- 29 Temmuz 2024
- 675
- 211
- 18
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
1.30 da gideceğim ben canım sen bana iğne yapmayalım dedi ama ben bulabilirsen yapacağımı söyleceğim doktorakaçta gidiceksin sen hayırlı haberler alırız umarım şimdi bide iğne bulabilirmiyiz o var
Ben 10 diye düşünüyorum daha sıra almadım işte iğne sıkıntı bulabilmek umarım catlamıştıt güzelce1.30 da gideceğim ben canım sen bana iğne yapmayalım dedi ama ben bulabilirsen yapacağımı söyleceğim doktora
Nerde oturuyorsun canım istanbuldayım ben bakalım bulursam bulurum artık ama benim ümidim yok zaten bu aydan ilk defa ilaç kullandım 1 yumurta çok azBen 10 diye düşünüyorum daha sıra almadım işte iğne sıkıntı bulabilmek umarım catlamıştıt güzelce
Bursa canım ama hastane arası 1 saat benim 2 ay bu ay gene bir ya ilaç içmesem hiç mı yok anlamadım kiNerde oturuyorsun canım istanbuldayım ben bakalım bulursam bulurum artık ama benim ümidim yok zaten bu aydan ilk defa ilaç kullandım 1 yumurta çok az
Canım valla benim doktor eczacı birisi var onu aradı piyasa da ovitrelle yok şuan muadil bi iğne varmış ama ovitrelle de bulan buluyor yaniBursa canım ama hastane arası 1 saat benim 2 ay bu ay gene bir ya ilaç içmesem hiç mı yok anlamadım ki
Canım malum dün öğlen adet olunca bıçak kemiğe dayanmıştı bebim için hemen devlet hastahanesinde prof.dr vardı randevu aldım geldim.amh a ,hsg raporuna, değerlere bktı bana 2 adet gonal-f450 ve 1 adet ovitrelle yazdı.rapor çıkardı özel alsaydık 13 binden fazla çıkardı şuanda 2780 tl ye aldık bu akşam başlayacağım 2 ay deneyeceğiz sonra tüp bebeğe yönlendireceğim dedi.cuma kontrole çağırdı.akşam mı yapsam acaba iğneyi bilemedimNasıl ilerleyeceksiniz bahsettiğiniz ilaçta mı yumurta büyütmek için
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu tedaviyle hamile kalırsın kalırızzzCanım malum dün öğlen adet olunca bıçak kemiğe dayanmıştı bebim için hemen devlet hastahanesinde prof.dr vardı randevu aldım geldim.amh a ,hsg raporuna, değerlere bktı bana 2 adet gonal-f450 ve 1 adet ovitrelle yazdı.rapor çıkardı özel alsaydık 13 binden fazla çıkardı şuanda 2780 tl ye aldık bu akşam başlayacağım 2 ay deneyeceğiz sonra tüp bebeğe yönlendireceğim dedi.cuma kontrole çağırdı.akşam mı yapsam acaba iğneyi bilemedim
Sanırım aşılama yapacak canım yada bilemiyorum ne düşündü.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu tedaviyle hamile kalırsın kalırızzz
Evet benimde aklıma aşılama geldi tüp bebek denemeden önce aşılama yapıyorlar genelde şart bi aşama sanırım tüp bebek içinSanırım aşılama yapacak canım yada bilemiyorum ne düşündü.
Amin canım hepimiz isteyen herkes.inan kedilerin yavruları bile annelerin etrafında,rabbimin hazinesi geniş vereceği evlat zenginliği azaltmaz.rabbime sığındımHakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu tedaviyle hamile kalırsın kalırızzz
Çünkü 2 kere deneyeceğiz dediği içinEvet benimde aklıma aşılama geldi tüp bebek denemeden önce aşılama yapıyorlar genelde şart bi aşama sanırım tüp bebek için
Ben büyüdüğünü hissetmiştim ilişki sırasında falan hissediyordum sağ da 2 yumurta vardı onun içindir belki ama çetladığınıda hissettim ağrılı geçmiştiBen 10 diye düşünüyorum daha sıra almadım işte iğne sıkıntı bulabilmek umarım catlamıştıt güzelce
Ya ben hiç bişey hissetmiyorum kaşık ağrım falan da yok gayet normalimBen büyüdüğünü hissetmiştim ilişki sırasında falan hissediyordum sağ da 2 yumurta vardı onun içindir belki ama çetladığınıda hissettim ağrılı geçmişti
Yumurta gelişimi nasıldı sizde 1 tane miYa ben hiç bişey hissetmiyorum kaşık ağrım falan da yok gayet normalim
Evet 1 taneYumurta gelişimi nasıldı sizde 1 tane mi
Sağlıklı ve iyi gelişmiş yumurta ise olur kuzum hiç belli olmaz inşallah olurEvet 1 taneyani ilk kez kullandım pcosum amh tavan resmen vücudum ilacı tanımadığı için ve pcostan kaynaklı çok yumurta gelişmesinden korkmuştum ama 1 tane olması da üzdü
Amin inşallah bakalım yarın göreceğiz başka bir doktora daha randevu aldım içime sinmeyen bişeyler bakalım ona da gitmeyi düşünüyorum hepimiz için hayırlısı olsun sen ne zaman test yapacaksın iyi dayandınSağlıklı ve iyi gelişmiş yumurta ise olur kuzum hiç belli olmaz inşallah olur
Tek çizgi fobim başladı emin olamıyorum varlığından biraz daha bekleyeceğim belki ovulasyon testi yapabilirim bugün belim çok ağrıdı misafirlikteydik eve gelinceye kadar sarı akıntım olmuş biraz daha umutlandırdıAmin inşallah bakalım yarın göreceğiz başka bir doktora daha randevu aldım içime sinmeyen bişeyler bakalım ona da gitmeyi düşünüyorum hepimiz için hayırlısı olsun sen ne zaman test yapacaksın iyi dayandın
Birde yaşlı bir dede vardı konuşuyorduk vedalaşırken haydi çocuklarınızın da gözünden öpüyorum dedi belki Allah söylenmiştir dedik eşimleAmin inşallah bakalım yarın göreceğiz başka bir doktora daha randevu aldım içime sinmeyen bişeyler bakalım ona da gitmeyi düşünüyorum hepimiz için hayırlısı olsun sen ne zaman test yapacaksın iyi dayandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?