- 1 Kasım 2021
- 1.587
- 945
- 73
- Konu Sahibi kurklukadin
Hayır ve sanırım sürekli doğuruyolar çünkü sayıları artıyorYaa,çözüm bulamadınız mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ve sanırım sürekli doğuruyolar çünkü sayıları artıyorYaa,çözüm bulamadınız mı?
İlaçlamanız gerekiyorHayır ve sanırım sürekli doğuruyolar çünkü sayıları artıyor
Eczaneden almıştımHayır ve sanırım sürekli doğuruyolar çünkü sayıları artıyor
İlaçladım ama yinede gitmediler attığınız ilaç işe yarar mı meyve sineği için ? Çok küçük pire gibi bit tarzı bir şey.Böcek mi sinek mi onuda anlayamadım zaten.Ama boyutu pire-bit gibiİlaçlamanız gerekiyor
Susam böceği olabilir mi?İlaçladım ama yinede gitmediler attığınız ilaç işe yarar mı meyve sineği için ? Çok küçük pire gibi bit tarzı bir şey.Böcek mi sinek mi onuda anlayamadım zaten.Ama boyutu pire-bit gibi
Hayır meyve böceği zaten çilek aldığımızda geldiler ve nedense sadece meyvelerin üzerine konuyorlarSusam böceği olabilir mi?
Size attığım ilaç çok etkili ama dikkatli kullanılması gerekiyorHayır meyve böceği zaten çilek aldığımızda geldiler ve nedense sadece meyvelerin üzerine konuyorlar
Deneyeceğim çok teşekkürlerSize attığım ilaç çok etkili ama dikkatli kullanılması gerekiyor
Evcil hayvanınız,küçük çocuğunuz varsa temas etmemeleri gerekiyor.Eczacı zaten detaylı bilgi verirDeneyeceğim çok teşekkürler