Bcek fobisi olan var m?

Ben varım! Terlikle savunmaya geçebiliyorum ama kaydirigubbakcemile3 Bir de ilginçtir odada bir böcek olduğu zaman acaip bir kaşınma geliyor bana o zaman anlıyorum böööcekk var diye bağırıyorum ve mutlaka bir yerden çıkıyorlar

ınsanoğlunun yapamayacağı şey yoktur :)))Bir korkumu daha yendimmm.Belki bilirsiniz osur.. böceği fıstık yeşili renginde olur hani kaydirigubbakcemile3 iğrenç kokar bide kaydirigubbakcemile3 bugun balkondan gördüm ilk defa elledim o böceği ..Eskiden süpürge ile bile atamazdım bu sefer tırnakla fırlattım :roflol: sasırdım

tebrikler canım,o...b.fobini yenmişsin aslında görüntüsü güzelde kokusu berbat hakikaten,görünüşe aldanmamak lazım.. bende hamam böceklerinden nefret ederim,bırak dokunmayı gördüğüm anda içim bulanır..........

İnsanoğlunun yapamayacağı şey yoktur :)))Bir korkumu daha yendimmm.Belki bilirsiniz osur.. böceği fıstık yeşili renginde olur hani kaydirigubbakcemile3 iğrenç kokar bide kaydirigubbakcemile3 bugun balkondan gördüm ilk defa elledim o böceği ..Eskiden süpürge ile bile atamazdım bu sefer tırnakla fırlattım :roflol: sasırdım

alkışlaaaaaaarrrrr alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bende varım malesef :sinifsinif: bu korkuyu yenmeyi o kadar çok isterdim ki böcek görünce titriyorum resmen elimde olmadan çığlık atıyorum ve o an en sinir olduğum cümlede şu ''amaan ne korkuyosun küçücük şey seni yicek değil ya '' akannehir yemiyceğini ben bilmiyorum sanki:eek:klava:

birtane de burda var , benim tek derdim , ismini söylerken bile tüylerimi diken diken eden kara fatmalar la , çok fenaaaaaa tiksiniyorummm, korkuyorummmm, onları görünce ağlıyorumm, hatta bir anım var onunla ilgili, birini misafirliğe gitmiştik eşimle birlikte, yatacağımız odanın duvarında o iğrenç şeyi görmezmiyim :KK43: sabaha kadar uyumadımmm

kırkayak anımı anlatmaya bile cesaret edemiyorum ıyyyyyyyyyyyyyy :bbo:
ne oldu üstüne mi bastın?

bende varım malesef :sinifsinif: bu korkuyu yenmeyi o kadar çok isterdim ki böcek görünce titriyorum resmen elimde olmadan çığlık atıyorum ve o an en sinir olduğum cümlede şu ''amaan ne korkuyosun küçücük şey seni yicek değil ya '' akannehir yemiyceğini ben bilmiyorum sanki:eek:klava:
klasiktir zaten. o seni yemez, senden büyük değil. ağzını yüzünü dağıtasım geliyo böyle insanların.:eek:klava:

birtane de burda var , benim tek derdim , ismini söylerken bile tüylerimi diken diken eden kara fatmalar la , çok fenaaaaaa tiksiniyorummm, korkuyorummmm, onları görünce ağlıyorumm, hatta bir anım var onunla ilgili, birini misafirliğe gitmiştik eşimle birlikte, yatacağımız odanın duvarında o iğrenç şeyi görmezmiyim :KK43: sabaha kadar uyumadımmm

