merabalar.. yeniyim. sabah iş yerinde tüm sayfaları okudum. hiç abartısız söylüyorum bunu.. gurbaa prenses aynı şeyleri çok kere söylemiş bıkmamış hakkaten tebrik ediyorum.. dediklerinin çoğunu hatırlıyorum ama o kadar çok mesaj okudum ki sıralarını karştırdım.. şimdi öncelikle;
en çok belirttiği şey acıbadem kremi değil ''sütünü'' kullanın, krem ciltte yağlanma yapar
eğer cildinizde sivilce filan varsa bunun yanında ek ürün olarak biberiye sabunu kullanın. önce sabunla yıkayıp sonra sütü uygulayın
siyah noktalı ciltler için bire - bir ölçek olacak şekilde limon suyu ve normal suyu dondurum sabahları siyah noktalı bölgeye uygulayın
gülsuyunu tonik yerine kullanabilirsiniz..
bunlar özet olarak hatırladıklarım.. benim sormak istediğim şimdi hangi sırayla hangisini ne zaman kullanacağım.hangisi durulanıyo hangisi ciltte kalıyo_?
gülsuyum, yarı yarıya su ve limon suyumun buz hali mevcut.bunları temin ettim ama mahalledeki for you kapalı olduğu ve merkezi bi yere inmediğim için acıbadem sütüm ve aktardanda bulabileceğim biberiye sabunum yok.. en kısa zamanda temin edeceğim.
şimdilik gülsuyuyla temizliyorum cildimi. siyah noktalarım var ve cildimde yağlanma oluyor.. öyle pul pul kalkan bi tenim yok.. yağlıya dönük bi cilt yapım var.. hangi sırayla kullanacağım.
çok karışık oldu
ilk mesajdan böyle bi görüntü yapmak istemezdim ama kafamı tam toparlayamadım üzgünüm
şimdiden teşekkü ederim..