- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
çok hevesle almıştım ama bende yağ bezesi yaptı bıraktım kullanmayı
Sen de benim gibi sadece göz makyajını temizle Bebaklasengözlerimebaksanab
Kışın da arasıra cildin için kullanırsın.gamyoncuiremsu
gurbaam balım,
Watsons'un bu ayki dergisinde Bebakın da reklamı var, demek ki talep çokk =))
Bebakı dergilerde görmeye hazırlanın gari kaydirigubbakcemile5 :sm_cool:
çok hevesle almıştım ama bende yağ bezesi yaptı bıraktım kullanmayı
vay anasını.....
bu demek oluyo ki bi dahaki ay watsonsun kapak kızı benim :1closedeyes:lülülülülülü
yahu bu bebak yetkilileri niye hala bana ulaşip plaket vermedi anlayabilmiş değilimPP
bekletip silmekteki amacın ne merve
niye pamugun üstüne doküp silmiyosun
verim alamadın mı öyle bacım?
merabalar.. yeniyim. sabah iş yerinde tüm sayfaları okudum. hiç abartısız söylüyorum bunu.. gurbaa prenses aynı şeyleri çok kere söylemiş bıkmamış hakkaten tebrik ediyorum.. dediklerinin çoğunu hatırlıyorum ama o kadar çok mesaj okudum ki sıralarını karştırdım.. şimdi öncelikle;
en çok belirttiği şey acıbadem kremi değil ''sütünü'' kullanın, krem ciltte yağlanma yapar
eğer cildinizde sivilce filan varsa bunun yanında ek ürün olarak biberiye sabunu kullanın. önce sabunla yıkayıp sonra sütü uygulayın
siyah noktalı ciltler için bire - bir ölçek olacak şekilde limon suyu ve normal suyu dondurum sabahları siyah noktalı bölgeye uygulayın
gülsuyunu tonik yerine kullanabilirsiniz..
bunlar özet olarak hatırladıklarım.. benim sormak istediğim şimdi hangi sırayla hangisini ne zaman kullanacağım.hangisi durulanıyo hangisi ciltte kalıyo_?
gülsuyum, yarı yarıya su ve limon suyumun buz hali mevcut.bunları temin ettim ama mahalledeki for you kapalı olduğu ve merkezi bi yere inmediğim için acıbadem sütüm ve aktardanda bulabileceğim biberiye sabunum yok.. en kısa zamanda temin edeceğim.
şimdilik gülsuyuyla temizliyorum cildimi. siyah noktalarım var ve cildimde yağlanma oluyor.. öyle pul pul kalkan bi tenim yok.. yağlıya dönük bi cilt yapım var.. hangi sırayla kullanacağım.
çok karışık olduilk mesajdan böyle bi görüntü yapmak istemezdim ama kafamı tam toparlayamadım üzgünüm
şimdiden teşekkü ederim..
buraları okuyunca bi şevk geldi attım kendimi markete aktara.. delikafadulden
sütü filan bulamadım ama gülsuyu bulmuştum.. tüh kullanmıyım o zaman fisfisfis
hee bide elma sirkesi aldım onu sölememişim. gerçi evde varmış ama bilmiodum. annem 5 kilo elma sirkesi var gittin şu şişeye para mı verdin dio
heh o esansıda okumuştum.. suyla karıştırılıyodu kanımcaa.. neyse hafta sonu kadıköy beni bekler
teşekkür ederimm sna daa
bide ben sbhları günlük olarak kükürtlü sabun kulanıyorum otacının.. sivilceler genelde regl dönemlerimde bide çok sıkıntılı olursam çıkıo. asıl sorun onların lekeleri çürük mor rengi. yaralarım gibi sivilceleriminde izleri kalıo :çok üzgünüm:
merabalar.. yeniyim. sabah iş yerinde tüm sayfaları okudum. hiç abartısız söylüyorum bunu.. gurbaa prenses aynı şeyleri çok kere söylemiş bıkmamış hakkaten tebrik ediyorum.. dediklerinin çoğunu hatırlıyorum ama o kadar çok mesaj okudum ki sıralarını karştırdım.. şimdi öncelikle;
en çok belirttiği şey acıbadem kremi değil ''sütünü'' kullanın, krem ciltte yağlanma yapar
eğer cildinizde sivilce filan varsa bunun yanında ek ürün olarak biberiye sabunu kullanın. önce sabunla yıkayıp sonra sütü uygulayın
siyah noktalı ciltler için bire - bir ölçek olacak şekilde limon suyu ve normal suyu dondurum sabahları siyah noktalı bölgeye uygulayın
gülsuyunu tonik yerine kullanabilirsiniz..