e eşinize öldürtseydiniz ya, o böcükle yaşanır mı aynı odada akannehir

kız kahvekolik ne canisin sen öyle benden beter.........bende böcekleri hiç sevmem hangisi olursa olsun tiksinirim elimde değil istem dışı olarak öldürürüm hemen.....herhangi bir yerime değsin yada dokunayım basarım çığlığı görüncede affetmem dokunmadan ya terlikle yada bir cisimle öldürrüm evde göreyim benim o böceği öldürmem şart olur kafamda hep ye o böcek ben uyurken üstüme gelirse takıntılıyım azcık....amma karafatmalara bişey yapmam elektirik süpürgesinin içine çektirrim torbayıda hemen atarım o yüzden devamlı torba alırım eşim beni canilikle suçluyor hatta bir böcek sinek gördüğünde bana öldürtüyor neymiş günahı bana olsunmuş işte oda böyle uyanık.......kurbağalardan kertenkelelerden hem gıcık kaparım hemde tırsarım ama öldüremem öldürünce mide bulantısı görüntüsü olur bide günahı fazla olur herhalde ondan cesaret edemiyorum......geçen ramazan bayramında eşimle geziyoduk akşam karanlıktı yolda yürüyoz yumuşak birşeyin üstüne bastım eşimde basma kurbağa dedi ama iş işten geçti amma nasıl fırladım çığlık çığlığa eşim gülmekten çatlıyo hadi bunuda öldürsene ne duruyon caniliğin bir kurbağayamı sökmüyo diyo gidip bakmadım bile ezilmiştir görüntü iğrenç olmuştur tiksiniyorum elimde değil yaaa.........ahirette bir sürü hayvan kuyruğa girecektir benden hak almak için kesin bilhassada örümcekler en çok o zavallıları katletmişimdir

[/B][/QUOTE]

Kaçtı yakalayamadı ki ve bir de misafiriz yani evde , her yeri de kaldıramıyon ki aramak için ben de çareyi koltukta oturarak sabahlamakta buldum :KK43:

kız kahvekolik ne canisin sen öyle benden beter.........bende böcekleri hiç sevmem hangisi olursa olsun tiksinirim elimde değil istem dışı olarak öldürürüm hemen.....herhangi bir yerime değsin yada dokunayım basarım çığlığı görüncede affetmem dokunmadan ya terlikle yada bir cisimle öldürrüm evde göreyim benim o böceği öldürmem şart olur kafamda hep ye o böcek ben uyurken üstüme gelirse takıntılıyım azcık....amma karafatmalara bişey yapmam elektirik süpürgesinin içine çektirrim torbayıda hemen atarım o yüzden devamlı torba alırım eşim beni canilikle suçluyor hatta bir böcek sinek gördüğünde bana öldürtüyor neymiş günahı bana olsunmuş işte oda böyle uyanık.......kurbağalardan kertenkelelerden hem gıcık kaparım hemde tırsarım ama öldüremem öldürünce mide bulantısı görüntüsü olur bide günahı fazla olur herhalde ondan cesaret edemiyorum......geçen ramazan bayramında eşimle geziyoduk akşam karanlıktı yolda yürüyoz yumuşak birşeyin üstüne bastım eşimde basma kurbağa dedi ama iş işten geçti amma nasıl fırladım çığlık çığlığa eşim gülmekten çatlıyo hadi bunuda öldürsene ne duruyon caniliğin bir kurbağayamı sökmüyo diyo gidip bakmadım bile ezilmiştir görüntü iğrenç olmuştur tiksiniyorum elimde değil yaaa.........ahirette bir sürü hayvan kuyruğa girecektir benden hak almak için kesin bilhassada örümcekler en çok o zavallıları katletmişimdir

böcek öldürmek günah mı ki yaa fisfisfis
zavallı kocam ben delirmiyim diye günahkar olacak.

Kaçtı yakalayamadı ki ve bir de misafiriz yani evde , her yeri de kaldıramıyon ki aramak için ben de çareyi koltukta oturarak sabahlamakta buldum :KK43:[/QUOTE]
ay ne fenaa akannehir

Uğurböceği ve ipekböceği dışındaki tüm böceklere ifrit olurum.kaydirigubbakcemile3

ben onlara da ifritim malesefmafoldumben
[/B]

Offf acaipp tiksiniyorumm ve korkuyorum
sanki o ölmese üzerimde gezicek zannediyorum akannehir
bi keresinde gece evde banyonun kapsında böcek görmüştüm
eşime evin her tarafını hatta gardolabın arkasını bile çektrdim
yook uyuyamıyorum delii olcam
her tarafı talan etti eşim bulamadı
en sonun kendi çıkmış bi yerden hemen öldürdü
yoksaa hayatta uyuyamazdım akannehir

