- 8 Şubat 2009
- 4.654
- 3
-
- Konu Sahibi kahvekolik
İşkencelerim çok acımasızdı :jeyyar:
Hatırlıyorumda 1 kavonaza 10 tane canlı sinek tutup yakalamıştım kaydirigubbakcemile3cocukluktan beri varmış demek delilik bende kaydirigubbakcemile3
Komşular geldiğinde gösterirdim şaşırırlardı nasıl yakalamışım diye kaydirigubbakcemile3
Bir keresinde sineğin birini örümcek ağına attım :jeyyar: örümcek başladı sineği sarmaya.nasıll vızıldıyorrrr delikafadulden kanat çırpıyor delikafadulden sonrada öldürüyorr :1ninca:
Bir başka sineğide kibritle ateşte yakmıştım :1ninca:tam PSikopatmışım :1ninca:
Bir kerede :))) sineğin kafasını koparmıştım ve sinek hala ölmemişti kafasız yürüyordu :1ninca: kaydirigubbakcemile3 vallahi doğru diyorum uydurmuyorum yani :))
Bir başka sineğinde uçlu kalemimle :1ninca: bağırsaklarını deşmiştim :)) hayvanın göbeği dümdüz olmuştu kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Ve son yaptığım şeyide anlatayım.Bir keresinde sineğin kanadına ince ip bağlamıştım sırnaşık şey evin içinde sineği ipi ile beraber gezdiriyordum sırnaşık şey Tabi evdekiler bu yaptıklarıma çokkk kızıyordu sırnaşık şey
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bende kaıncaları torbaya doldurup buzluğa atıyordum niye hiç bılmıyomsırnaşık şey
bahecde kı utm karıcalar bizim buzluktaydı:lepi:
yemişim valla. ama, ama, ama küçücüktüm, aklım ermiyodu, bilinçsizdimyedin miiiiiiiiiiiiiiii ay aman allahımmmm:gitme:
kızlar bende sizdenim.
bütün börtü böcekten özellikle hamam böceklerinden ödüm patlıyor tiksiniiyorum.gördüğüm zaman yüzüm pancar kesiyor.
eşimde bana kzııyor ne var bunda korkacak diye.ama elimde değilki
arılardanda fena halde korkarım.hatta bir yere yemeğe gitmiştik.o kadar insan vardı bi tane arı geldi bana musallat oldu.ben tabi çığlık çığlığa.rezil olmuştum
böcek kelimesini duğduğum zaman bile diken diken olurum.
aman börtü böcük resmi falan ekleme. zaten bugün çok andık düşünce gücüyle çağırmayalım kendilerini kaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bende kaıncaları torbaya doldurup buzluğa atıyordum niye hiç bılmıyomsırnaşık şey
bahecde kı utm karıcalar bizim buzluktaydı:lepi:
böceklerden özlelikle örumce ve çekirgelerden korkarım ödum patlar akannehir
hamam böceklerindende korkardım ama ölduruom artık..bi kaç kere öldurdumu alışıo insan.. laelaelaelaelae
:kedi: tamam canım sildim resmi eklemem bir daha.Aslında özellikle arayıp gifi eklemek değildi amacım :kedi: kendi gif topiğimde gif ararken nette bu gifte çıkınca :) ekleyım dedım :kedi:
bende de örümcek korkusu var. bir belgesel seyrettim korku üzerine. Şöyleki;
Korkunun seviyesi sürekli aynı kalmıyormuş. korkulan objeyle temas ( görsel, fiziksel ) kesilmediği takdirde, yavaş yavaş azalıyormuş korku. Örümcekten korkan bir kadın denek buldular. örümceği belirli bir mesafede kadınla başbaşa bıraktılar. sonra her geçen gün bu mesafeyi azalttılar. ve bir süre sonra kadın örümceğe dokunabilir hale geldi. korkularını yendi.
Yani hemen bir böcek bulup kendi deneyimizi kendimiz yapıyoruz evde ve korkumuzdan kurtuluyoruz :hulya: kaydirigubbakcemile3
imkanı yok yaklaşamam:umursamaz: aynı odada kalmak mı kabus benim için kabusakannehirakannehirakannehir şu hamam böcekleri yokmu ııyyyyyyyy parlak parlak kıllı bacakları iğrenç :1ninca:akannehir ama nedense heryerde bulur beni bu mahluk :çok üzgünüm::çok üzgünüm: