Bcek fobisi olan var m?

Vallaha ben en kucuk bocekden bile korkuyorum, orumcek, ne olursa olsun, hani sican fare yilan onlar da ayri, hepsinden korkarim da, nasil yenilcegini bende bilmiyorum, yenmek de istemiyorum:umursamaz: cunku bocek gormek istemiyorummmmmmmm lmaz:mafoldumbensenağlama

canım ya ben artık yenmek istemiyorum demiyorum çünkü hayatım zindan olmaya başladı. bi ortamdayız diyelim, o böcek gelir benim üstüme konar, ben tabi çığlık çığlığa. komik duruma düşüyorum ya insanlar bana gülüyor. hatta bazı arkadaşlarım akıllarınca bana böcek şakası yapıyorlar, bilmiyorlar ki ben ne hale geliyorum.

Biliyorum canim bana da oyle yapan var, hele ki orumcek falan gorsem bagiriyorum hemen, ne bagiriyorsun der esim mafoldumben, nedim sevmiyorum korkuyorum, ama nasil yencez bilmiyorum ki (
Sonra o orumcegi almasi icin cagiririm alir, mahsuzdan gelir uzerime korkutmak icin:umursamaz:

Aynı sorun bendede var kızlar ne ölüsüne ne dirisine yaklaşabilirim
hele şu kara fatma denilen hamam böcekleri gördüğüm zaman kendimi kaybedecek gibi oluyorum adeta
bu sorunu yenebileceğimide düşünmüyorum :umursamaz:

evde yalnızım diyelim bi odada böcek gördüm. hemen bağırır koşar odanın kapısını kapatırım. kapının altını bişeylerle kapatırım ki böcek başka yere giremesin. o yer mutfaksa açlıktan ölür yine giremem oraya. sonra eşim gelir öldürür, bende orayı domestosla silerim hemen. nefret ediyorum, tiksiniyorum kötükedihüso

bende de örümcek korkusu var. bir belgesel seyrettim korku üzerine. Şöyleki;

Korkunun seviyesi sürekli aynı kalmıyormuş. korkulan objeyle temas ( görsel, fiziksel ) kesilmediği takdirde, yavaş yavaş azalıyormuş korku. Örümcekten korkan bir kadın denek buldular. örümceği belirli bir mesafede kadınla başbaşa bıraktılar. sonra her geçen gün bu mesafeyi azalttılar. ve bir süre sonra kadın örümceğe dokunabilir hale geldi. korkularını yendi.

Yani hemen bir böcek bulup kendi deneyimizi kendimiz yapıyoruz evde ve korkumuzdan kurtuluyoruz :hulya: kaydirigubbakcemile3

Çocukluğumda yaptıklarımın cezasını çekiyorum şuanda :1ninca:

Çocukken sinek v.s bunlarla oynar kanat koparma,öldürme,işkence etme ne ararsan yapardım..:1ninca:

Ve yıllar sonra ben sinekten korkuyorum .Tiksiniyorum,Nefret ediyorum ,İğrenç geliyorlar bana .Tövbe günahada giriyorum ama ne yapım ..Küçüklüğümde yaptıklarının bedelini şimdi rabbim :)) çıkartıyor benden kaydirigubbakcemile3

Karafatma,hamam böceği,v.s. gördüğüm anda bağırırm ,zıplarım yerımden delikafadulden,kaçarım ,ığğğğğ .Çevdelikafaduldenemdekilerde verdiğim tepkinin abartılı olduğunu söylüorlar.Ne yapayım elimde değil ama kaydirigubbakcemile3

Geçen yıl eve arı girmişti .Odanın kapısını hemen kapadım .kalbim korkudan atıyor delikafadulden Baktım saat geçiyor arının çıkacağı yok odadan sırnaşık şey üstüne tlf çalmazmı kaydirigubbakcemile3odaya giremedim tabi .Sonra bir çare bulmalıyım dedim süpürge makinasın uzun hortumunu kapının az açık kapısından içeri sokup uğraşlarım sonunda arıyı etkisiz hale getirdim sırnaşık şey

Bir kerede EŞŞEKKK arısı girmişti senağlama çok fecii ödüm patlamıştı bağırmıştım eşim yanıma gelmişti bişi oldu sanmış bana :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3

Ama yavaş yavaş bu korkularımı yenmeye çalışıyorum..Yanlız kaldığımda mecburum çünkü öldürmeye :sinifsinif:ığğğğğğğğ öldürdüğüm çok iğreniyorum öldürdüğüm bezi hemen çöpee :1ninca:

Artık arıyada yavaş yavaş alışmaya başladım..Bursada yaşadıgımda arı nedir bilmezdim.Ama karadenize geldiğmden beri peşimi bırakmıyorlar herkezin kovanları var ..Artık alıştım sayılırr.

