Bebak acı badem sütü mucizesi

gurbikim yaaŞeniz
bebak acı badem sütünü 1 hafta falan kullandım
geçen günde yazdım ya suratımda ilginç kızarıklar çıktı ilk defa diye:1no2:
doktorun verdi kremi kullanınca hemecicik geçti kaydirigubbakcemile2
dün akşam makyajımı sildim bebakla sonra pamuga dökerek hafifiten sildim suratımı
15 dak sonra tülbente temizledikten sonra cene kısmımın orda ufacıcık bi kızarık daha cıktı görünmüyo bile ama acayip kasınıyo
acaba bebaktanmıdırCADIARZU
onla alakalı oldugunuda pek sanmıyorum mesela benim cok yakın arkadasımda kac senedir kullanıyo
bi sorun yok cildimde yağlı değil normal dir cilt tipim
bide şöyle bi durum daha var
nişan zamanımdan 3 gün önce tam regl olma zamanımda
bende regl kesici ilaç kullandım
oda doğal olarak yeni etkisini gösterdi yani 1,5 ay sonra regl olabildim
acaba o süre zarfında olamam dışamı vurdu diye düşünüyorumkafamçokkarıştı

sevgili gurbik çokkkkk tşk ederek başlıyorum bende sayende acı badem sütüyle tanışanlardanım 27 yaşındayım bu yaşıma kadar doğru cilt bakımı yapmazdım kuru cildim var her akşam acı badem sütüyle siliyorum çok memnunum bişi sorucam elma sirkesiyle yüzümü siliyim dedim acayip yandı önerim varmı napsam lekeler için sürmüştüm

canumcumm guuurbacım ve arkadişler ya ben yüzüme peeling yapmak istiyorum ama yapınca şöyle yüzü biraz bölee soyacak bişe istiyorummm ölüü deriyi atmak için,doğal bi yöntem varmı bilen aranızda yada bi ilaç sabun vs.

canım çok sevindim bunu duyduguma
elma sirkesi sifadir
cilt için de çok faydalı
fakat sek kullanılırsa yanma yapar
o yüzden eşit miktarda suyla kariştirip yüzünü silersen sorun kalmaz Şeniz

canım cildi adım adım yenileyen doğal ürünler var
misal; sabah anlattiğim peelingi deneyebilirsin Şeniz

canım ya süpersin sen sana gurbik meleği demek lazım nasl sabırla cvp veriyosun herkese çok iyi kalplisin allah gönlünün muradını versin herkes bunları paylaşmaz aman en güzel ben oluyum die sana kocamannnnnnn alkisalkisalkis

canım benim yaa hepimiz güzel olalım, musmutlu yaşayalım, yaşamdan keyif alalım hihoyyyt
zaten kafa yoracak o kadar çok şey var ki çevremizde
ve bi o kadar çok da yük omuzlarımızda...
en azından goruntumuzu sorun etmemek adına ufacık bi yardımım oluyosa ne mutlu bana Şeniz

gurbik meleği slm umarım çok iyisindir sayende cildim ışıl ışıl çokkkkk minnettarım sana dün aktara gittim kız noldu sana ne kadar güzelleştin dedi çok mutlu oldum acı badem sütü gerçek bi mucize benim kuru bi cildim var akşam sütle siliyorum ballı sabun la yıkıyorum üzerinede kara üzüm çekirdeği kremi sürüyorum kara üzüm çekirdeğine bikaç gün oldu başladım yorumun nedir bu kremle ilgili şimdiden tşk :) canımcım

canım çok sevindim bu habere....
kara üzüm çekirdeği kremi arayip tarayıp bulamadığım kremlerden biri...
cildi yenileyii, onarıcı, besleyici özelliklerinin yanısıra harika bir nemlendirici
bulabilirsem kesinlikle alıcam....

günaydın gurbik meleğim nasılsın ingilterede nerede yaşıyosun ben ağustos başı londraya gelicem bulamazsan ben sana getiririm türkiyeden

ne demek hayatım senin için bişi yapmak mutlu eder beni mecitefendinin kara üzüm çekirdeği kremi böle .çok tatlı pembe bi kabı var kokusuda harika yemek geliyo insanın içinden aktardan 15 tlye aldım sanırım internette falanda bulursun canım

canım bu aksam tekrar bakıcam bi kaç aktara daha
umarm bulurum hihoyyyt

şekerim Gutto da var bu krem 15 telee.. aklında olsun...

aşkitom gutto değil de macitefendi istiyorum
adından dolayı macite daha bi kanım kaynıyo :CüvCüv:

gurbaam balım,
Watsons'un bu ayki dergisinde Bebakın da reklamı var, demek ki talep çokk =))
Bebakı dergilerde görmeye hazırlanın gari kaydirigubbakcemile5 :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…