Bazı yakın akrabaların niyeti

Tabi ki bunları düşündüm, ama daha yaşım genç olduğu için belki ilerde çocuğum olur gibisinden askıya aldım bunları, bu başlığı da fikir almak için açtım zaten

Konusu açıldığında kimin takkesi kimin başına belli olmaz belki sizin çocuklar gider benimkiler kalır diyin. Vasiyetname hazırlayabilirsiniz tabikide .

Eğer öyle bi şey olursa ve mal varlığım buna yeterse okul yaptırmayı düşünüyorum hatta

Böyle düşünecek ne diuolar acaba merak ediyorumsana öyle gelmiş olmasin

Canım daha 30 yaşındasın evlenmek için hiç geç değil. Ayrıca herkes evlenmek zorunda da değil belki de evlenmek istemiyorsunuz bu kimseyi ilgilendirmez. Böyle şeyleri dertlenip üzme kendi kendini.

Eski evliliğimde çocuk istemiyorduk eski görümcem ev alın şunu alın bunu alın diye bizi borca sokmaya çalışıyordu. Yüzüme de söylediler çocuğunuz olmayacak bizim çocuğa kalacak hahaha diye.
İyi ki boşandım ya.
Tekrar evlendim bir çocuğum var suan kafam rahat
Sizin de olur belki yol uzun karşınıza ne cıkacak belli değil yaşınız çok genç

Etrafım böyle düşünüyor beni bu düşünceye iten de çevremdeki akrabalarım, terapi alması gereken ben miyim onlar mı? Bazılarına şaka gibi geliyor başınıza gelmemiş çünkü ne yazık ki bu düşüncede insanlar var

Etrafımızdaki insanların düşüncelerini yönetemeyiz. Ama kendi düşüncelerimizi, yaşantımızı şekillendirebiliriz. Terapi alın bu kafadan çıkın. Kim ne düşünürse düşünsün siz hayatınıza bakın.

Yorumlarda açıkladım neden böyle düşündüğümü, ayrıca bunlar olmayan şey değil

Bir tek sizin akrabalarınız böyle değil. Benim babaannem benim arkamdan oğlumu paralarını yiyor demiş. Oğlum dediği de benim babam. şu anda oturduğum yerde yani çalışmayarak kocamdan fazla kazanıyorum. Belki halamlar da böyledir ama umrumda değil. Ben öldükten sonra kime ne kalırsa kalsın ben artık yokum zaten. Bir zahmet kendim öldükten sonrasında planlayım yani. Siz öldükten sonra ne olacağını planlamanız saçma ve bence terapilik.

Yorumlarda açıkladım neden böyle düşündüğümü, ayrıca bunlar olmayan şey değil

Tabi ki olan şeyler de 31 yaşında bunu düşünmek saçmalık değil mi?
Malınızı nasıl yöneteceğinize siz karar verirsiniz. Ailenizle konuşun çok tedirgin oluyorsanız. Bir avukata gidin vasiyet hazırlayın.
Üçünüz bir kazada vs vefat ederseniz mal onlara kalmasın.

yalnız bu biraz imkansıza yakın. mal varlığının onlara kalması için anne babanızın ve sizin ölmesiniz gerekiyor. anca onlara kalır. yani dünya hali bilinmez tabii ki ama biraz zor bir ihtimal kaldı ki bir vasiyetname yazabilirsiniz. aileniz de aynı sekilde. insanlar bu kadar kötü düsünceli nasıl olabiliyor anlamıyorum valla. benim dedem tüm mal varlığını bakma akdiyle abime verdi diğer cocuklarına vermek istemediği için. ama yine de tabii ki diğer çocuklarının da hakları var. ne yaparsanız yapın yasal mirascıları komple maldan men edemiyorsunuz. onlar nirası red etmediği sürece.

Aslında benim de umrumda değil, annemin ve babamın daha çok umrunda, ben ne getirirse hayat öyle yaşıyorum normalde takmam

Teyze hala vs saklı pay mirasçısı olmadığı için bi vakfa bağışlarsa onlar hiçbir şey alamaz

Aslında benim de umrumda değil, annemin ve babamın daha çok umrunda, ben ne getirirse hayat öyle yaşıyorum normalde takmam

Umrunuzda olmasa buraya yazmazdınız kendimizi kandırmayalım.

Ayrıca siz demediniz mi aileme bu durumu anlattım ve kondurmadılar diye nasıl ailenizin umrunda oluyor o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…