• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramı zehir eden sevgili Babam...

Seni yermek istemiyorum ama dayanamayacağım. Sana gerizekalı diyen kocayla duruyorsun o sorun değil de benim babam hormonal bir durum deyince mi suç ?
Yapma Allah aşkına birisi baba diğeri koca.
Birini boşar atarsın hayatında olmaz.
Ben yorum yazarken ilk önce yorumum ne kadar uygulayabileceğim bir yorum diye bakıyorum.
Keşke bana verdiğin evlatlıktan çıkma durumunu kocan olacak beyfendiye göstermiş olsaydın da boşasaydın.

Herkes babayı reddediyor da nedense bu kocaları reddedemiyorlar:KK70:

Seni yermek istemiyorum ama dayanamayacağım. Sana gerizekalı diyen kocayla duruyorsun o sorun değil de benim babam hormonal bir durum deyince mi suç ?
Ben yorum yazarken ilk önce yorumum ne kadar uygulayabileceğim bir yorum diye bakıyorum.
Keşke bana verdiğin evlatlıktan çıkma durumunu kocan olacak beyfendiye göstermiş olsaydın da boşasaydın.
olur mu hic,kocayi buldun mu yapisacan :D

Tüm gece ağladım inan. Ben bunu hak edecek ne yaptım diye. Bana boşanmanı sorun etmiyorum diyor ama yalan ediyor. Sürekli bana erkekler sana başka gözle bakar diyor. Neden bana başka gözle baksınlar ki ? Ben boşanmış olabilirim ama af edersin teşbihte hata olmaz derler kapısız ev değilim ki...
Nişanlımı küçümsüyor. Lise mezunu diye. İtiraf etmese bile hep bu şekilde davranıyor. Yanıma yakıştırmıyor. Halbu ki kendisi de lise mezunu bir insan. Tamamen bitirme diyorsun ama bu kaçıncı oldu. Zaten başka sorunlarım da var ama sürekli kendini gündemde tutmaya çalışıyor. Dün bildiğin bir ergene döndü. Ve ben artık başa çıkamıyorum :KK61:

Ayy sinir bozucu ya. Benim de aklıma babam geldi. Sevgilimle pikniğe gidecektik, orman ama öyle hani ıssız bi yer değil. Kışındı. Tenha olurdu ama hani insan var özel koruma alanlı bi bölge girişi paralı yani. Babam bana “Gitmeyin oraya, oraya gidenlere kötü gözle bakarlar” dedi. bunu diyebildi. Ya karşında kızları olduklarını unutuyorlar galiba.

İnsan kendi kızına böyle laf eder mi? Ya da koca meraklısısın der mi? Resmen klişe aile aptallıklarından biri. Benim konum farklı ben başka bi sebepten kırıldım babama. O yüzden, bayramlaşmadım da sofraya da oturmuyorum beraber. Siz de tepkinizi koyun. İş bulacağım hiç önemi bile yok, temizlik olsa bile gidip yapacağım. insana el söylese bu lafı koyar, kanın canın söylüyor bir de ya.

İyi ki yermedin sağol. Senin baban sana sevişme meraklısı desin benim kocan bana gerizekalı desin, bir başkasının ki dövsün falan, erkeklerin yaptıkları yetmiyormuş gibi biz de birbirimize lâf sokalım. Birbirimize destek olma değil lâf sokma platformu burası zaten. Içinde bulunduğun durumdan dolayı gerçekten üzüldüğüm için böyle bir yorum yapmıştım. Bir kadının sevişmek istemesinin suç olduğu düşüncesine kızmıştım aslında. Ama kusura bakma. Bayramınız mübarek olsun.

Babanız çok tatlış böyle kızına düşkün babalara ben bayılıyorum.🥰 Benim babam da böyledir. Bence çok sevimli. Düşünsenize çıktığın eve kefenle girersin diyip kızının ardını arkasını aramayıp kocasına etide senin kemiği de mantığında olan çok baba var. Varsın bizleri biraz fazla sıksınlar. Gönülleri rahat olacaksa yapsınlar. Boşverin. Kumar oynayıp ünide okuyan kızına yurt parası göndermeyen baba tanıyorum ben. Benimki de mesleğim olduğu halde bayram harçlığı veriyor komik ama napayım ben kötü bir kocadan sonra babamın değerini çok iyi anladım. Allaha şükrediyorum arkamda dağ gibi duran babalarımız var. Eğer onlar ölmüş olsaydı bizim hayatımızdaki eks öküzlere karşı çok çok ezilecektik. Belki de mahvolacaktık. Babamdan şikayet ettiğim tüm özelliklerimi kendi adıma törpüledim. Akşam yürüyüşlerini çok severdim mesela. İzin vermiyor. Sabaha aldım. Onun gönlü hoş olsun allah uzun uzun ömürler versin hep yanımda olsun korusun beni.😔
Yani o konuda öyle tabi . Babam olmasa bu kadar kolay boşanamazdım. Duyar duymaz boşa hemen dedi. Hatta bana çok kızdı 1 ay olmadan gelecektin sen dedi. Allah bize bağışlasın babalarımızı❤️

