- Konu Sahibi missmickey
-
Bu ürün sayesinde aynayla barıştım diyebilirim :) Bu yaşıma kadar makyajla cilt bakımıyla işim olmamıştı.2 aydan beri bakım da yapıyorum makyaj eh işte ama her gün bb cream sürüyorum Nemlendiricime de bayılıyorum. Bir de yatarken sürdüğüm bir krem var kızarıklık için sürdüğüm. Hangi ürün sayesinde bilmem ama cildim hakkaten toparlandı ve beklentim olmamasına rağmen kırışıklıklar azaldı. çok şükür zaten yaşımı göstermiyordum ama son aylarda baya yıpranmıştı.
Misshanı düşürmene üzüldümEn azından Skin79 var elinde. Benimkiler yedekli en az 6 ay rahatım Ankaradaysan düşünürüz vermeyi :76:
Nerden alıyorsunuz bu kremi bende almayı düşünüyorum.
Ben ebayden alıyorum. Koreden geliyor. Hatta satıcım çok iyiydi, yanında ek olarak minik hediye bb creamler de koymuştur. ideaseller_kr den gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, sipariş verdiğiniz gün kargoya veriyor.
yurtdışı internet alışverişine (e bayden alınan kozmetikler vs.) yasak gelmedi mi hala alabiliyor musun canım,en son ne zaman aldın?
mucize gibi bişeymiş o zaman bu. zamanında çıkan ergenlik sivilceleri yüzünden yanaklarımda çok kızarıklık kaldı. halbuki hiç oynamamış, yolmamıştım. watson's takilerden alayım bir. tüm yanağımı fondötenle kaplamak çok yapay geliyo bana bunlar pek yapay gibi durmuyor
Bende Missha kullanıyorum özellikle güneş koruma faktörlü olması yaz ayında çok işime yarıyor.
E-bay'dan yasaklandı alışveriş diye biliyordum..?
watsonda bb krem varmış kullanan var mı yorumlarını merak ediyorum.bb için başka şans da yok yurtdışından alışveriş yapamayız maalesef
Bende hem Missha var hem watsons'un var.
İkisini karşılaştırmak gerekirse, açıkcası ben arada hiç bir fark göremedim.
Eğer ten renginiz watsons'a uyarsa yüzde yüz memnun kalacağınızdan eminim.
Ama zaten BB kremlerin özelliği 10-15 dk sonra yüzle bütünleşmesi.
Koyu kumral-esmer olanlara watsons'taki uymayabilir.
peki bana uyabilcek bir bb krem biliyor musunuz yada watsons ta sanırım ' tane var hangisi daha uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?