Örümceği unutmuşum anlatmayı :1ninca: Bende artık tutabiliyorum zorda olsaa:1ninca:

hamam böceklerinden ölesiye korkuyorum. gördüğüm anda çığlığı basıyorum ve deli gibi kaçıyorum. delikafadulden
eşim de benim çığlığımdan korkar bazen. hemen koşar gelir ve öldürür.
evde tek başına iken karşıma çıkarsa böcek ilacını alıp üzerine boşaltıyorum şişeyi ama bütün tüylerim ayağa kalkıyor. :roflol:
öldüğüne emin olunca süpürge ile çekiyorum ama korkudan deli gibi kalbim atıyor. akannehir
arılardan da korkuyorum ya heykel gibi kalıyorum gözlerimi kapatıp yada kaçıyorum. evdeysem sinek ilacı sıkıyorum.
fobimi yenmek istemiyorum böceklerle karşılaşmayım yeter. :1ninca:

allah günah yazmasın ama hamam böceklerinden nefret ediyorum çok pis ve iğrençler. gezdiği yeri domestosla siliyorum.

Son düzenleme:
bende çok korkuyorum böceklerden helede kulağıma girmelerinden çok korkuyorum.
hele hele o kara böcükler hamam böcükleri onlarda ayrı bi nefret ediyorum.
bu eve ilk taşındığımda görmüştüm eve 2 şişe en etkili böcük ilacını boca etmiştim.şimdi çok şükür hiç yok.

bende karıncalaradan çok korkuyorumm-tatlicadiarzu- küçükken , mutfağımızın fayansalarında gezen karıncaları suyla lavaboya yollardı annem, bende onları boğulmaktan kurtarırdım teker teker bitanesi elimi çok fenaa ısırdımafoldumbenbende o günden sonra ne zaman üstümde bir karınca görsem çığlık çığlığa oluyorum:bbo:

kaydirigubbakcemile3 boylarına bakmadan ısırıyor salaklar. yazın evde oturuyorum birgün, birden ayağımda yanma hissettim. bir baktım mini minnacık bir karınca gelmiş beni yiyo.. hedefini büyük tutmuş demek ki

evet psikiyatrist bi arkadaşımla bu konuyu konuşmuştum. önce dediki o senden küçük, aciz, o senden korksun vs, sonra korkuyu yenmenin bi yolu da onunla yüzleşmek dedi. ben örümceğe dokunsam inme iner heralde bana. ooooff düşünmesi bile yeter akannehir

İşkencelerim çok acımasızdı :jeyyar:

Hatırlıyorumda 1 kavonaza 10 tane canlı sinek tutup yakalamıştım kaydirigubbakcemile3cocukluktan beri varmış demek delilik bende kaydirigubbakcemile3

Komşular geldiğinde gösterirdim şaşırırlardı nasıl yakalamışım diye kaydirigubbakcemile3

Bir keresinde sineğin birini örümcek ağına attım :jeyyar: örümcek başladı sineği sarmaya.nasıll vızıldıyorrrr delikafadulden kanat çırpıyor delikafadulden sonrada öldürüyorr :1ninca:

Bir başka sineğide kibritle ateşte yakmıştım :1ninca:tam PSikopatmışım :1ninca:

Bir kerede :))) sineğin kafasını koparmıştım ve sinek hala ölmemişti kafasız yürüyordu :1ninca: kaydirigubbakcemile3 vallahi doğru diyorum uydurmuyorum yani :))

Bir başka sineğinde uçlu kalemimle :1ninca: bağırsaklarını deşmiştim :)) hayvanın göbeği dümdüz olmuştu kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Ve son yaptığım şeyide anlatayım.Bir keresinde sineğin kanadına ince ip bağlamıştım sırnaşık şey evin içinde sineği ipi ile beraber gezdiriyordum sırnaşık şey Tabi evdekiler bu yaptıklarıma çokkk kızıyordu sırnaşık şey

aynen bana da delikafadulden hele o ince uzun saç teli gibi bacağı olanlar var ya, en çok da onlardan korkuyorum...

abbooowwwww en psikopatçasını seçeyim dedim olmadı hiçbirine haksızlık edemedim delikafadulden

peki bu kadar hızlı uçan bişeyi nası yakalıyodun?
of ben öldüremiyroum da ya, sadece kaçıyorum, Allahtan nazımı çeken insanlar hep yanımda, yoksa napardım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…