu yağlanmadan parlamasın sakın.bende öyle oldu.hadi yağlanmayı geçtim ama yağ bezeleri çıktı göz çevremin hemen alt kısmında bende hemen kullanmayı kestim.

burda yanlış anlaşılmasın siz elinizden geldiğince yardımcı oluyosunuz.ama sanki herkese yarıcak gibi yorumlar görüyorum o yüzden böyle bişey yaazdım.

sivilce problemim yok.cildim karma.ballı sabunla yıkayıp ardından pamuğa döktüm bebakı hafifçe sürdüm.yüzümde ciddi bi yağlanma oldu.arkadaşlar cildimiz parlıyo diyolar ama bu yağlanmadan parlamasın sakın.bende öyle oldu.hadi yağlanmayı geçtim ama yağ bezeleri çıktı göz çevremin hemen alt kısmında bende hemen kullanmayı kestim.

burda yanlış anlaşılmasın siz elinizden geldiğince yardımcı oluyosunuz.ama sanki herkese yarıcak gibi yorumlar görüyorum o yüzden böyle bişey yaazdım.

cildiniz yaglanmaya oldukca meyilli anladıgım kadariyla
sabuna rağmen yaglanma hatta ve hatta yag bezesi ( fisfisfis) yapti ise kullanmayın şekerim yerimseniben

kremi yüzünüze sürmeyin yağlandırır, nemlendirici kullanın lütfen
kremi daha ziyade el ve ayaklarınız icin kullanmanızı öneririm
pamuk gibi yapıyor

seda a gerçekten bende de aynısı oldu ne zamandır yazacaktım fakat işlerden fırsat bulamadım bendede göz altında yağ bezecikleri oluştu yüzüm gerildi kaldı benim cildimde kuru yani sadece te bölgesi biraz yağlı hemde sabunla kullandım açıkçası bu herkese yaramıyo yani oysa ne ümitlerle almıştım şimdi yağ bezelerini geçirmekle uğraşıyorum zaten benim yüzümde öle bi sorun yok sadece adet dönemlerinde sivilce çıkar bende oynadığım için çene bölgemde izler kaldı onları geçirmek benim derdim

arkadaşlar a kişisine iyi gelen bişi size de iyi gelecek diye bir kaide yok
doğru kullanmayı bilmediginiz sürece hangi ürün olursa olsun faydasından ziyade zararı dokunur
biraz mantık katarak işin içine pekala sorunsuzca kullanabilirsiniz
yaz aylarına doğru cilt daha da yağlanır
dolayısı ile bebak ile makyaj temizlendikten sonra tonik ile silinirse yağlanma olayı minimize edilmiş olur
ayse böyle kullanıyor ben de öyle yapayım
fatma şunu yapmiş ben de aynını yapayım demek ne kadar akıllıca?
cildinizi en iyi siz tanırsınız
haftada yada 10 günde bir peeling yapmaz, cildinizi yağdan arındıracak bir tonik kullanmazsanız sivilce de olur siyah nokta da komedon da
bunun suclusu acı badem sütü değil!

slm gurba daha öncede demiştim ya acıbadem makyaj temizleme mendilini buldum bebak değil ama çoma diye bi markanın ama aynı bebak gibi acıbadem sütünün şişesi bile aynı nerdeyse :) rosens in kinden katkat iyi makyajımı temizledikten sonra cildim yumuşacık oldu sende bi araştırıversende bizi bi bilgilendirsen gamyoncuiremsu hoşçakal canım

canım çomayı biliyorum
fakat kullanmadım
yaşadıgım yerde bulabilir miyim onu da bilmiyorum
akşam çıkışta bi talan ediyim kozmetikçileri
bulursam alir dener yazarım fikrimi hihoyyyt

kaydirigubbakcemile2 tamam sabırsızlıkla bekliyorum fikirlerini bebak bulamayanlar çoma acı badem sütünü kreminide kullanabilirler mi?

günaydın gurbacıma.s.
belki doğru yere yazmıyorum ama ö.m. la rahatsız etmim dedim
burun üstündeki siyah nokltlar ane iyi tatlımsengözlerimebaksanab

:eek:ayyy evet gurbacımm banada önermiştin kahve +limon çok memnunum hayatım çok sağolll.arkadaşım kuruyuncaya kadar sanırım ama ben evde müsait olunca baya bekletiyom aklıma gelince yıkıyomm valla bi zararıda olmuyoooo

X