- 19 Aralık 2024
- 467
- 70
- 13
- 22
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Yani bizim burda öyle tüm arkadas kuzen ve yasitlarinin çocuğu olduğu için daha çok stres yapıyorum sanırım ve ikimizde çok çocuk düşkünüyüz çok da istiyoruzHm anladımm 28 yaş ilerimi mi oluyor
Anladım sizinde çok geçmez hamile kalırsınız en kısa zamanda inşallahDeğerlere bakmadı süt hormonu hormonlarimn kendini hamile zannetmesi ve yumurtalarimn küçülmesine sebep olmuştu yumurtalarimi kontrol etti ve büyüdüğünü ve geliştiğini söyledi
Olur olur bizde ikinci için Allah kimseye aratmasın hayırlısını sağlıklısını versin evlat bambaşka bişi her kadın yaşasın o duyguyuİnşallah canım benim çok istiyoruz artık olsun da bizde baş belamızı bulalım bizde rahat etmeyelim
Amin inşallah canım bugün halsizlik var bende boğazım kuruyor salgından bende nasibimi aldım galibaOlur olur bizde ikinci için Allah kimseye aratmasın hayırlısını sağlıklısını versin evlat bambaşka bişi her kadın yaşasın o duyguyu
Amin Allah razı olsun inşallahAnladım sizinde çok geçmez hamile kalırsınız en kısa zamanda inşallah
Bata kaç kaldı senin canım?Amin inşallah canım bugün halsizlik var bende boğazım kuruyor salgından bende nasibimi aldım galiba
Yumurtlama yeni geçti bata daha 10 gün var tatlımBata kaç kaldı senin canım?
Ovulasyonla çatlamayı gördün mü peki sanırım iğne kullanmadınYumurtlama yeni geçti bata daha 10 gün var tatlım
Evet çatlamayı gördüm iğne kullanmadım sadece femara ve folikasit sen nasıl ilerliyorsunOvulasyonla çatlamayı gördün mü peki sanırım iğne kullanmadın
Evet ya herkes mi hasta okur havalar baya soğudu birdenAmin inşallah canım bugün halsizlik var bende boğazım kuruyor salgından bende nasibimi aldım galiba
Aynen cnm sen dikkat et kendineEvet ya herkes mi hasta okur havalar baya soğudu birden
Yarın için aşırı heyecanlıyım bakalım ne alemde yumurta olmuş mu olduysa kaç olmuşAynen cnm sen dikkat et kendine
Bende meraklıyım bakalım randavun saat kaçta benim baş dönmem var bugün salgındanmıdır acaba sabahtan beri daha kötüye gidiyorumYarın için aşırı heyecanlıyım bakalım ne alemde yumurta olmuş mu olduysa kaç olmuş
ben inositol omega 3 magnezyum artı eşli takviye kullanıyorum femara son içicem bugün ama iğne kullanırız dedi kiste dönmesin tekrar 1 ay daha bekleriz dediEvet çatlamayı gördüm iğne kullanmadım sadece femara ve folikasit sen nasıl ilerliyorsun
Anladım inşallah hayırlısı olurben inositol omega 3 magnezyum artı eşli takviye kullanıyorum femara son içicem bugün ama iğne kullanırız dedi kiste dönmesin tekrar 1 ay daha bekleriz dedi
Ay sen hamilesin ya benceBende meraklıyım bakalım randavun saat kaçta benim baş dönmem var bugün salgındanmıdır acaba sabahtan beri daha kötüye gidiyorum
Bu kadar erken belirti olmaması gerekir daha 10 gün varAy sen hamilesin ya bence
11 de randevu canım erken gidicem ama bakalım haber vercem
Herkesin vücudu farklı camım olabilir ya sen günleri genede değerlendir inşalllaaaahhhBu kadar erken belirti olmaması gerekir daha 10 gün var
Haydi güzel haberlerle inşallah
İnşallah güzelim elimizden geleni yapıyoruzHerkesin vücudu farklı camım olabilir ya sen günleri genede değerlendir inşalllaaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?