- 19 Haziran 2008
- 5.777
- 9
-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
canım cildinin hasassasiyei ne durumda?
bebak dısında farklı ürün kullandıgında hiç bu tarz bi sorun yaşadın mı?
sevgili gurbik çokkkkk tşk ederek başlıyorum bende sayende acı badem sütüyle tanışanlardanım 27 yaşındayım bu yaşıma kadar doğru cilt bakımı yapmazdım kuru cildim var her akşam acı badem sütüyle siliyorum çok memnunum bişi sorucam elma sirkesiyle yüzümü siliyim dedim acayip yandı önerim varmı napsam lekeler için sürmüştüm
canumcumm guuurbacım ve arkadişler ya ben yüzüme peeling yapmak istiyorum ama yapınca şöyle yüzü biraz bölee soyacak bişe istiyorummm ölüü deriyi atmak için,doğal bi yöntem varmı bilen aranızda yada bi ilaç sabun vs.
canım ya süpersin sen sana gurbik meleği demek lazım nasl sabırla cvp veriyosun herkese çok iyi kalplisin allah gönlünün muradını versin herkes bunları paylaşmaz aman en güzel ben oluyum die sana kocamannnnnnn alkisalkisalkis
canım bi süre cildinin normale dönmesini bekle
sonra tekrar dene bebak'ı aynı şeyi yaşarsan kullanma....
canım çok sevindim bu habere....
kara üzüm çekirdeği kremi arayip tarayıp bulamadığım kremlerden biri...
cildi yenileyii, onarıcı, besleyici özelliklerinin yanısıra harika bir nemlendirici
bulabilirsem kesinlikle alıcam....
ne demek hayatım senin için bişi yapmak mutlu eder beni mecitefendinin kara üzüm çekirdeği kremi böle .çok tatlı pembe bi kabı var kokusuda harika yemek geliyo insanın içinden aktardan 15 tlye aldım sanırım internette falanda bulursun canım
şekerim Gutto da var bu krem 15 telee.. aklında olsun...