Bebak acı badem sütü mucizesi

Sen de benim gibi sadece göz makyajını temizle Bebaklasengözlerimebaksanab
Kışın da arasıra cildin için kullanırsın.gamyoncuiremsu

o kadar hassas cildim var ki herseye tepki veriyo.kendim için doğru ürünü bulmam çok zor olucak herhalde.en iyisi dediğin gibi kullanmak islanda.s

gurbaam balım,
Watsons'un bu ayki dergisinde Bebakın da reklamı var, demek ki talep çokk =))
Bebakı dergilerde görmeye hazırlanın gari kaydirigubbakcemile5 :sm_cool:

vay anasını.....
bu demek oluyo ki bi dahaki ay watsonsun kapak kızı benim :1closedeyes:lülülülülülü
yahu bu bebak yetkilileri niye hala bana ulaşip plaket vermedi anlayabilmiş değilim :pPP

çok hevesle almıştım ama bende yağ bezesi yaptı bıraktım kullanmayı

hayatım cildin yaglı ise tek başına bebak kullanma
bunu defalarca söyledim gamyoncuiremsu

Ben okuldan gelince acıbadem sütünü yüzüme sürüyorum bir iki dakika bekletip pamukla siliyorum akşamda normal cilt bakımımı yapıyorum.Bu şekildede çok işe yaradı cildi çok iyi temizliyor.Kampüsten gelince cildimin hep çok kirli olduğunu ve tam temizlenmediğini düşünürdüm şimdi içim rahat. sositososito Hemde yumuşacık yapıyor. hihoyyyt

bekletip silmekteki amacın ne merve :nazar:
niye pamugun üstüne doküp silmiyosun
verim alamadın mı öyle bacım?

Valla ayrıca nemlendirici kullandığım için bunu temizlem sütü olarak kullanıyorum.Bir iki dakika bekletip cildin biraz emmesini bekliyorum sonra da pamukla silip normal bakımımı yapıyorum. a.s

merabalar.. yeniyim. sabah iş yerinde tüm sayfaları okudum. hiç abartısız söylüyorum bunu.. gurbaa prenses aynı şeyleri çok kere söylemiş bıkmamış hakkaten tebrik ediyorum.. dediklerinin çoğunu hatırlıyorum ama o kadar çok mesaj okudum ki sıralarını karştırdım.. şimdi öncelikle;

en çok belirttiği şey acıbadem kremi değil ''sütünü'' kullanın, krem ciltte yağlanma yapar

eğer cildinizde sivilce filan varsa bunun yanında ek ürün olarak biberiye sabunu kullanın. önce sabunla yıkayıp sonra sütü uygulayın

siyah noktalı ciltler için bire - bir ölçek olacak şekilde limon suyu ve normal suyu dondurum sabahları siyah noktalı bölgeye uygulayın

gülsuyunu tonik yerine kullanabilirsiniz..

bunlar özet olarak hatırladıklarım.. benim sormak istediğim şimdi hangi sırayla hangisini ne zaman kullanacağım.hangisi durulanıyo hangisi ciltte kalıyo_?

gülsuyum, yarı yarıya su ve limon suyumun buz hali mevcut.bunları temin ettim ama mahalledeki for you kapalı olduğu ve merkezi bi yere inmediğim için acıbadem sütüm ve aktardanda bulabileceğim biberiye sabunum yok.. en kısa zamanda temin edeceğim.

şimdilik gülsuyuyla temizliyorum cildimi. siyah noktalarım var ve cildimde yağlanma oluyor.. öyle pul pul kalkan bi tenim yok.. yağlıya dönük bi cilt yapım var.. hangi sırayla kullanacağım.

çok karışık oldu :KK43: ilk mesajdan böyle bi görüntü yapmak istemezdim ama kafamı tam toparlayamadım üzgünüm :KK43:

şimdiden teşekkü ederim..

