Canim buyuk tuvaletini mi yapamiyosun yoksa kucuk muKızlar az önce sağlık ocağındaki ebeyi aradım..
Idrar yapamıyorum dedim karnım çok kötü ağrıyor yaparken dedim...
Enfeksiyon olabileceğini kadın doğuma yada acile gitmemi söyledi..
Dr a gitmek istemiyorum çok ağrım var zaten bide dr karnıma bakmak için bastıracak falan dayanamam bayılıveririm zaten orucum..
Ama canım burda üçümüzde idrar yaparken zorlanıyoruz siz normal deyince ben aldırış etmedim ama yinede ebeye sordum bu konularda bilgim yok ama enfeksiyon olabilir dedi..Canım kendi doktorunu ara anlat bence durumu bakalım o ne diyecek
Canım yapıyorum ama çok zorlaniyorum sanki doğum yapar gibi derin derin nefes alarak ağrılı bir şekilde yapıyorum..Canim buyuk tuvaletini mi yapamiyosun yoksa kucuk mu
Canim gercekten hic korkma bende de oyleydi yarina gecerCanım yapıyorum ama çok zorlaniyorum sanki doğum yapar gibi derin derin nefes alarak ağrılı bir şekilde yapıyorum..
Hem büyükte hem küçükte zorlanıyorum...
Gece zor ayağa kalkıyordum ama azönce eşimle dışarı çıktik yürüdük biraz..Canim gercekten hic korkma bende de oyleydi yarina gecer
Aynen canim benimde oyleydi simdi iyiyim cok sukurGece zor ayağa kalkıyordum ama azönce eşimle dışarı çıktik yürüdük biraz..
Şuan yürüyebiliyorum ama oturup kalkarken zorlanıyorum..
Geceye göre iyiyim sadece idrar çok zorluyor..
Rahatladım valla seninde aynı olmuş yarın düzelir ozaman..
Namaz kılamıyorum canım ben..Ben ishal olayim da acimasin diye neler yapmistim sahura kadar ama yinede ise yaramamisti. Tam diyodum namazi nasil kilcam oturup kalkamam diye birden hafifledi sonra da duzeldi
Demek ki yumurtlama oluyor ayy ozaman şikayet etmeyelim çok şükür diyelim... en azından yumurtlama gerçekleşiyorAynen canim benimde oyleydi simdi iyiyim cok sukur
Süperrr bu akşamda ilişki olacak sonra cmt bidaha cmtden sonra gerek yok sanırım canımEvet canim yumurtalarimiz catladi
Canım denin acı eşiğin bUağı düşük sanırım çünkü benimde ağrıların oldu ama seninki kadar felaket değildiKızlar bu kadar ağrınız varken nasıl ilişkiye girebildiniz benim Allah'tan ilişkiden sonra arttı ağrı..
Ilişki sonrası çok kötü oldum..
Ilişki anında da çok ağrım vardı ama ilişki sonrası daha beterdi..
Allah'tan bugün ara vermemiz gerekiyordu dr öyle yazmış kâğıda:)))
Anlamadım canım neyim düşük??Canım denin acı eşiğin bUağı düşük sanırım çünkü benimde ağrıların oldu ama seninki kadar felaket değildi
Acı eşiğin canım yani acıya ağrıya cok dayanıklı olmayabilir bünyenAnlamadım canım neyim düşük??
Ha olabilir canım amaAcı eşiğin canım yani acıya ağrıya cok dayanıklı olmayabilir bünyen
Aynen bnde esime erken gel dedim camiye gitti bende simdi isimi bitireyim sacima sekil vercem azcik kokular sıkcam sonra az goz kalemi falan geceligimi giyip oturcam beklicemSüperrr bu akşamda ilişki olacak sonra cmt bidaha cmtden sonra gerek yok sanırım canım
eevet canim benimde cok oldu sahurda falan ama simdi iyi iliski sirasinda fazla yoktu ondan rahattimHa olabilir canım amaEceCigdem 'de aynı benim kadar çok yoğun sancılar çekmiş..
Ama tabi herkesin bünyesi farklı.. :)))
Ha ha kolay gelsin ozaman sanaAynen bnde esime erken gel dedim camiye gitti bende simdi isimi bitireyim sacima sekil vercem azcik kokular sıkcam sonra az goz kalemi falan geceligimi giyip oturcam beklicem
eevet canim benimde cok oldu sahurda falan ama simdi iyi iliski sirasinda fazla yoktu ondan rahattim
O yatar zaten odasinda uyur kendi erkendenHa ha kolay gelsin ozaman sana
Çocuğu erkenden uyut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?