- 8 Haziran 2015
- 60
- 9
- 1
aksine karadeniz bölgesiMerak ettim cidden hangi bölge burası?Doğu da mı yaşıyorsunuz?Çarşaf deyince aklıma ilk o geldi belki başka yerlerde de vardır bilmiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aksine karadeniz bölgesiMerak ettim cidden hangi bölge burası?Doğu da mı yaşıyorsunuz?Çarşaf deyince aklıma ilk o geldi belki başka yerlerde de vardır bilmiyorum.
Büyükşehirde yaşayınca heryeri böyle düşünüyoruz sanırım,demek oralarda hala böyle adetler var.aksine karadeniz bölgesi
Dümbelek derken ? Terbiyeni takın... Kendi eşinle karıştırma herkesiAllahh şimdi okudum yorumları
ne çarşafı ya?
Allahım burası neresi!
Gerçekten nişanlınız olacak o dümbelek o gece sizin altınızdaki çarşafı alıp kaynananıza verecek siz de buna müsade mi edeceksiniz?
şoklar içindeyim gerçekten.
birde almanya'dan gelmissin, oralarda yasayip bu durumlara normal adet diyip nasil geciyorsunuz?aksine karadeniz bölgesi
Dümbelek derken ? Terbiyeni takın... Kendi eşinle karıştırma herkesi
derdi senimi gerdi cicimSana her sey mustahak.
Dümbelek derken ? Terbiyeni takın... Kendi eşinle karıştırma herkesi
Bende yavaş yavaş Taşlar yerine oturdu.karısının haysiyetini bu kadar ayaklar altına alabilecek bir adama en hafif tabiri ettim.
ANLAYIŞSIZ DEMEK
istersen aç sözlüğe bak..
gerçekten bunun olmasına izin verecek misiniz ikiniz?
hani eşine sahip çıkmak arkasında olmak, mahremini korumak?
böyle çağlar öncesi kalmış adete gençlerden başlayarak bir dur denecek.
LİSE mezunuymuşsun. Nişanlın da öyleyse belli bir eğitim almışsınız.
Bu saçma rezaleti neden sürdürmelerine göz yumuyorsun?
Ve bu konu varken NEDEN BAYRAMLIĞA TAKILIYORSUN?