Son düzenleme:
merabalar.. yeniyim. sabah iş yerinde tüm sayfaları okudum. hiç abartısız söylüyorum bunu.. gurbaa prenses aynı şeyleri çok kere söylemiş bıkmamış hakkaten tebrik ediyorum.. dediklerinin çoğunu hatırlıyorum ama o kadar çok mesaj okudum ki sıralarını karştırdım.. şimdi öncelikle;

en çok belirttiği şey acıbadem kremi değil ''sütünü'' kullanın, krem ciltte yağlanma yapar

eğer cildinizde sivilce filan varsa bunun yanında ek ürün olarak biberiye sabunu kullanın. önce sabunla yıkayıp sonra sütü uygulayın

siyah noktalı ciltler için bire - bir ölçek olacak şekilde limon suyu ve normal suyu dondurum sabahları siyah noktalı bölgeye uygulayın

bunlar özet olarak hatırladıklarım.. benim sormak istediğim şimdi hangi sırayla hangisini ne zaman kullanacağım.hangisi durulanıyo hangisi ciltte kalıyo_?

gülsuyum, yarı yarıya su ve limon suyumun buz hali mevcut.bunları temin ettim ama mahalledeki for you kapalı olduğu ve merkezi bi yere inmediğim için acıbadem sütüm ve aktardanda bulabileceğim biberiye sabunum yok.. en kısa zamanda temin edeceğim.

şimdilik gülsuyuyla temizliyorum cildimi. siyah noktalarım var ve cildimde yağlanma oluyor.. öyle pul pul kalkan bi tenim yok.. yağlıya dönük bi cilt yapım var.. hangi sırayla kullanacağım.

çok karışık oldu :KK43: ilk mesajdan böyle bi görüntü yapmak istemezdim ama kafamı tam toparlayamadım üzgünüm :KK43:

canım Gurbaamız bisim herşeyimiz a.s yarın o da cevap verecektir ama cildin yağlı ise, sana şunları söyliyim, benim de yağlı ve sivilceye meyilli cildim var.

gülsuyu, yağlı ciltlere pek yaramıyor ne yazık ki canım...yağlandırıyor.
tonik olarak, çilek esansını öneririm. aktarlarda var. onu da suyla karıştırıp buz kalıplarına atarsan, iyi olur :) :1rolleyes:
temizleyici olarak biberiye sabunu iyidir evet ben de kullandım ama bende pek mucize olmadı, dermokozmetik markalara geçtim.

sıralamayı söyle yapabilirsin:

günlük temizliğin önce Biberiye sabunu, sonra 2 dk bekle, cilt kurusun tamamen, sonra pamuğa Bebak acı badem sütünü (nemlendirici veya kremi değil) döküp yüzünü sil canım. yağlı ciltler için bu nemlendirme yetiyor.
ama yetmezse, Nemlendiricisini alabilirsin.

sonra bir 5-10 dk bekleyip buzluktan çıkardığın çilek esansını yüzünde gezdirirsen bu iş tamamdur canım...

benim fikrim bu tabii,

örtmenimis Gurbaağımızdır kaydirigubbakcemile3 a.s.

buraları okuyunca bi şevk geldi attım kendimi markete aktara.. delikafadulden
sütü filan bulamadım ama gülsuyu bulmuştum.. tüh kullanmıyım o zaman fisfisfis
hee bide elma sirkesi aldım onu sölememişim. gerçi evde varmış ama bilmiodum. annem 5 kilo elma sirkesi var gittin şu şişeye para mı verdin dio:KK70:
heh o esansıda okumuştum.. suyla karıştırılıyodu kanımcaa.. neyse hafta sonu kadıköy beni bekler :eek:
teşekkür ederimm sna daa

bide ben sbhları günlük olarak kükürtlü sabun kulanıyorum otacının.. sivilceler genelde regl dönemlerimde bide çok sıkıntılı olursam çıkıo. asıl sorun onların lekeleri çürük mor rengi. yaralarım gibi sivilceleriminde izleri kalıo :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Bende kükürtlü sabunu cildimin yağlanmaya başladığını hissettiğimde kullanıyorum ki bu adet dönemimden bir kaç gün önceye denk geliyor.Saçım bile bir gün içinde yağlanıyor o dönemde.:kızgın:Kükürtlü sabun o zaman yağı alıyor ama diğer dönemlerde çok kurutuyor.sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
hee bide elma sirkesi aldım onu sölememişim. gerçi evde varmış ama bilmiodum. annem 5 kilo elma sirkesi var gittin şu şişeye para mı verdin dio:KK70:
heh o esansıda okumuştum.. suyla karıştırılıyodu kanımcaa.. neyse hafta sonu kadıköy beni bekler :eek:
teşekkür ederimm sna daa

bide ben sbhları günlük olarak kükürtlü sabun kulanıyorum otacının.. sivilceler genelde regl dönemlerimde bide çok sıkıntılı olursam çıkıo. asıl sorun onların lekeleri çürük mor rengi. yaralarım gibi sivilceleriminde izleri kalıo :çok üzgünüm:

canım elma sirkesi de olur, çok iyi gelir hem de sivilcelere de...
onu da suyla seyreltmen gerekli, yoksa yakar cildini, kızarıklık oluşur...