bunlar özet olarak hatırladıklarım.. benim sormak istediğim şimdi hangi sırayla hangisini ne zaman kullanacağım.hangisi durulanıyo hangisi ciltte kalıyo_?
gülsuyum, yarı yarıya su ve limon suyumun buz hali mevcut.bunları temin ettim ama mahalledeki for you kapalı olduğu ve merkezi bi yere inmediğim için acıbadem sütüm ve aktardanda bulabileceğim biberiye sabunum yok.. en kısa zamanda temin edeceğim.
şimdilik gülsuyuyla temizliyorum cildimi. siyah noktalarım var ve cildimde yağlanma oluyor.. öyle pul pul kalkan bi tenim yok.. yağlıya dönük bi cilt yapım var.. hangi sırayla kullanacağım.
çok karışık olduilk mesajdan böyle bi görüntü yapmak istemezdim ama kafamı tam toparlayamadım üzgünüm
şimdiden teşekkü ederim..
canım Gurbaamız bisim herşeyimiz a.s yarın o da cevap verecektir ama cildin yağlı ise, sana şunları söyliyim, benim de yağlı ve sivilceye meyilli cildim var.
gülsuyu, yağlı ciltlere pek yaramıyor ne yazık ki canım...yağlandırıyor.
tonik olarak, çilek esansını öneririm. aktarlarda var. onu da suyla karıştırıp buz kalıplarına atarsan, iyi olur :) :1rolleyes:
temizleyici olarak biberiye sabunu iyidir evet ben de kullandım ama bende pek mucize olmadı, dermokozmetik markalara geçtim.
sıralamayı söyle yapabilirsin:
günlük temizliğin önce Biberiye sabunu, sonra 2 dk bekle, cilt kurusun tamamen, sonra pamuğa Bebak acı badem sütünü (nemlendirici veya kremi değil) döküp yüzünü sil canım. yağlı ciltler için bu nemlendirme yetiyor.
ama yetmezse, Nemlendiricisini alabilirsin.
sonra bir 5-10 dk bekleyip buzluktan çıkardığın çilek esansını yüzünde gezdirirsen bu iş tamamdur canım...
benim fikrim bu tabii,
örtmenimis Gurbaağımızdır kaydirigubbakcemile3 a.s.
kükürtlü sabun bana hiç yaramadı canım kafamçokkarıştıburaları okuyunca bi şevk geldi attım kendimi markete aktara.. delikafadulden
sütü filan bulamadım ama gülsuyu bulmuştum.. tüh kullanmıyım o zaman fisfisfis
hee bide elma sirkesi aldım onu sölememişim. gerçi evde varmış ama bilmiodum. annem 5 kilo elma sirkesi var gittin şu şişeye para mı verdin dio
heh o esansıda okumuştum.. suyla karıştırılıyodu kanımcaa.. neyse hafta sonu kadıköy beni bekler
teşekkür ederimm sna daa
bide ben sbhları günlük olarak kükürtlü sabun kulanıyorum otacının.. sivilceler genelde regl dönemlerimde bide çok sıkıntılı olursam çıkıo. asıl sorun onların lekeleri çürük mor rengi. yaralarım gibi sivilceleriminde izleri kalıo :çok üzgünüm: