Çocukluğumda yaptıklarımın cezasını çekiyorum şuanda :1ninca:
Çocukken sinek v.s bunlarla oynar kanat koparma,öldürme,işkence etme ne ararsan yapardım..:1ninca:
Ve yıllar sonra ben sinekten korkuyorum .Tiksiniyorum,Nefret ediyorum ,İğrenç geliyorlar bana .Tövbe günahada giriyorum ama ne yapım ..Küçüklüğümde yaptıklarının bedelini şimdi rabbim :)) çıkartıyor benden kaydirigubbakcemile3
Karafatma,hamam böceği,v.s. gördüğüm anda bağırırm ,zıplarım yerımden delikafadulden,kaçarım ,ığğğğğ .Çevdelikafaduldenemdekilerde verdiğim tepkinin abartılı olduğunu söylüorlar.Ne yapayım elimde değil ama kaydirigubbakcemile3
Geçen yıl eve arı girmişti .Odanın kapısını hemen kapadım .kalbim korkudan atıyor delikafadulden Baktım saat geçiyor arının çıkacağı yok odadan sırnaşık şey üstüne tlf çalmazmı kaydirigubbakcemile3odaya giremedim tabi .Sonra bir çare bulmalıyım dedim süpürge makinasın uzun hortumunu kapının az açık kapısından içeri sokup uğraşlarım sonunda arıyı etkisiz hale getirdim sırnaşık şey
Bir kerede EŞŞEKKK arısı girmişti senağlama çok fecii ödüm patlamıştı bağırmıştım eşim yanıma gelmişti bişi oldu sanmış bana :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3
Ama yavaş yavaş bu korkularımı yenmeye çalışıyorum..Yanlız kaldığımda mecburum çünkü öldürmeye :sinifsinif:ığğğğğğğğ öldürdüğüm çok iğreniyorum öldürdüğüm bezi hemen çöpee :1ninca:
Artık arıyada yavaş yavaş alışmaya başladım..Bursada yaşadıgımda arı nedir bilmezdim.Ama karadenize geldiğmden beri peşimi bırakmıyorlar herkezin kovanları var ..Artık alıştım sayılırr.