Bebak, sivilce izleri için, benim şimdiye kadar gördüğüm en iyi şey...
sadece izli bölgeye azıcık sürüyorum arada bir, çok ama çok iyi geliyor. kaydirigubbakcemile2

merve benim o kadar yağlı iştee kuruma olmuyo cildimdee. yediklerimle de alakalı tabi buu.. :KK43:

nisan sirkeyi de 1 bardak suyuda 1 bardak koydum buzdolabında sürdüm onudaa.. en son ne sürdüğümü de unuttum. en iyisi yıkayıp yatmak sanıırm :KK70:
çok teşekkür ederim sana da..bebak şart oldu. içimde kalacak yoksaa. =)) kullanıp yazarım artık olanlarıı

canım cok teşekkür ederim üşenmeyip onca sayfayı okudugun için Şeniz
cildin yaglıya dönükse şayet gülsuyunu kullanma canım
çok iyi bir toniktir ama cildi yağlandırır
nisanım da söylemiş zaten alkisalkisalkis
nacizane tavsiyem limon +su karişimini denemen
bebak'ı da mutlaka edin
önce makyajını (yüzünü) temizle bebak acı badem sütüyle
ardından yatmadan evvel hafifce ıslattıgın pamugun üstüne bi kaç damla limon sık ve sil yüzünü
sonra yatabilirsin :)
kalktıgında ise cilek esansının buz haline gelmiş halini gezdir yüzünde
gözenek sorunun yoksa cilek esansına da gerek yok aslında....

canım Gurbaamız bisim herşeyimiz a.s yarın o da cevap verecektir ama cildin yağlı ise, sana şunları söyliyim, benim de yağlı ve sivilceye meyilli cildim var.

gülsuyu, yağlı ciltlere pek yaramıyor ne yazık ki canım...yağlandırıyor.
tonik olarak, çilek esansını öneririm. aktarlarda var. onu da suyla karıştırıp buz kalıplarına atarsan, iyi olur :) :1rolleyes:
temizleyici olarak biberiye sabunu iyidir evet ben de kullandım ama bende pek mucize olmadı, dermokozmetik markalara geçtim.

sıralamayı söyle yapabilirsin:

günlük temizliğin önce Biberiye sabunu, sonra 2 dk bekle, cilt kurusun tamamen, sonra pamuğa Bebak acı badem sütünü (nemlendirici veya kremi değil) döküp yüzünü sil canım. yağlı ciltler için bu nemlendirme yetiyor.
ama yetmezse, Nemlendiricisini alabilirsin.

sonra bir 5-10 dk bekleyip buzluktan çıkardığın çilek esansını yüzünde gezdirirsen bu iş tamamdur canım...

benim fikrim bu tabii,

örtmenimis Gurbaağımızdır kaydirigubbakcemile3 a.s.

nisanım senin biberiye sabunun hangi markanındı?

teşekkür ederimm sna daa

kükürtlü sabun bana hiç yaramadı canım kafamçokkarıştı
lekeler için ise bebak 1e-1dir emin ol alkisalkisalkis

gurbaa,
tşkler sana da nisan gibi özenle cvp verdiğin için..
elma sirkesiyle ilgili de birşeyler okumuştum bu sayfalardaa ama işte balık hafızam unutmuşş.
ben limonla suyu karıştırıp buz haline getirdim.. akşamları sürüyodumm.. sirkeyi o zmn hiç karıştırmayayım değil mi..

biraz fazla karıştırdım konuyu ama kusuruma bakmayın.. lekelerimden kurtulmaya çalışıyorum :KK43:

hayır canım
limon kullanırsan sirke kullanma
sirke kullanırsan da limon kullanma

limon suyu da lekelerden kurtulmaya yardımcıdır

bebak acı badem sütü..bu kadar yani adıı.. ilk sayfada resmi de olacakk yardımcı olur. krem yada nemlendirici deil ama sütü.. böle şişesi armut gibi olan.. :KK66:

X