- 29 Temmuz 2024
- 674
- 211
- 18
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Canım gün aşırı devam et bence benim bişeyim yok zaten bugün oldum dahaBenim ara ara kasıklarım agrıyor bacaklarım okadar Artık ilişki de mola senın
yerinde olsam çoktan başlamıştımYarın başlazsa yapayım tamam
İlk defa bu kadar bekledim biraz daha bekleyebilirim de karnım ağrıyor başlayabilir bugünyerinde olsam çoktan başlamıştım
NaptınnnnnnnYarın başlazsa yapayım tamam
Yaaaa nasıl bi kar var yolları kapayacak kız buraya da gönderBende kullandım bacımmm :)) bu ay olsun inşallah yaaa... Aylardır deniyoruz, rahim filmi çekildim ocakta. 13 Şubat yani 5. Gün başladım klomene ama yollar kapandı doktora gidemedim, akıntım var sanırım yumurtlama oluyor
Benim yapmadı canım normaldır belki amaKızlar klomen letu sivilce yapıyor mu. Bu dönem bundan mi sivilcelendim acaba
4 gün üst üste değerlendirdik artık yoruldukCanım gün aşırı devam et bence benim bişeyim yok zaten bugün oldum daha
Sen yapmadın mı halaaaaa ya oraya gelip sana zorla yaptırmak istiyorum kız hamilelik belşrtş ile aynı zaten emin ol aynı aaaa diye de kalabilirsin ben senden çok umutluyum hayal kırıklığı olur banada amaİlk defa bu kadar bekledim biraz daha bekleyebilirim de karnım ağrıyor başlayabilir bugün
Ben regl oldum sende durumlar nasılYarın başlazsa yapayım tamam
Bende bulamadım inşallah çatlar havuç ye canımMerhaba kızlar 22 cm yumurtam var klomen sonrası solda hiçbiryerde oviteralla bulamadım çatlarmı kapmam lazım ilk tedavim
Kacıncı Klomenın kacıncı aydasınız canımBen regl oldum sende durumlar nasıl
İnşallah 22 cm çatlarmı bilmiyorumBende bulamadım inşallah çatlar havuç ye canım
Bir etkinlikteyim canım sabah başlamadı ağrımda yok bekliyorumNaptınnnnnnn
Bekliyorum canım başlamadıı bugün ayyySen yapmadın mı halaaaaa ya oraya gelip sana zorla yaptırmak istiyorum kız hamilelik belşrtş ile aynı zaten emin ol aynı aaaa diye de kalabilirsin ben senden çok umutluyum hayal kırıklığı olur banada ama
Benim bugün ilk günüm ama hala gelmedi inşallah gelmezBen regl oldum sende durumlar nasıl
Günlük sabah akşam yarım doz kullanıyordum .Bu ikinci ayımdı.Kacıncı Klomenın kacıncı aydasınız canım
İnsallahBenim bugün ilk günüm ama hala gelmedi inşallah gelmez
Senin maşallah aksamamış hiç hemen başlamış bir sonraki aya olur inşallahİnsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?