💓ŞUBAT 2025 KLOMEN KULLANANLAR TOPLAŞALIM 💓

Benimde 5 6 gün önce ağrımaya başladı göğüslerim regle 4 kala çift ç

Ay sağol canım teşekkür ederim amin hepimize inşallah
Merhaba hanımlar benim bir cocugum var normal doğal yolla oldu şimdi ikinciyi düşünüyoruz.4 yıldır korunmuyodum daha sonra rahim filmi çektirdim tuplerimin kapandiginj acilmadiginj söylediler. Özel bir hastanede doktorum tek caremin tüp bebek olduğunu doğal yolla çocuk sahibi olamiyacagimi belirtti. Bı kaç yıl belki bı mucize olur diye bekledim ama olmadı. Daha sonra Başak şehir cam sakura devlet Hastanesi'nde infertilite bölümünde tedaviye başladım ameliyatla tüplerin açıldı. 6 aydirda doğal yolla olması için bı surec geçirdim. Geçen ay adetimin 3 veya 4.gunu gelip klomen tedavisine başlandı. Kontrole gittiğimde de bir yumurtamin catladigini 2 yumurtaminda baya büyüdüğünü bu ay gebe olabilirsin dedi ilişki önerdi. Adetime daha 1 hafta var ama goguslerimde aşırı bı ağrı uçlarında özellikle kabız oldum sürekli gaz var karnımda çok uykum geliyor sürekli yorgun hissediyorum kalbimde çok hızlı atiyo sanki çarpıntı yapiyo gibi sizce hamile olabilir miyim bunlar erken gebelik belirtisi midir

İnşalllah olur canım olabilir yumurta catlamış daha iki tane varmış 3 gün kala test yap erken gebelik cıkar

İnşalllah olur canım olabilir yumurta catlamış daha iki tane varmış 3 gün kala test yap erken gebelik cıkar
Öyle çıkar mı gerçekten bende adetimi bekliyim olmazsam eğer sonra kan tahlili yaparım diye düşündüm. Sizce bu belirtilerin gebe olabilirim anlamına mı geliyo bu belirtileri yaşıyan var mı hiç

Öyle çıkar mı gerçekten bende adetimi bekliyim olmazsam eğer sonra kan tahlili yaparım diye düşündüm. Sizce bu belirtilerin gebe olabilirim anlamına mı geliyo bu belirtileri yaşıyan var mı hiç
Gebelik belirtileri herkes de farklı olabilir yazdığınız şeyleri bu formda çok okudum genelde belirti olarak yazılıyor ama kesin bişey diyemeyiz tabi ki bence regle 2-3 gün kala test yapabilirsiniz ya da sabrederim derseniz gecikme olursa direkt kan verirsiniz en sağlıklısı inşallah vardır

İnşallah çok teşekkür ederim yanitlariniz için

Herkesde belirti başka o belirtilere ben bişi diyemem ki hayırlısı inşallah hamilesinizdir

Merhaba merak ettiğim için bişey sormak istiyorum bende Kırklarelindeyim yeni taşındım tedavi için edirneye mi gidiyosunuz yoksa olduğunuz yerde mi bı yere gidiyosunuz
İki yere de gidiyoruz şartlara göre.hsg restini Kırklareli devlet hastanesi çekmediği içğn edirne ye Trakya üniversitesine gidiypruz.bende Antalyalıyım eşim memur olduğu için kırklarınde yaşıyoruz.ama ilçe gibi bir il zaten

Aynen küçük bı yer o yüzden merak ettim burda mı tedaviniz Edirne'de mi diye bende burda olmadığı için Trakya üniversitesine gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…