- 19 Kasım 2016
- 5.251
- 4.056
- 173
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Alla alla yumurta büyüyor mu acaba daha yada catladı mı ki değerlendırın bu günleriKarnım ağrıyor regl olucak gibi ya neden ki acaba
İğneyi buldunuz mu
Tamam canım teşekkür ederim yinedeOlsa yapardım ama yok maalesef. Bende duydum onu burdaki bazı topiklerde öyle öğrenen de vardı yanlış hatırlamıyorsam
Yapmadım cnmmerak dolu yaptınMı test
Canım geçti iğneyi buldum inşaalllah cuma kontrole gidip vuracağımAlla alla yumurta büyüyor mu acaba daha yada catladı mı ki değerlendırın bu günleri
Canım onur Eczanesi‘nde yoktu Edirne’de vardı da kargo yapmadı ama ben buldum iğneyi teşekkür ederimHaber ver canım bana
Çok şükür canım hayırlı olsun inşallahCanım geçti iğneyi buldum inşaalllah cuma kontrole gidip vuracağım
Ay sağol canım teşekkür ederim amin hepimize inşallahÇok şükür canım hayırlı olsun inşallah
Benimde 5 6 gün önce ağrımaya başladı göğüslerim regle 4 kala çift ç
Merhaba hanımlar benim bir cocugum var normal doğal yolla oldu şimdi ikinciyi düşünüyoruz.4 yıldır korunmuyodum daha sonra rahim filmi çektirdim tuplerimin kapandiginj acilmadiginj söylediler. Özel bir hastanede doktorum tek caremin tüp bebek olduğunu doğal yolla çocuk sahibi olamiyacagimi belirtti. Bı kaç yıl belki bı mucize olur diye bekledim ama olmadı. Daha sonra Başak şehir cam sakura devlet Hastanesi'nde infertilite bölümünde tedaviye başladım ameliyatla tüplerin açıldı. 6 aydirda doğal yolla olması için bı surec geçirdim. Geçen ay adetimin 3 veya 4.gunu gelip klomen tedavisine başlandı. Kontrole gittiğimde de bir yumurtamin catladigini 2 yumurtaminda baya büyüdüğünü bu ay gebe olabilirsin dedi ilişki önerdi. Adetime daha 1 hafta var ama goguslerimde aşırı bı ağrı uçlarında özellikle kabız oldum sürekli gaz var karnımda çok uykum geliyor sürekli yorgun hissediyorum kalbimde çok hızlı atiyo sanki çarpıntı yapiyo gibi sizce hamile olabilir miyim bunlar erken gebelik belirtisi midirAy sağol canım teşekkür ederim amin hepimize inşallah
İnşalllah olur canım olabilir yumurta catlamış daha iki tane varmış 3 gün kala test yap erken gebelik cıkarMerhaba hanımlar benim bir cocugum var normal doğal yolla oldu şimdi ikinciyi düşünüyoruz.4 yıldır korunmuyodum daha sonra rahim filmi çektirdim tuplerimin kapandiginj acilmadiginj söylediler. Özel bir hastanede doktorum tek caremin tüp bebek olduğunu doğal yolla çocuk sahibi olamiyacagimi belirtti. Bı kaç yıl belki bı mucize olur diye bekledim ama olmadı. Daha sonra Başak şehir cam sakura devlet Hastanesi'nde infertilite bölümünde tedaviye başladım ameliyatla tüplerin açıldı. 6 aydirda doğal yolla olması için bı surec geçirdim. Geçen ay adetimin 3 veya 4.gunu gelip klomen tedavisine başlandı. Kontrole gittiğimde de bir yumurtamin catladigini 2 yumurtaminda baya büyüdüğünü bu ay gebe olabilirsin dedi ilişki önerdi. Adetime daha 1 hafta var ama goguslerimde aşırı bı ağrı uçlarında özellikle kabız oldum sürekli gaz var karnımda çok uykum geliyor sürekli yorgun hissediyorum kalbimde çok hızlı atiyo sanki çarpıntı yapiyo gibi sizce hamile olabilir miyim bunlar erken gebelik belirtisi midir
