yazıldı mı bilmiyorum ama ya kızlık zarınız esnekse? Kapıya konmayasınız? Ya kan gelmezse? Ya canınız acır da ilk gece ilişkiye giremezseniz? Böyle binlerce örnek var forumda açıp okuyunÇarşaf adeti zaten var
Nede olsa gelininiz, kötü bir şey söylemek istemem ama biraz aç gözlülük var sanki. İlyas Salman' ın "Şaşkın Ördek" filmi geldi aklıma...Şu konunuzdan bizim gelini gördüm sizde
Söz yapılacaktı bütün eşi dostu toplamislardi düğün gibi
Adettenmis yilbasinda hindi gidermiş babam almamıştı basimiza kalkar arada bi akrabalari ayiplamis babami
Hidrellez de bi minübüs akrabalarini pikniğe goturecekmis bide bilezik alip onuda ayiplamislar babam sadece bilezigini aldi kıyafetle
Kiz kardesi yada ablasi varsa ona yüzük alinirmis onu kardesim almış
Ailesini yemeğe davet etmiş annemler
Kizı getirmemiş ailesi niye çünkü kızı ozel davet edecekmiş adetmis
Annem babam sormuş hani x kizimizi niye gerirmediniz onlarda davet etmedinizki bizde adet kiz ozel davet edilir çarşıya cikilir altin kiyafet alinir demisler annemler zaten ayda bir kiyafet alip gidiyorlardı millet ayiplamasin diye
1 sene nişanlı durdu kiz 2 saatlik baska bi yerde yaşıyorlardı
Valla daha saymayla bitiremem gelinimizin adetlerini surekli basimiza kalkar siz bunu yapmadiniz sunu yapmadiniz diye valla bıktırdı
En iyisi hicbirini yapmamak
bende evlendim bizimde adetlerimiz vardi hicbirini yapmadilar zaten çok sacma
Heralde dugun olmasaydi diger bayramlarida atlamazlardioy masallah yaa yok yılbası yok hıdrellez. 1 mayısta da bişi istediler mi :)) resmi bayramlar cumhuriyet 23 nisan 30 agustos filan.sizinkiler amma abartmıslar haa bayramlık deyince benim aklıma bi ramazan bi kurban bayramı geliyor.Bulmuşlar sizin gibisi de hayy maşallah sizin geline ailesine. :S
Bir gün birisi o çarşafa bir güzel sı.ıp verse isteyene bir daha kimse istemez...Yahu zarasi networku birak carsaf diye kapiya dayaniyorlarmis bu ne ilkellik
Carsafi isteyen hadi suclu
Peki veren?
Verilmesine goz yuman?
Bu ne rezalettir anlamadim beynim durdu
bir de bunları yazan ve savunan genç bir kız.çarşaf isteyecekler ve o da normal birşeymiş gibi gösterecek ...bence de vah vah..ciddi söylüyorum ülke olarak durumumuz çok vahim, hala çarşaf göstermek adetimizde var diyorsunuz ya kızayım mı yoksa acıyayım mı inanın karıştırdım.. vah vah vah ki ne vah.. ben utandım yemin ederim sizin adınıza..
Yahu zarasi networku birak carsaf diye kapiya dayaniyorlarmis bu ne ilkellik
Carsafi isteyen hadi suclu
Peki veren?
Verilmesine goz yuman?
Bu ne rezalettir anlamadim beynim durdu
Gelinimiz iyi çok şükür annesi cok yonlendiriyo oda söylüyo annem sunu bunu dedi diye anne cok fenaNede olsa gelininiz, kötü bir şey söylemek istemem ama biraz aç gözlülük var sanki. İlyas Salman' ın "Şaşkın Ördek" filmi geldi aklıma...