İyi ki yermedin sağol. Senin baban sana sevişme meraklısı desin benim kocan bana gerizekalı desin, bir başkasının ki dövsün falan, erkeklerin yaptıkları yetmiyormuş gibi biz de birbirimize lâf sokalım. Birbirimize destek olma değil lâf sokma platformu burası zaten. Içinde bulunduğun durumdan dolayı gerçekten üzüldüğüm için böyle bir yorum yapmıştım. Bir kadının sevişmek istemesinin suç olduğu düşüncesine kızmıştım aslında. Ama kusura bakma. Bayramınız mübarek olsun.
Valla yermek için söylemedim . Ama siz babalıktan red edecek kadar cesursanız , boşacak kadar da olmalısınız değil mi ?
Ayrıca babam sevişme demedi, bu yaşa gelmiş insanlarsınız istersiniz dedi :) size de iyi bayramlar.

Konu sahibinin babasının söylediği şeye istinaden yazdım reddetme kısmını. Evlât reddetme o kadar kolaysa baba reddetme de o kadar zor olmasa gerek. Kajmery34 Kajmery34
Olayın benim babamı reddetmem ile alakası yok.

Babayı ve aileyi seçme şansımız yok ama kocayı seçme özgürlüğümüz var. Kocamı beğenmesem boşayabilirim ama babamı boşayamam. Yapabileceğim en fazla şey mesafe koymak o da bir yere kadar nihayetinde babam. Ben yorum yaparken kendi hayatımda uygulayamayacağım hiç bir şeyi hiç bir konuda tavsiye olarak yazmam bilmem anlatabildim mi.

Size de iyi bayramlar ve iyi forumlar diliyorum.

İlk evliliğinden önce de baban böyle miydi? Evlenip boşandığın için baban biraz daha hassaslşamış olabilir. Babanın açısından olaya böyle bakabildim ama nereden tutsam elimde kalıyor. Arkadaşlarla akşam yemeği yeyip, nişanlıyla kahve içme planı nasıl da ''gidemezsin''e dönüşüyor...

Biraz abartmış gibi. Baba anne içgüdüsü bazen böyle olabiliyor maalesef. Kadınlar olarak biraz daha kısıtlanabiliyoruz bu konuda. Aile dışarıdaki her erkeği potansiyel tecavüzcü veya kızımı yatağa atacak düşüncesiyle baktığı sürece.

E onlar da bir noktada haklı tabii ki. Ülkenin hali belli. Korkuyorlar.

Bence babanız iyiliğinizi istediğinden böyle ama sadece abartıyor. Huyuna gidin, tatsızlığı uzatmayın bence. Önceki süreçlerde de arkanda durduğunu hatırladığımdan böyle söyleyebiliyorum.

Ben her zaman yorum yazarken gerçek mi hissediyorum diye yazıyorum. Gerçekten ben olsam ne yaparım diye . Ama babayı atan kocayı hemen boşamalı diye düşünüyorum.
Önceki yorumlarıma bakarsan yolu yanlış olsa da baba olarak seni korumaya çalışıyor yazmıştım. Olumsuz hicbir şey yazmadım. Ama babam beni reddedecegini söylüyorsa zoruma giderdi. Yani aynı durumda olsam tam da söylediğim şeyi yapardım.

Önceki yorumlarıma bakarsan yolu yanlış olsa da baba olarak seni korumaya çalışıyor yazmıştım. Olumsuz hicbir şey yazmadım. Ama babam beni reddedecegini söylüyorsa zoruma giderdi. Yani aynı durumda olsam tam da söylediğim şeyi yapardım.
Peki sana gerizekalı diyen adamla nasıl duruyorsun ?
Ve dahası bir sürü şey. Yapamayacağın şeyin öğüdünü vermemelisin bence.
Babam bana sevişme konusunu açsa red ederim demişsin. Babam sevişmeden nasıl duruyorsunuz diyor . Sevişmek kötüdür sakın yapma demiyor.
Ama bende şunu diyorum bu gururu aynı şekilde eşine de göstermelisin.

