- 24 Kasım 2011
- 1.206
- 1.558
- 133
önce onların oğlu ilk kez seninle birlikte olduğunu ispatlasın,çarşaf sonra dersin.allah allahhhhAnlatamıyorum burdaki hanımlara bunu keyfimizden yapılmadığını. Hadi vermeyelim peki ya sonrası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önce onların oğlu ilk kez seninle birlikte olduğunu ispatlasın,çarşaf sonra dersin.allah allahhhhAnlatamıyorum burdaki hanımlara bunu keyfimizden yapılmadığını. Hadi vermeyelim peki ya sonrası
Anlatamıyorum burdaki hanımlara bunu keyfimizden yapılmadığını. Hadi vermeyelim peki ya sonrası
Olmaz gelin hanım sandığında saklayacak, ileride kız evlatlarına gösterecek onu
o insanlara bu saatten sonra anlatılmaz bu. verilmediği zaman olacaklar kötü.önce onların oğlu ilk kez seninle birlikte olduğunu ispatlasın,çarşaf sonra dersin.allah allahhhh
o zaman sen değişeceksin.o toplumdan biriyle evlenmeyeceksin.sen evleneceksen senin çocuğunda öyle biriyle evlenecek.Gelenek görenek farklıysa yapacak bir şey yok. Bu yaştan sonra o insanları o toplumu değiştiremezsiniz
Çarşaf verme diyorsunuz çarşaf verilmezse ondan sonra erkek tarafında olacakları bilmiyorsunuz. Ya size ne diyorum kızın babasına kadar haber uçuruluyolar. Bu kadar geri kalmış olmasalar gelip burda bi bayram olayını böyle kafama takmam zaten.
Onu düşünmek bile istemiyorum zaten. Ablam evli olduğu ilk gece adamı sevmedıgı ıcın bırlıkte olmamıs ertesı gun demek kı kız degılmıs dedıler. böyle bir yapı böyle bir zihniyet değişmezKendin de farkındasın işte bu çarşaf olayının normal olmadığını. Sen ve eşini ilgilendiren durumlar bunlar.. yukarda bir arkadas yazmış zaten. Ilk gece kan gelmeyebilir bunu biliyorsun değil mi? Ozaman ne olacak?
Ne olarak damgalayacaklar seni?
bir tek oğullarının yanında mutluyum bu dünyadaNeden bu aileye gelin gidiyorsunuz?
Onu düşünmek bile istemiyorum zaten. Ablam evli olduğu ilk gece adamı sevmedıgı ıcın bırlıkte olmamıs ertesı gun demek kı kız degılmıs dedıler. böyle bir yapı böyle bir zihniyet değişmez
Onu düşünmek bile istemiyorum zaten. Ablam evli olduğu ilk gece adamı sevmedıgı ıcın bırlıkte olmamıs ertesı gun demek kı kız degılmıs dedıler. böyle bir yapı böyle bir zihniyet değişmez
yemin ederim benim ciddi ciddi düştü tansiyonum.artık bu olaylar masallarda kaldı diye düşünürken gerçekle bu kadar açık yüzyüze gelmek sinirlerimi bozdu.dep, çek götür beni buradan tansiyonum düştü
dep, çek götür beni buradan tansiyonum düştü
Evet akraba evliliği yaptırıldı.ablan sevmediği biriyle mi evlendi?
yemin ederim benim ciddi ciddi düştü tansiyonum.artık bu olaylar masallarda kaldı diye düşünürken gerçekle bu kadar açık yüzyüze gelmek sinirlerimi bozdu.
Kimse değişmesi için uğraşmazsa değişmez zaten.Gelenek görenek farklıysa yapacak bir şey yok. Bu yaştan sonra o insanları o toplumu değiştiremezsiniz
sizin aile de normal değil ki sevmediği biriyle neden evlendirdiniz?
aynen.şimdi abla mevzusu çıktı.bu kadarla bitsin diye düşünüyorum.kabus gibi.konunun altını deştikçe daha da vahimleşiyor yalnız..
Evet akraba evliliği yaptırıldı.
Aynen insan bu kaderi kızının da yaşamasına müsaade etmemeli.o zaman sen değişeceksin.o toplumdan biriyle evlenmeyeceksin.sen evleneceksen senin çocuğunda öyle biriyle evlenecek.
bunun sonu yok.uzayıp gidecek.
peki senin evlendiğin kim.akraba mı?görücü usulü mü?seviyor musun?Evet akraba evliliği yaptırıldı.