BAYRAMLIK SORUNU

Çarşaf adeti zaten var
yazıldı mı bilmiyorum ama ya kızlık zarınız esnekse? Kapıya konmayasınız? Ya kan gelmezse? Ya canınız acır da ilk gece ilişkiye giremezseniz? Böyle binlerce örnek var forumda açıp okuyun Ben Türkiye'de yaşıyorsam bu adetler nerede yazık , acınası

Nede olsa gelininiz, kötü bir şey söylemek istemem ama biraz aç gözlülük var sanki. İlyas Salman' ın "Şaşkın Ördek" filmi geldi aklıma...

Heralde dugun olmasaydi diger bayramlarida atlamazlardi

Hayatimda duymadigim adetleri var

Gelin geldi kırmızı bi caput ignelemis atletine bu ne ise yariyo diye sorduk adetmis valla bak bir sene durmasi gerekirmiş batil inanclari da var annesi ablasi surekli şöyle yap böyle yap diye komut veriyo telde kendisi anlatiyo annem şunu dedi ablam böyle diyo daha cok varda unuttum cogunu

Evde annemlerle kaliyo eşi yurtdisinda vizesi ciksa annem hemen yollayacakta vizesi cikmadi

Yahu zarasi networku birak carsaf diye kapiya dayaniyorlarmis bu ne ilkellik
Carsafi isteyen hadi suclu
Peki veren?
Verilmesine goz yuman?
Bu ne rezalettir anlamadim beynim durdu
Bir gün birisi o çarşafa bir güzel sı.ıp verse isteyene bir daha kimse istemez...

Ayıp ya!

bir de bunları yazan ve savunan genç bir kız.çarşaf isteyecekler ve o da normal birşeymiş gibi gösterecek ...bence de vah vah..

Yahu zarasi networku birak carsaf diye kapiya dayaniyorlarmis bu ne ilkellik
Carsafi isteyen hadi suclu
Peki veren?
Verilmesine goz yuman?
Bu ne rezalettir anlamadim beynim durdu

lütfen çarşaf bekleyen nişanlısına falan laf etmeyin.
sonra kendi kocanla karıştırma diyor arkadaş.

Nede olsa gelininiz, kötü bir şey söylemek istemem ama biraz aç gözlülük var sanki. İlyas Salman' ın "Şaşkın Ördek" filmi geldi aklıma...
Gelinimiz iyi çok şükür annesi cok yonlendiriyo oda söylüyo annem sunu bunu dedi diye anne cok fena

okurken içim şişti, üzüldüm aileniz adına iyi niyet suistimali yaşatmış kızın ailesi. Kızlarını da kendilerini de satılığa çıkaran aileleri benim aklım mantığım almıyor. Adet falan değil dertleri, çok afedersiniz yoluncak kaz gibi görmüşler sizi çok kınadım...

böyle birini aileye sokarken Allahtan korkmadınız mı

Annen iyi dayanıyor valla Allah sabır versin kadıncağaza.
Var bazı insanların böyle adetleri ama kime ne fayda getirmiş.Al işte bayramlık davasından girdi mi araya bi fitne. Bende evliyim nişanlı kaldım bana da almadılar.Babannem kaldırdı milletin içinde almadılar buna da birşey dedi aklınca rezil edecek.Ben de paraları yokmuş babaanne evdeki kızlara da alamamışlar.Napim boğazlarını mı sıkıyım deyince herkes onu ayıpladı. (Ki gerççekten o ara sıkıntıdaydılar.)Artık vazgeçilmeli bunlardan çünkü gerçekten araya fitne sokuyor.

Vize cikti adeti var onu biliyonusunuz???
Vizesi cikan geline 2 takim elbise altin saat ve bir keman hediye edilir bizim burda

Iuuuff annene sabır dileriiim

Bir gün birisi o çarşafa bir güzel sı.ıp verse isteyene bir daha kimse istemez...

Ayıp ya!
Supersin yaaa
Keske onu yapabilecek kadar basiret sahibi olsa herkes
Baksana konu sahibi deli gibi korkuyor
Degistiremezsin toplumu diyor
Oyle bir degistiririm ki
Yiyorsa gelsin benden alsin carsafi

Vallahi kiz 2 senelik uni bitirmiş kültürlü ama aile fena adetleri çok değişik
Cenazelerini anlatti agzimiz acik dinledik dugun dernek gibi büyük baş hayvan kesilir yemek hazirlanir agirlanirmis biz dedik insan acisinami yansin milleti mi doyursun dite adetmis yapilmazsa ayiplanirmis
Dogu bi yerde degil ic anadoluda bu yer

lütfen çarşaf bekleyen nişanlısına falan laf etmeyin.
sonra kendi kocanla karıştırma diyor arkadaş.
Butun esleri kendi sozlusu mudur nedir onunla karistirmasin tatlim
Bizim eslerimiz haysiyetsiz basiretsiz olmak zorunda degil
Herkes kendine benzeyeni alir

böyle birini aileye sokarken Allahtan korkmadınız mı
Valla gelin iyi insallah vizesi cikarda annesi fazla mudahale edemez kiza aileme bisey olmuyoki kızı sıkıyorlar şunu yap bunu yap diye esi zaten yurtdışında

Vize cikti adeti var onu biliyonusunuz???
Vizesi cikan geline 2 takim elbise altin saat ve bir keman hediye edilir bizim burda
Yanina da iki padisah donu koyuverirsin oh misss yeme de yaninda yat hahahaha

Valla gelin iyi insallah vizesi cikarda annesi fazla mudahale edemez kiza aileme bisey olmuyoki kızı sıkıyorlar şunu yap bunu yap diye esi zaten yurtdışında

anasına laf düşüren o unutmayın.anne çok karışıyorsun anne bunlar çok saçma çok gereksiz diyebilir ama işine geliyor demiyor.

Iuuuff annene sabır dileriiim
Anneme karşı bisey demiyo kizin annesi

annemle gelin cok guzel anlasiyo zaten Allah a şükür annesi kızı kuruyordu kizda anladi bizde boyle seyler olmadigini es geciyo annesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…