İlk evliliğinden önce de baban böyle miydi? Evlenip boşandığın için baban biraz daha hassaslşamış olabilir. Babanın açısından olaya böyle bakabildim ama nereden tutsam elimde kalıyor. Arkadaşlarla akşam yemeği yeyip, nişanlıyla kahve içme planı nasıl da ''gidemezsin''e dönüşüyor...

Biraz abartmış gibi. Baba anne içgüdüsü bazen böyle olabiliyor maalesef. Kadınlar olarak biraz daha kısıtlanabiliyoruz bu konuda. Aile dışarıdaki her erkeği potansiyel tecavüzcü veya kızımı yatağa atacak düşüncesiyle baktığı sürece.

E onlar da bir noktada haklı tabii ki. Ülkenin hali belli. Korkuyorlar.

Bence babanız iyiliğinizi istediğinden böyle ama sadece abartıyor. Huyuna gidin, tatsızlığı uzatmayın bence. Önceki süreçlerde de arkanda durduğunu hatırladığımdan böyle söyleyebiliyorum.
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Babam kendimi bildim bileli öyleydi. Ama şu an biri sana bir şey diyecek diye çok korkuyor.
Son kez düzgünce konuşmaya çalıştım. Umarım ders olur.

Peki sana gerizekalı diyen adamla nasıl duruyorsun ?
Ve dahası bir sürü şey. Yapamayacağın şeyin öğüdünü vermemelisin bence.
Babam bana sevişme konusunu açsa red ederim demişsin. Babam sevişmeden nasıl duruyorsunuz diyor . Sevişmek kötüdür sakın yapma demiyor.
Ama bende şunu diyorum bu gururu aynı şekilde eşine de göstermelisin.
Ben eşime aynı gururu göstermesem buraya konu açmaz, "kocamdır döver de, söver de, sever de" deyip normal karşılar, susup oturudum. Ben o konuyu burda beni yargılayın diye değil çözüm bulmak ve içimi dökmek için açtım.

Ve tamamen babanın basit bir konu için "seni reddederim" kısmına binaen, kızına " sevişme meraklısı" ( bu cümleyi sen yazmışsın. Ben uydurmadım. ) demesine kızdım evlat reddetmek bu kadar kolay mı diye. Sana hakaret etmedim, babana hakaret etmedim, konunla dalga geçip lâf sokmadım. Tamamen sana haksızlık yapıldığını için bir yorum yaptım. Ama olayı getirip harika bir şekilde kocama bağladığın için teşekkür ederim.

Umarım babana benzeyen bir erkek ile nişanlı değilsindir, genelde baba benzer ile evlenilir bencede yapacağın hemen işe girmek ve evlendikten. Sonra hemen hamile kalmamak, korunma yöntemlerinden haberdar mısın, plansız yapılan bebekte başka bir dert henüz evlilik oturmamışken, bunları düşünmeni isterim,

Umarım babana benzeyen bir erkek ile nişanlı değilsindir, genelde baba benzer ile evlenilir bencede yapacağın hemen işe girmek ve evlendikten. Sonra hemen hamile kalmamak, korunma yöntemlerinden haberdar mısın, plansız yapılan bebekte başka bir dert henüz evlilik oturmamışken, bunları düşünmeni isterim,
Yok yok Allahtan nişanlımın babamla alakası yok.

kadinlar icin erkekler oyle seyler konusuyor ki kendi aralarinda. bir kez cocukken sahit olmustum. koyumuzde birbiri ile akraba, komsu oldugu insanlarin karisi hakkinda neler dediklerini. igrencti. adamlarda normalde gorseniz efendi diyebileceginiz kisilerdi.

yine esimle ayni isteydik. ordaki bir iki erkegi hic sevmezdi. sebebini zorla öğrenmiştim kadin yönetici hakkinda soylediklerini ustu kapali soylemisti.

yani aslinda hemen hemen her kadin icin zaten akıllarında her turlu fantezi oluyor ama bosanmis kadin demek onlar icin uzun sure seks yapmamış kadin, kandirilmasi daha kolay kadin gozlerinde. o yuzden cok igrenc muhabbetler donuyor erkekler arasinda. bu muhabbetleri bir erkek yapmasa bile duyuyor. duydugu icin erkeklerin bakış acisini biliyor.

esim normalde asla kisitlayici degildir. erkek arkadaslarim falan da vardır. istedigim gibi cikarim istedigim yere herhangi bir arkadasimla bulusurum. izin alma diye birsey asla yoktur aramizda.