Şu konunuzdan bizim gelini gördüm sizde
Söz yapılacaktı bütün eşi dostu toplamislardi düğün gibi
Adettenmis yilbasinda hindi gidermiş babam almamıştı basimiza kalkar arada bi akrabalari ayiplamis babami
Hidrellez de bi minübüs akrabalarini pikniğe goturecekmis bide bilezik alip onuda ayiplamislar babam sadece bilezigini aldi kıyafetle
Kiz kardesi yada ablasi varsa ona yüzük alinirmis onu kardesim almış
Ailesini yemeğe davet etmiş annemler
Kizı getirmemiş ailesi niye çünkü kızı ozel davet edecekmiş adetmis
Annem babam sormuş hani x kizimizi niye gerirmediniz onlarda davet etmedinizki bizde adet kiz ozel davet edilir çarşıya cikilir altin kiyafet alinir demisler annemler zaten ayda bir kiyafet alip gidiyorlardı millet ayiplamasin diye
1 sene nişanlı durdu kiz 2 saatlik baska bi yerde yaşıyorlardı
Valla daha saymayla bitiremem gelinimizin adetlerini surekli basimiza kalkar siz bunu yapmadiniz sunu yapmadiniz diye valla bıktırdı
En iyisi hicbirini yapmamak
bende evlendim bizimde adetlerimiz vardi hicbirini yapmadilar zaten çok sacma
Heralde dugun olmasaydi diger bayramlarida atlamazlardi
Hayatimda duymadigim adetleri var
Gelin geldi kırmızı bi caput ignelemis atletine bu ne ise yariyo diye sorduk adetmis valla bak bir sene durmasi gerekirmiş batil inanclari da var annesi ablasi surekli şöyle yap böyle yap diye komut veriyo telde kendisi anlatiyo annem şunu dedi ablam böyle diyo daha cok varda unuttum cogunu
Evde annemlerle kaliyo eşi yurtdisinda vizesi ciksa annem hemen yollayacakta vizesi cikmadi
Gelin geldi kırmızı bi caput ignelemis atletine bu ne ise yariyo diye sorduk adetmis valla bak bir sene durmasi gerekirmiş batil inanclari da var annesi ablasi surekli şöyle yap böyle yap diye komut veriyo telde kendisi anlatiyo annem şunu dedi ablam böyle diyo daha cok varda unuttum cogunu
Evde annemlerle kaliyo eşi yurtdisinda vizesi ciksa annem hemen yollayacakta vizesi cikmadi
Vize cikti adeti var onu biliyonusunuz???
Vizesi cikan geline 2 takim elbise altin saat ve bir keman hediye edilir bizim burda
Bir gün birisi o çarşafa bir güzel sı.ıp verse isteyene bir daha kimse istemez...
Ayıp ya!
Vallahi kiz 2 senelik uni bitirmiş kültürlü ama aile fena adetleri çok değişikokurken içim şişti, üzüldüm aileniz adına iyi niyet suistimali yaşatmış kızın ailesi. Kızlarını da kendilerini de satılığa çıkaran aileleri benim aklım mantığım almıyor. Adet falan değil dertleri, çok afedersiniz yoluncak kaz gibi görmüşler sizi çok kınadım...
Butun esleri kendi sozlusu mudur nedir onunla karistirmasin tatlimlütfen çarşaf bekleyen nişanlısına falan laf etmeyin.
sonra kendi kocanla karıştırma diyor arkadaş.
Valla gelin iyi insallah vizesi cikarda annesi fazla mudahale edemez kiza aileme bisey olmuyoki kızı sıkıyorlar şunu yap bunu yap diye esi zaten yurtdışındaböyle birini aileye sokarken Allahtan korkmadınız mı
Yanina da iki padisah donu koyuverirsin oh misss yeme de yaninda yat hahahahaVize cikti adeti var onu biliyonusunuz???
Vizesi cikan geline 2 takim elbise altin saat ve bir keman hediye edilir bizim burda
Valla gelin iyi insallah vizesi cikarda annesi fazla mudahale edemez kiza aileme bisey olmuyoki kızı sıkıyorlar şunu yap bunu yap diye esi zaten yurtdışında
Anneme karşı bisey demiyo kizin annesiIuuuff annene sabır dileriiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?