Çooooooook kötü oluorum ben yaa öldüremiorumda terliği üzerine atıp kaçıorum bütün vcdum ter boşaltıo sanki delirtck gbi oluo saç diplerimn dikildiğini hissediorum.
Hele bu yaz evde tekken beni hiç yanlız bırakmadı böcek arkadaşlar saolsunlar bütün sinr sistemimi bozdular özelliklede o yeşik böcekler çok iğrençler yaaaaaaaaaa
:kedi:

Offf acaipp tiksiniyorumm ve korkuyorum
sanki o ölmese üzerimde gezicek zannediyorum akannehir
bi keresinde gece evde banyonun kapsında böcek görmüştüm
eşime evin her tarafını hatta gardolabın arkasını bile çektrdim
yook uyuyamıyorum delii olcam
her tarafı talan etti eşim bulamadı
en sonun kendi çıkmış bi yerden hemen öldürdü
yoksaa hayatta uyuyamazdım akannehir

Aynen bende taşıdığın özelliklere sahibim yaa,elimde değil acaip titreme tutuyo beni görünce,şimdilik evimde yok allah korusun ama görürsem bende uyuyamam,yolda gördüm geçen çığlığı bastım asla da öldüremem,üstüne basarsam o "çıt" sesini duyar ve de hissedersem günlerce gitmez aklımdan,yazarken bile titreme geldi tüylerim diken diken oldu valla,bazen rüyalarıma bile giriyo,uyandığımda sanki etrafımda böcekler geziniyomuş gibi hissediyorumm ıyyyyyyyy.......ya nasıl yenicez bu durumu????:1shok::eek:klava:

Kakalak hamamböceğinin bir adımı çok hoşmuş.kaydirigubbakcemile3Ben ciyak ciyak bağırırım,yüksek bir yere çıkarım.Sanırsınız ki,adam kesiyorlar.kaydirigubbakcemile3Tövbe tövbe...Şeniz

Aynen bende taşıdığın özelliklere sahibim yaa,elimde değil acaip titreme tutuyo beni görünce,şimdilik evimde yok allah korusun ama görürsem bende uyuyamam,yolda gördüm geçen çığlığı bastım asla da öldüremem,üstüne basarsam o "çıt" sesini duyar ve de hissedersem günlerce gitmez aklımdan,yazarken bile titreme geldi tüylerim diken diken oldu valla,bazen rüyalarıma bile giriyo,uyandığımda sanki etrafımda böcekler geziniyomuş gibi hissediyorumm ıyyyyyyyy.......ya nasıl yenicez bu durumu????:1shok::eek:klava:

yok canım bizim evdede yok yazındı ve uçan ama kocaman böcekler varya onlardandı
hele evde olsa naparım hiiç bilmiyorum
kafayı sıyırırım herhalde gerçekten delirebilirim akannehir
bende aslaa öldüremem aslaaa dediin gibi o ses beni mahveder
bi acaip oluyorum anlatırken bilee :1ninca:

merhabalar herkese
bende örümcekten çok korkuyorum .hamam böceğindende iğreniyorum.onların dışında pek böceklerden korkmam.ama örümcek korkusu fobi derecesinde.ilginç olan örümceğin tarantula cinsi olanlardan acayip tırsarken diğerlerini süpürge ile falan evden atabilmem. nasıl olduğunu anlatamam.oğlum dün eve plastik oyuncak bi örümcek getirmiş .küçücük ve pembe.onu gördümya ben tamam delirecem .onu çabuk at dedim.garibim anne ama çok tatlıııı dedi.kıyamadım da ben görmeden dışarda oyna o zaman dedim.eve getiremiyor.demek rengi siyah olsa ne yapardım.
bide benim bi battaniyem var.saçaklı .onun saçakları siyah olduğundan onu üzerime serip uyuyamam mesela.her hangi bi dergi vs de resmini göreyim dokunamam.oğlumda inadına gibi örümcek adam hastası.gömleğinde örümcekler var .gömleğe zor dokunuyorum.katlayamıyorum.:bbo::1shok:

X