ama alisveris sirasinda bazi seyler soyledigimde deliriyordu benle kavga ediyordu. mesela bir erkek kasiyere bos musunuz demistim delirmisti. yada iste minibuste para alisverisi esnasinda gecen kelimeler falan. bana gore gayet olabilir normal olan kelimeler ona gore degil. ve kiskancligindan degil. erkekleri bilmiyorsun diyordu hep. bu kelimeler onlarda farkli isliyor gibi...

yani babaniz da size guvenmiyor degildir de. hani derler ya cevreye güvenmiyor diye. aslinda ondan. milletin bakis acisini biliyor. bizim cevrede de bu vardir mesela. sevgiliyken daha rahat gorusulur. nisanliyken biraz daha kisitlanir. cunku herkes biliyordur. ve evli de degildir henuz. her an hersey olabilir. ama nisanliligin verdigi rahatlıkla ileri gidilebilir diye düşünülür. o yuzden daha kisa tutulur ve daha az gorusulur.

babanizin niyeti iyidir eminim.

kadinlar icin erkekler oyle seyler konusuyor ki kendi aralarinda. bir kez cocukken sahit olmustum. koyumuzde birbiri ile akraba, komsu oldugu insanlarin karisi hakkinda neler dediklerini. igrencti. adamlarda normalde gorseniz efendi diyebileceginiz kisilerdi.

yine esimle ayni isteydik. ordaki bir iki erkegi hic sevmezdi. sebebini zorla öğrenmiştim kadin yönetici hakkinda soylediklerini ustu kapali soylemisti.

yani aslinda hemen hemen her kadin icin zaten akıllarında her turlu fantezi oluyor ama bosanmis kadin demek onlar icin uzun sure seks yapmamış kadin, kandirilmasi daha kolay kadin gozlerinde. o yuzden cok igrenc muhabbetler donuyor erkekler arasinda. bu muhabbetleri bir erkek yapmasa bile duyuyor. duydugu icin erkeklerin bakış acisini biliyor.

esim normalde asla kisitlayici degildir. erkek arkadaslarim falan da vardır. istedigim gibi cikarim istedigim yere herhangi bir arkadasimla bulusurum. izin alma diye birsey asla yoktur aramizda.

ama alisveris sirasinda bazi seyler soyledigimde deliriyordu benle kavga ediyordu. mesela bir erkek kasiyere bos musunuz demistim delirmisti. yada iste minibuste para alisverisi esnasinda gecen kelimeler falan. bana gore gayet olabilir normal olan kelimeler ona gore degil. ve kiskancligindan degil. erkekleri bilmiyorsun diyordu hep. bu kelimeler onlarda farkli isliyor gibi...

yani babaniz da size guvenmiyor degildir de. hani derler ya cevreye güvenmiyor diye. aslinda ondan. milletin bakis acisini biliyor. bizim cevrede de bu vardir mesela. sevgiliyken daha rahat gorusulur. nisanliyken biraz daha kisitlanir. cunku herkes biliyordur. ve evli de degildir henuz. her an hersey olabilir. ama nisanliligin verdigi rahatlıkla ileri gidilebilir diye düşünülür. o yuzden daha kisa tutulur ve daha az gorusulur.

babanizin niyeti iyidir eminim.
Babamın niyetinden yana asla bir tereddütüm yok. Ama bu şekilde davranarakta nereye varabilir ki ?
Ben artık 30 yaşında bir kadınım. Günahıyla sevabıyla hayat benim hayatım...

Babamın niyetinden yana asla bir tereddütüm yok. Ama bu şekilde davranarakta nereye varabilir ki ?
Ben artık 30 yaşında bir kadınım. Günahıyla sevabıyla hayat benim hayatım...
Babanızın gözünde bir kadın, ya babasına ya da kocasına bağlı bir yaşam sürmeli demek ki.
Bu saatten sonra değiştiremeyeceğinize göre; ya resti çekip gideceksiniz ya da basacaksınız nikahı.
Ayrıca, başka bir üyeye yazdığınız yoruma denk geldim de...
Her insanın kaldırabileceği şeyler farklıdır.
Mesela babam bana size davranıldığı gibi bir tutum sergileseydi, çoktan ben onu silmiştim ama kocam ‘gerizekalı’ dediğinde durabilirim efendim.
Bin katını ben de söylerim vs vs.
Sonuç olarak, hepimiz biricik olduğumuzdan dolayı, durumlara verdiğimiz tepkiler ve sınırlarımız da farklıdır.
Lütfen size yazanları, hayatlarındaki yaralarıyla vurmayın!

Back