- Konu Sahibi durumleylaa
Nası atlattınız?bende aldatıldım ama öyle bir kaygım yok şuan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nası atlattınız?bende aldatıldım ama öyle bir kaygım yok şuan.
demirden korkup trene ne diye biniyorsunuz? size yazık günah değil mi bunun stresiyle yaşıyorunuz boşunaMerhaba kızlar bir seneye yakındır güzel giden bir ilişkim var ve nişanlandım ama sürekli aldatılma korkusu yaşıyorum. İş yerinde kızlar var onlarla mecburen iletişim halinde ama bir yanlışını da görmedim arada telefonuna bakarım yanındayken. Paranoya gibiyim , geçenlerde seni seviyorum dedi durduk yere bende aldatıyor musun beni dedim, o da içimden geldi söyledim dedi ama bu histen nasıl kurtulurum? çevremde o kadar aldatılan var ki kuruntu mu yapıyorum yoksa korkmak da haklı mıyım bilmiyorum
ah keşke bilsemdemirden korkup trene ne diye biniyorsunuz? size yazık günah değil mi bunun stresiyle yaşıyorunuz boşuna
birşey yapmadım atlatmak için açıkçası. beni eşim elemanımızla aldattı hemde. bebeğim 2 yaşındaydı o zaman. ben bütün erkeklerin aynı olduğunu düşünmüyorum. erkek arkadaşınıza güvenmiyorsunuz ki bu şüpheniz var. ben erkek arkadaşıma güveniyorum, açıkçası bir şüphe de bırakmadı hiç.Nası atlattınız?
karşınıza çıkan insanlarla alakalı da olabilir belki ya. büyük bir travma yaşamış olabilirsiniz ama her erkeğin aynı olmadığını, düzgün insanlar da olduğunu düşünmen gerekiyor. ben açıkçası düşünmüyorum aldatan da kendine yapar zaten.normalde acayip umursamaz bir insanım ama ilişki konusunda şu durum beni mahvediyor maalesef
Allah korusunNeyi çok söylerseniz o olur dikkat edin bence.. habire aldatma aldatma.. adam he yapılabilir diye düşünecek yani… çağırmayın kötü şeyleri
teşekkür ederim bugün çok güzel tavsiyeler aldım umarım geçecekO insana çok fazla anlam yüklemissin hayatının merkezine koyduğun için kaygı yaşıyorsun oysaki düşünmen gereken tek şey kendinsin aldatırsa kendi seni kaybeder hayatından seni sevmemiş insan çıkmış olur ve bu senin kaybın asla olmaz. O yüzden korkulacak bir durum yok ilişkiler başladığı gibi bitedebilir sonsuza kadar o insanla yaşama zorunluluğumuz yok. Kendine bu düşüncelerle eziyet etme.
alıştık artık mı diyorsunuzOhoo ben kaç kere aldatilmiştim. Yakalayinca ayrilirsiniz bu kadar fazla dusunmeye gerek yok. Ilk aldatilinca bir kotu oluyor ama sonra cok şey olmuyor.
alıştık artık mı diyorsunuz
Haklısınız aslında biraz boşvermek gerekiyor ya naparsa yapsın diye düsünmek lazım ama zor işteYa ilkinden sonra bi alismistim insan kotu oluyo simdi guldugume bakmayin ama dunya sonu da degil ilkindan sonra bile takinti yapmadim ya aldatilirsam diye ayriliyorsun bitiyor gidiyor ve bu dunya sonu degil. Karsidaki seni kaybetmeyi goze alarak yapiyo bunu neticede siz niye oyle biri icin yikilacaksinjz
Her yerde de bunu yazıyorsunuz.Allah aşkına konu sahibi ne görmüş de şüphelenmiş? Bırakın insanların kaygılarına,korkularına körükle gitmeyi.Sebepsiz de olabilir bu insani duygular..şüphe tek gerçektir
Valla o kadar haklısınız kiHer yerde de bunu yazıyorsunuz.Allah aşkına konu sahibi ne görmüş de şüphelenmiş? Bırakın insanların kaygılarına,korkularına körükle gitmeyi.Sebepsiz de olabilir bu insani duygular..
birisi size doğru geliyorsa yalanını yakalamadıysanız güveninizi kazanır. bu tarz kuruntular şüpheden kaynaklanır güvensizlikten kaynaklanır. he adamda hiçbir problem yok hiç şüphe yok ama yine kuruntu yapıyorsa konu sahibi, tedavi olsunHer yerde de bunu yazıyorsunuz.Allah aşkına konu sahibi ne görmüş de şüphelenmiş? Bırakın insanların kaygılarına,korkularına körükle gitmeyi.Sebepsiz de olabilir bu insani duygular..