Herkese merhaba. Bazı akrabalarımın davranışlarından şüpheleniyorum. Özellikle benim özel hayatım hakkındaki tutumları.. Öncelikle ben 31 yaşındayım, evli değilim ve ailemin tek çocuğuyum, bu durum bazı yakın akrabalarımın( hala, teyze, dayı vs.) işine geliyor, benim evlenmemi istemiyorlar, çünkü akıllarınca eğer ben evlenmezsem, dolayısıyla çocuğum da olmazsa benim tüm mirasımın onlara ve onların torunlarına kalacağı düşüncesindeler, bunu nerden anlıyorsun diye soracak olursanız hal ve hareketlerinden resmen hissettiriyorlar, bu arada durumumuz iyi sayılır evimiz, arabamız ve yazlığımız var, bunların hepsini annem, babam ve benim birikimimle yaptık. Sadece Annem evlenmemi istiyor, babam karışmıyor. Ben hep zor şartlar altında çalıştım ve bunların hak etmeye kişilere kalmasını istemiyorum, eğer ilerde evlenmezsem veya çocuğum olmazsa amaçlarına ulaşmış olacaklar, en kötü ihtimal böyle olursa nasıl bir yol izlemeliyim ve ne yapmalıyım yani siz olsanız ne yapardınız? Bi de çok yakın akraba oldukları için hepimiz aynı şehirdeyiz ve onları görmeme ihtimalim yok gibi bi şey, niyetlerini bildiğim için görüşmek bile istemiyorum ama mecbur kalıyor insan, ben bu durumu annem ve babamla da konuştum kendi kardeşleri olduğu için konduramıyorlar. size biraz abartı gelebilir Ama durum bu hem anne tarafımdan hem de baba tarafımdan evlenmemi istemeyen insanlar …