- 25 Nisan 2024
- 701
- 134
- 18
- 24
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Hayır bıktırmadan cnmYaaa birlikte güzel haberler alırız insallahProgesteron baktırdın mı 21.gün
Ek olarak klomen kullanırken ilişkiye giriliyor mu? Doktor bir şey söylemediArkadaşlar bugün klomende 3. Günüm, sabah akşam içiyorum. Bugün ilacı evde unutup işe gittim. Hep aynı saatte içiyordum, eve gidince içsem ve akşam ilacını da gece içsem sizce nasıl olur? Fikri olan var mı
Öyle tabi hayırlısı canımOlacağı varsa 1 taneden de olur merak etme içini ferah tut
Kacincu günü klomenın canımSadece 1 tane yumurta 12 cm sol tarafımda bir sürü yumurta olmuş pcos olduğu için iğne yapmaktan vazgeçtik
Bişi olmaz iç canımArkadaşlar bugün klomende 3. Günüm, sabah akşam içiyorum. Bugün ilacı evde unutup işe gittim. Hep aynı saatte içiyordum, eve gidince içsem ve akşam ilacını da gece içsem sizce nasıl olur? Fikri olan var mı
Canım ben 5 gün sabah akşam içtim 2 gün önce bitti bugün adetle birlikte 9.günKacincu günü klomenın canım
Aynıyızzzz dün benimde yumurta 13 mm olmuş diğerleri daha küçük çok buyumez dedi bat ne zaman seninCanım ben 5 gün sabah akşam içtim 2 gün önce bitti bugün adetle birlikte 9.gün
6 Mart senin ne zamanAynıyızzzz dün benimde yumurta 13 mm olmuş diğerleri daha küçük çok buyumez dedi bat ne zaman senin
5 i canım benımde ama 6 7 martı bulur da ben 4 ünde test yapcam6 Mart senin ne zaman
Bakalım hayırlısı olsun benim pek ümidim yok açıkçası5 i canım benımde ama 6 7 martı bulur da ben 4 ünde test yapcam
Merhaba benim konuma bakarmısınızŞubat ayı hepimize uğurlu gelmesi dileğiyle ikinci aydayım klomenle bugün başladım adetimin 3 günüşana ve uğur getirelim birbirimize ilk gebeliğimde Klomen ve çatlatma iğnesi ile olmuştu şimdi kardeş için başladık
Al bendende okadar yanı ilaçla da 1 yumurta elde etmek ne bileyim 2 aydır bendeki bu işBakalım hayırlısı olsun benim pek ümidim yok açıkçası
Sen iğne kullanacak mısın canımAl bendende okadar yanı ilaçla da 1 yumurta elde etmek ne bileyim 2 aydır bendeki bu iş
Çarşamba belli olacak o canım duruma göre vuracakSen iğne kullanacak mısın canım
Aynı valla lekenmem var sadece anlayamıyorum rahim duvarımda inceymiş onun için ilaç kullanmaya başladım sen de ne var ne yok canımKızlar ne alemdesinizzzz
Geçen ay benım kasıklarım çok ağrıdı bu ay bişi yok senin lekeye ne demişti doktorAynı valla lekenmem var sadece anlayamıyorum rahim duvarımda inceymiş onun için ilaç kullanmaya başladım sen de ne var ne yok canım
Sormayı unuttum desemGeçen ay benım kasıklarım çok ağrıdı bu ay bişi yok senin lekeye ne demişti doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?