• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAYRAMLIK SORUNU

Anlatamıyorum burdaki hanımlara bunu keyfimizden yapılmadığını. Hadi vermeyelim peki ya sonrası

tamam onu anladık da bayramlığı neden bu kadar büyüttünüz? el alemin ne dediğinin ne önemi var.bunca şeyi yazacağınıza kendinize bu telkinleri yapsanız.tutun ki gelmediler almadılar ne yapacaksınız

Neden bu aileye gelin gidiyorsunuz?
Çarşaf verme diyorsunuz çarşaf verilmezse ondan sonra erkek tarafında olacakları bilmiyorsunuz. Ya size ne diyorum kızın babasına kadar haber uçuruluyolar. Bu kadar geri kalmış olmasalar gelip burda bi bayram olayını böyle kafama takmam zaten.

Kendin de farkındasın işte bu çarşaf olayının normal olmadığını. Sen ve eşini ilgilendiren durumlar bunlar.. yukarda bir arkadas yazmış zaten. Ilk gece kan gelmeyebilir bunu biliyorsun değil mi? Ozaman ne olacak?
Ne olarak damgalayacaklar seni?
Onu düşünmek bile istemiyorum zaten. Ablam evli olduğu ilk gece adamı sevmedıgı ıcın bırlıkte olmamıs ertesı gun demek kı kız degılmıs dedıler. böyle bir yapı böyle bir zihniyet değişmez

Onu düşünmek bile istemiyorum zaten. Ablam evli olduğu ilk gece adamı sevmedıgı ıcın bırlıkte olmamıs ertesı gun demek kı kız degılmıs dedıler. böyle bir yapı böyle bir zihniyet değişmez

ablan sevmediği biriyle mi evlendi?

sizin aile de normal değil ki sevmediği biriyle neden evlendirdiniz?

dep, çek götür beni buradan tansiyonum düştü :KK53:

Tabisi sen bilmiyor musun?

Fosilleşene kadar saklıyoruz... Sonra gelinlik çağınaki kızlarımıza gösterip hem övünüyoruz hem mesaj veriyoruz...

Liseye gidiyordum , bir arkadaşıma annesi göstermiş, bende anneme anlatmıştım, annem madalya da takmışlar mı demişti :27:

Back