Anlıyorum sizi. Arkaya oturmak gibi küçük şeyler de olsa yok sayılmış, arka plana atılmış gibi hissediyorsunuz. Bence parasını ödediğiniz şeyin nasıl kullanılacağına karar vermek dibine kadar hakkınız. Eşinizle bu konuyu konuşun ve kendi planınızı yapın. Eşiniz de şaşıracaksa şaşırsın, kırılacaksa kırılsın. Evliliğiniz yeni ve onu ikinizden başkasının şekillendirmesine izin vermeyin derim.
4 yıllık evliyim, eşimle 9 yıldır birlikteyiz. Kayınvalidemleri severim, genel olarak iyilerdir. Arada hoşuma gitmeyen bazı sözler olurdu ama en fazla bir-iki ayda bir görüşürdük. Onda da ben tersleyince geri adım atarlardı. 2 ay önce aynı şehre taşındık ve haftada 2 kez görüşmek istiyorlar(çatkapı geliyorlar, her hafta davet edip işim var desem de ısrar ediyorlar vs.). Henüz açıkça kötü bir şey yaşamadık ama umarım kimseyi kırmadan bir denge kurabiliriz. Yoksa patlarım çünkü ben. Kendi aileme çok daha açık ve sert ifade ederim kendimi, sorunlar da büyüyemez. Burada öyle olmuyor. Çok şükür araba aldık da artık evde olmayabiliyoruz
(Ay ben böyle bir insan değildim yaa)