bir tek oğullarının yanında mutluyum bu dünyada
eee o zaman sana her gün bayramdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir tek oğullarının yanında mutluyum bu dünyada
Senin için yapacak bir şey kalmamış geçmiş olsun mutluluklar dilerim.bir tek oğullarının yanında mutluyum bu dünyada
büyükler büyükler büyükler büyükler ....
Yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum ilerde o büyüklerin yerini siz alacaksınız ve eleştirdiğiniz insanlarla aynı kafadasınız. Çocuklarınız için üzüldüm.büyükler büyükler büyükler büyükler ....
ben son yazdığından sonra üzülmedim.onu yazana kadar aynı fikirdeydim sizinle.Ben üzüldüm konu sahibine...
Allah yardımcısı olsun... İnşallah böyle zihniyetler değişir...
bu mesaja kadar okudum henüz ama sormak istiyorumİş mi ne demek ? kızınız evet kız demek. Böyle bir toplum böyle bir yapı. Ben mutlu muyum sanıyorsunuz.
Şuan sözlü olduğum halde kuran günleri yardımında ben, halılarını yıkamada ben , yaz temizliğinde ben anlatabiliyor muyum ?
çoook teşekkür ediyorum sadece bunu anlatmaya çalışıyorumya arkadaşlar Micusaxxx ın demek istediğini anlamadınız galıba kızın derdi kıyafet değil ki adetin yerini bulması tamam kendisi pek takmıyordur ama ailesi var sonuçta çevresi var akrabaları var haklı yanı Micusaxxx .
çok önemli şeyler değil bunlar. alsa ne olur, almasa ne olur değil mi? bu adetler artık bitmeli bence...Hanımlarrrr yenir bir konuyla karşınızdayım.
Ben sözlüyüm ama sözümde yüzük takılırken tüm akrabalar vardı. 70-80 kişi vardı. Bizim oralarda nişanlı kıza bayramlık getirilir. Ama müstakbel ikinci annem hiç bu konularda konusunu bile açmıyor bizim oralı olmasına rağmen. Bu durumda bu bayram bayramlıkla akrabalarıyla bize gelmesi gerekmiyor mu ? Önemli olan adetin yerini bulması.
ya gelde bitirin hadi bitmiyor bitmiyooorr bitmeli bitmeli demekle olmuyor bitmiyor işte.çok önemli şeyler değil bunlar. alsa ne olur, almasa ne olur değil mi? bu adetler artık bitmeli bence...
ya gelde bitirin hadi bitmiyor bitmiyooorr bitmeli bitmeli demekle olmuyor bitmiyor işte.
bayramda gezmeye baska ile gidiyorlarmışdaha bayrama var canım söylicektir daha belki