- 30 Eylül 2009
- 2.530
- 3
-
- Konu Sahibi kahvekolik
İşkencelerim çok acımasızdı :jeyyar:
Hatırlıyorumda 1 kavonaza 10 tane canlı sinek tutup yakalamıştım kaydirigubbakcemile3cocukluktan beri varmış demek delilik bende kaydirigubbakcemile3
Komşular geldiğinde gösterirdim şaşırırlardı nasıl yakalamışım diye kaydirigubbakcemile3
Bir keresinde sineğin birini örümcek ağına attım :jeyyar: örümcek başladı sineği sarmaya.nasıll vızıldıyorrrr delikafadulden kanat çırpıyor delikafadulden sonrada öldürüyorr :1ninca:
Bir başka sineğide kibritle ateşte yakmıştım :1ninca:tam PSikopatmışım :1ninca:
Bir kerede :))) sineğin kafasını koparmıştım ve sinek hala ölmemişti kafasız yürüyordu :1ninca: kaydirigubbakcemile3 vallahi doğru diyorum uydurmuyorum yani :))
Bir başka sineğinde uçlu kalemimle :1ninca: bağırsaklarını deşmiştim :)) hayvanın göbeği dümdüz olmuştu kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Ve son yaptığım şeyide anlatayım.Bir keresinde sineğin kanadına ince ip bağlamıştım sırnaşık şey evin içinde sineği ipi ile beraber gezdiriyordum sırnaşık şey Tabi evdekiler bu yaptıklarıma çokkk kızıyordu sırnaşık şey
aynen bana da delikafadulden hele o ince uzun saç teli gibi bacağı olanlar var ya, en çok da onlardan korkuyorum...
sadist misin arkadaşım :roflol:
Eskidendi o şimdi korkağın tekiyim bakmaya bile tahammül edemem kaydirigubbakcemile3
malesef bende de hat safhada var....
srf bu yüzden en güzel piknikleri bile benle birlikte etrafımdakilerede zehir olur...
snek konan yemeği ekmeği yemem
korkmaktan çok tiksinti benimkisi....
ayağımla bile öldüremem...
onun çıkardığı o iğrenç çıtırt sesi beni kusturur...
ölüsünü bile makinayla çekememmm bu derece yani
bide son zamanlarda gördüğüm bi yaratık var. sinekgillerden ama çok uzun bacaklı ve o kadar hızlı ki. sinekle örümcek arası bişey ince uzun bacaklı ıyyyyyyşş
ben de çoook korkuyorum, oraya buraya yumurtlar, biz yeriz vs... hata bi keresinde kulağıma gümüşçün diye bi böcek kaçmıştı, çok fena oluyo insan aaaayyy düşününce yüzüm uyuştu.suyla yıkayarak çıkardı doktor.
eskiden daha çok korkuyordum böcüklerden özelliklekalorifer böceğinden, bi ara geldi bide bizim mutfağa yumurtlaı geçen sene uğraştım çok. of bi de öldüremiyordum eşim de umursamıyordu o yüzden sprey böcek ilacı alıp gördüğüm yerde öldürüyordum.
sonraaa hamile kaldım ve bi gün internette bi yazı: evd kullanılan böcek ilaçları hamilelere zararlı... bebeklere çooook zararlııı.... Allaaahhh ölcem sandım ve bu sefer böcek ilacından böcekten çok korkmaya başladım. doğuma bir gün kalmıştı tüm apartmanı ilaçladılar ben artık korkumdan ölecektim yani doğumum zehir oldu.
şu an hem böcekten hem de ilaç sıkılan yerden korkuyorum :) eğemiyorum bile...
ha bi de arada ziyaret eden kertenkeleden :)
kızlar sakın psikooğa falan gitmeyin böyle bi sorunla resmen dalga geçiyolar ben 3 psikoloğa gittim öyle oldu, gülüyolar ay suratınıza bakarak. çok ayıp!!!
ilaçlama kötü zamana gelmiş gerçekten.
psikolog güldü mü gerçekten, bu nasıl doktor olmak ya?
peki sana hiç mi bişeyler söylemedi?
terbiyesiz. o bilemez bi ortamda küçücük bi böcek yüzünden komik duruma düşmeyi, yine çıkarmı diye korkudan duvara bakmaktan uyuyamamayı.ya valla üçü de güldü. hemen diyolar ki bunun altında başka bişey var işte hemen garip garip sorular başlıyor. sonra ben konuyu tekrar böcek ve böek ilacına getiriyorum sonuçta benim konum bu yani, hayatımı sıkıyorbenimiçin önemli ama yine gülüyolar. yine konuyu değiştiriyolar. diyorum ya çoook ayıp. herkesin derdi kendine büyük. ve onlar bunun için var. adama diyorum ki ya tabağa yumurtladıysa dabiz yemek koyup yutarsak adam diyo ki gülerek tuvalete girersin çıkar. ne dersin şimdi?!
merhaba arkadaşlar, bende sizin gıbı böceklerden aşırı derecede korkuyorum, yanı benım kı tiksinti falan da değil. direk çok korkuyorum. hayatımı mahvedıyorum. evımın harıka bır balkonu var ama şöyle rahat rahat oturup bahçemıze bakamıyorum bile. arısı gelır çekırgesı gelır dıye sureklı korku duyuyorum. böyle bır korkum olmasaydı,ömrum 10 yıl daha kısa olsaydı kabul ederım valla. bunun için çok araştırma yaptım, fobi merkezlerı var, ama bu merkezler butun fobılerı kapsıyor, yanı böcekten korkan adamı da, karanlıktan korkan adamı da aynı kulvarda görrup aynı tedavıyı uyguluyorlar. ne yazık kı tek böcek korkusu için bir tedavı yöntemı yok. bulan varsa bana da haber versın. o kadar çok hayatımı mahvedıyor ki.
Kaçınn kızlar :1ninca: kaydirigubbakcemile3