- 11 Mayıs 2009
- 1.034
- 8
-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
tatlım gurbacım detaylı yazmış buraya.nisanım saol bebekim Şeniz
canlarım bu arada yeni keşfettiğim bişiyi aktariyim hemen
*yüzünde sivilce olanlar denemesin....! zira sivilceli cilde peeling yapilmaz
Türk kahvesinin cilde faydaları malumunuz....
en etkili doğal peeling yöntemlerinden biri
efenim sonra toz şekeri de nasıl bilirsiniz diye sorsam "kötü biliriizz" diyen çıkmaz herhalde içimizden
çayı keki onu bunu tatlandırdıgı yetmiyormuş gibi cilde de binbir çeşit faydası var....
ölü hücrelenden ariniyorsunuz bi kere...
nem kazanıyor cildiniz
siyah noktaların da düşmanı...
sonracııma limon....
bildiğimiz limon işte ya...
hani şu cildi sıkılaştırıp antibakteriyel ozelliği olan, tek başına suyla seyreltip kullandıgımızda ciltteki sivilcelerin kökünü kurutan limon....
işte canlarım geçtiğimiz gün duştan sonra bu üçünü kariştirip (hiç su eklemeden) yüzüme masaj yaparak uyguladım iki uc dakika kadar
sonuç gercekten cok guzeldi
yumusacık kadife gibi yapiyor cildi
henüz ilk denemem oldugundan "illa ki yapiniz, süper" diyemiycem
bi süre daha deneyeceğim
etkilerini gözlemleyip yazarım size canlarım hihoyyyt
gurbaam sürüyorumda kuaförde sürülen gibi olmuyo canım ya böcek bacağına benzetiyorum o kadar yetenekliyim yane
gurbikcim senden mi okudum diğer sayfalardanmı valla unuttum dün yoğurtla karbonatı karıştırıp yüzüme siürdüm kuruyuncaya kadar beklettim yüzümde bölee bi duruluk beyazlık oldu ama neye yarıyo bilmiyomm,,sendenmi duydum neye ii gelir acaba...
gurba mrb canım bulabildin mi acı badem makyaj temizleme mendilini senden bi cevap bekliyorum şakkıdı benden başka bulanda yok mu acaba bu acıbadem makyaj temizleme mendillerini:icecream:
merhaba gurbaa ben yeni üyelerdenim ama uzun süredir bu sitenin takipçisiydim...seni de bu bebak sayesinde tanıdım ve burdaki yorumlar senin tavsiyelerinle yaklşık 2,5 aydır bebak kullanıyorum..benim cildim bay sorunlu diyebilirm stres ve özel dönemlerde sivilce problerim baya var tabi izleride şu an da ise sadce bebak ve limonlu ya da elma sirkeli tonik uyguluyorum... bebak sivilce yapaıyor diyen arkadaşlar ise haklılar evet sorunlu ciltlerde yapabilir ama önemli olan yağ dengesini ayarlamak özelllikle limon-su karışımıyla exstra bi işlem yapmazlarsa sonuç alamazlar gerçekdensengözlerimebaksanab.... teşekkürler gurbaa bu paylaşı için..vereliniortak
gurbaa bana yardım eet.sorunum bacagım dakı batık lekeleri.ben batıkları oydum lekeler kaldı.cok sinir oluyorum.sen bılırsın ne yapmalıyım gecmesı ıcın?