Bcek fobisi olan var m?

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bende kaıncaları torbaya doldurup buzluğa atıyordum niye hiç bılmıyomsırnaşık şey
bahecde kı utm karıcalar bizim buzluktaydı:lepi:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bende kaıncaları torbaya doldurup buzluğa atıyordum niye hiç bılmıyomsırnaşık şey
bahecde kı utm karıcalar bizim buzluktaydı:lepi:

ne güzelmiş avatarın ölee bayıldım valla. arkadaşa msj yazdım böcük resmini sil diye ama offline. gelince düzeltir inş. söylemiyim dedim ama ben küçükken karınca yemişim. annem yakalamış iyi ki. kimse inanmıyor ama tadını hatırlıyorum. neyse midenizi bulandırmayayım daha fazla. sen buzluk deyince yazayım dedim -tatlicadiarzu-

kızlar bende sizdenim.
bütün börtü böcekten özellikle hamam böceklerinden ödüm patlıyor tiksiniiyorum.gördüğüm zaman yüzüm pancar kesiyor.
eşimde bana kzııyor ne var bunda korkacak diye.ama elimde değilki
arılardanda fena halde korkarım.hatta bir yere yemeğe gitmiştik.o kadar insan vardı bi tane arı geldi bana musallat oldu.ben tabi çığlık çığlığa.rezil olmuştum
böcek kelimesini duğduğum zaman bile diken diken olurum.

yedin miiiiiiiiiiiiiiii ay aman allahımmmm:gitme:
yemişim valla. ama, ama, ama küçücüktüm, aklım ermiyodu, bilinçsizdim

bu meret korkana geliyo hep diyorum. onların hoşuna gidecek bi koku falan mı salgılıyoruz acaba? ay biz balayına gitmiştik orda hani böyle o yöreye ait hediyelikler satılır tezgahta ya. ordan bişeyler bakıyoruz bi baktım çenemin biraz altında bi arı var. elimde ne varsa atmışım korkudan çıkardığım ses de cabası tabi. eşim o zamanlar bu huyumu pek bilmezdi tabi. adam şaşırdı kaldı, içinden bi deliyle evlenmişim demiştir heralde.:1rolleyes: tezgahtar ve eşim arıyı kovalamaya çalışıyo, ben bi tarafta tir tirr akannehir

ayyyy bende varım bendeeee.hemde deli gibi
benim koçişide bıktı valla..
ama ben sadece böceklere gıcığım.
fare yılan falan öyle korkutmuyor

aman börtü böcük resmi falan ekleme. zaten bugün çok andık düşünce gücüyle çağırmayalım kendilerini kaydirigubbakcemile3

:kedi: tamam canım sildim resmi eklemem bir daha.Aslında özellikle arayıp gifi eklemek değildi amacım :kedi: kendi gif topiğimde gif ararken nette bu gifte çıkınca :) ekleyım dedım :kedi:

bende var bende cok tiskiniyorum birde hemen alerji olurum

bennnn akannehir böceklerden nfrt ediyorum dicem ama onlar da Allah ın yarattığı bi tür canlı.. en korktuğum üstümde bi böcek görmek..kımıl kımıl ayy..valla kıyameti kopartırım.geçen gün bacağımda bişeyin gezindiğini hissettim..misafirlikteydim,anında başka odaya geçip çıkardım pantolonumu valla.. sonra baktım.pantolondan iplik çıkmış,o kaşındırıyomuşdelikafadulden

bazı böceklerden çok korkuyorum.. özellikle çok sık görmediğimiz kıllı iri renkli böcek..

örümcekten korkmam. ama dieğr böcekler sinir eder beni.. sinekelrden de çok tiksinirim.

evimde iki köpeğim var biride böcek görünce yakalıyım demiyoo:)

böceklerden özlelikle örumce ve çekirgelerden korkarım ödum patlar akannehir
hamam böceklerindende korkardım ama ölduruom artık..bi kaç kere öldurdumu alışıo insan.. laelaelaelaelae

böceklerden özlelikle örumce ve çekirgelerden korkarım ödum patlar akannehir
hamam böceklerindende korkardım ama ölduruom artık..bi kaç kere öldurdumu alışıo insan.. laelaelaelaelae

bende böcekten çok korkarım birdaha gördüğümde seni çağırcam alışmışsın mademki :sm_cool:

:kedi: tamam canım sildim resmi eklemem bir daha.Aslında özellikle arayıp gifi eklemek değildi amacım :kedi: kendi gif topiğimde gif ararken nette bu gifte çıkınca :) ekleyım dedım :kedi:

yok kız o resimden korkmadım da yenileri gelecek diye korktum sırnaşık şey

ben de böcek gördümmü nefesin kesilir elim ayağım donar kendimden geçerim...
çok aşırı korkum var... ama yenmem lazım aslında..

bir böcek geçer gibi olsa bile bana yeter...bi huzursuzluk başlar bende. bi odada yalnız kalsam deliririm herhalde

Demek yanlız değilmişim alkisalkisalkis :) yakınlarım çok tepki verdiğimi abarttığı sanıyorlar siz ne anlarsınız hıhh :1closedeyes:

imkanı yok yaklaşamam:umursamaz: aynı odada kalmak mı kabus benim için kabusakannehirakannehirakannehir şu hamam böcekleri yokmu ııyyyyyyyy parlak parlak kıllı bacakları iğrenç :1ninca:akannehir ama nedense heryerde bulur beni bu mahluk :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

zaten korkana gelirler. acaba onlardan korktuğumuz için onların hoşuna giden bi hormon mu salgılıyoruz? bilim adamlarına burdan sesleniyorum açıklasınlar çabuk -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…