Malasef önünü alamazsın ..bizimkilerde aynı asla kendi aileme gidemem her kurban memeleketlerine gidip kurbanı halletmek zorundayız ..hizmet zaten hep var ha ben hizmetten gocunmam ama k.v. ve k.p. tavırları bitiriyor insanı ...her şeye burun kıvıran,homurdanan k.p.,dünyayı ben yarattım havasında gezen herşeye burnunu sokan her konuya muhalif k.v....gelmeyeceğiz desekte anlamıyorlar kesinlikle geleceksiniz modundalar hep.Bize sormadan planlar yapılmış kurban bize güvenerek alınmış emrivakilere başlandı bile... Bu bayram başka bir olaydan ötürü eşime gitmeyeceğiz dedim bıktım bunlarla uğraşmaktan kış boyu beraberiz zaten paraları var maddiyatları harika..tutsun adam kestirsinler dedim..10 bin verip tek başına kurban almış 500 lira verip kestirmek yerine bizi çalıştırıyor.. kaynım eltim görümcem yanlarında ama onlar yapamaz daha doğrusu yapmaz..gitmeyince aylarca tavır çekiyoruz birkaç yıl önce gitmemiştik yıllarca söylendi babası...
bıktık illallah....
Son 10 yıldır böyle..Her bayram sorun..
Valla eşimde bıktı arada kalmaktan yanlız asla gitmez gidemez...bir karına söz geçirip getiremedin derler
çalışıyorum diyecek geçiştirecek başka program yaptım çünkü
Ne var bu kadar bunaltmasalar sahibimizmiş gibi değil anne babamızmış gibi davransalar..ama yok egolar tatmin olacak illa..kaynanamın 2 oğlu var eltilerinin oğlu yok diye kendini dünyanın sahibi sanıyor..iki oğluyla onlara karşı gövde gösterisi yapacak illa...ve ben bunu bir türlü kabullenemiyorum..gereksiz derecede cahiller
Velhasıl bıktım hepsinden..eşimle iyi bir çift olmasak kesinlikle boşanmıştım şimdiye sırf anası babası yüzünden
Bayramlardan soğudum artık bayram olsun istemiyorum
Neyse kimemim benden yana bu kez hak veriyor en azından bozulsada...3 gün başbaşa tatil planım onunda hoşuna gitti çünkü