Öyle çıkar mı gerçekten bende adetimi bekliyim olmazsam eğer sonra kan tahlili yaparım diye düşündüm. Sizce bu belirtilerin gebe olabilirim anlamına mı geliyo bu belirtileri yaşıyan var mı hiçİnşalllah olur canım olabilir yumurta catlamış daha iki tane varmış 3 gün kala test yap erken gebelik cıkar
Gebelik belirtileri herkes de farklı olabilir yazdığınız şeyleri bu formda çok okudum genelde belirti olarak yazılıyor ama kesin bişey diyemeyiz tabi ki bence regle 2-3 gün kala test yapabilirsiniz ya da sabrederim derseniz gecikme olursa direkt kan verirsiniz en sağlıklısı inşallah vardırÖyle çıkar mı gerçekten bende adetimi bekliyim olmazsam eğer sonra kan tahlili yaparım diye düşündüm. Sizce bu belirtilerin gebe olabilirim anlamına mı geliyo bu belirtileri yaşıyan var mı hiç
İnşallah çok teşekkür ederim yanitlariniz içinGebelik belirtileri herkes de farklı olabilir yazdığınız şeyleri bu formda çok okudum genelde belirti olarak yazılıyor ama kesin bişey diyemeyiz tabi ki bence regle 2-3 gün kala test yapabilirsiniz ya da sabrederim derseniz gecikme olursa direkt kan verirsiniz en sağlıklısı inşallah vardır
Herkesde belirti başka o belirtilere ben bişi diyemem ki hayırlısı inşallah hamilesinizdirÖyle çıkar mı gerçekten bende adetimi bekliyim olmazsam eğer sonra kan tahlili yaparım diye düşündüm. Sizce bu belirtilerin gebe olabilirim anlamına mı geliyo bu belirtileri yaşıyan var mı hiç
Sevindim canımCanım onur Eczanesi‘nde yoktu Edirne’de vardı da kargo yapmadı ama ben buldum iğneyi teşekkür ederim
Merhaba merak ettiğim için bişey sormak istiyorum bende Kırklarelindeyim yeni taşındım tedavi için edirneye mi gidiyosunuz yoksa olduğunuz yerde mi bı yere gidiyosunuzBen kırklarelindeyim burası küçük birsehir her ilaç bulunuyor burda
İki yere de gidiyoruz şartlara göre.hsg restini Kırklareli devlet hastanesi çekmediği içğn edirne ye Trakya üniversitesine gidiypruz.bende Antalyalıyım eşim memur olduğu için kırklarınde yaşıyoruz.ama ilçe gibi bir il zatenMerhaba merak ettiğim için bişey sormak istiyorum bende Kırklarelindeyim yeni taşındım tedavi için edirneye mi gidiyosunuz yoksa olduğunuz yerde mi bı yere gidiyosunuz
Aynen küçük bı yer o yüzden merak ettim burda mı tedaviniz Edirne'de mi diye bende burda olmadığı için Trakya üniversitesine gidiyorumİki yere de gidiyoruz şartlara göre.hsg restini Kırklareli devlet hastanesi çekmediği içğn edirne ye Trakya üniversitesine gidiypruz.bende Antalyalıyım eşim memur olduğu için kırklarınde yaşıyoruz.ama ilçe gibi bir il zaten
Burda prof dr enis özkaya var.aşılama için başladık.Aynen küçük bı yer o yüzden merak ettim burda mı tedaviniz Edirne'de mi diye bende burda olmadığı için Trakya üniversitesine gidiyorum
Siz kç yıllık evlisiniz ve ne için gidiyorsunuzAynen küçük bı yer o yüzden merak ettim burda mı tedaviniz Edirne'de mi diye bende burda olmadığı için Trakya üniversitesine gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?