Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 4.cü günüm :))))Kızlarrr ne durumdasınızzz :) benim bugün 5.günüm iğneden sonra
Aslında saymamak lazım hatta aklımıza bile gelmemesi lazım ama elim sürekli buraya gidiyor giriyorum siteye dolanıp duruyorm :)Benimde 4.cü günüm :))))
Normalde hesaplamıyorum ama burda sürekli soruyorsunuz ya dur bi tarihe bakim benim kaçıncı günümmüş diye gün sayıyorum :)))
Benimde burdakilerle konuştuğumdan beri buraya girer oldum sürekli.. "bir derdim var" formuna gir :))))Aslında saymamak lazım hatta aklımıza bile gelmemesi lazım ama elim sürekli buraya gidiyor giriyorum siteye dolanıp duruyorm :)
Bende hiçbir belirti yok valla canım sendeNasilsiniz kizlar vucudunuzda ne gibi belirtiler var ?
Bazen belimde ve kasigimda agrilar oluyor canim ama ara ara her zaman degil. Akintim da diger aylara gore daha az yaniBende hiçbir belirti yok valla canım sende
Benimde belimde yok ama kasıklarda ara ara batma oluyor akıntımda cok az dediğin gibi bublar belirtimi bilmiyorum o yüzden yok dedim :)Bazen belimde ve kasigimda agrilar oluyor canim ama ara ara her zaman degil. Akintim da diger aylara gore daha az yani
Aslinda benim her ay bu zamanlarda fazla akintim olurdu ama bu ay yok anlayamadim belirti mi ki ?Benimde belimde yok ama kasıklarda ara ara batma oluyor akıntımda cok az dediğin gibi bublar belirtimi bilmiyorum o yüzden yok dedim :)
Benimde belimde yok ama kasıklarda ara ara batma oluyor akıntımda cok az dediğin gibi bublar belirtimi bilmiyorum o yüzden yok dedim :)
Kızlar hepimiz henüz bir kaç gün önce yemedik mi bu iğneyi, bu kadar erken belirti oluyor mu????Aslinda benim her ay bu zamanlarda fazla akintim olurdu ama bu ay yok anlayamadim belirti mi ki ?
Valla hiç bilmiyorum canım iğnenin 6.günü bugün inşallah belirtidir :)))Aslinda benim her ay bu zamanlarda fazla akintim olurdu ama bu ay yok anlayamadim belirti mi ki ?
Aynen benim 6.günüm belirti değildir bu yaşadıklarımız adetten cok sonra oluşur belirtiler diye biliyorumKızlar hepimiz henüz bir kaç gün önce yemedik mi iğne u kadar erken belirti oluyor mu????
Bende öyle biliyorum ama acaba çatlatma iğnesi farklı mı oluyor acaba diyorum :))Aynen benim 6.günüm belirti değildir bu yaşadıklarımız adetten cok sonra oluşur belirtiler diye biliyorum
Sürekli yok ara ara giriyor sancı gibi gidiyor hepimizin ilk deneyimi olduğu için hepimiz tuhafız :)))Bende öyle biliyorum ama acaba çatlatma iğnesi farklı mı oluyor acaba diyorum :))
Sürekli dinlemeyin kendinizi.. benim çok bariz sancılı karın ağrım var sadece o aklıma takıldı kötü bişey mi acaba diye...
Sizin karın ağrınız nasıl geçti mi????
Anladım canım.. benim adet belirtim olarak ağrım falan olmaz ama şuan karın ağrım var..Kizlar ben belirti derken hamilelik belirtisi diye demedim. Benim adet belirtim son bir haftadan once baslar ve nerdeyse bir hafta var yani. Ama daha onceki adet belirtilerim yok mesela akintim cok fazla olurdu adet olana kadar ama suan yok yani az var
Aynen canım ya çok komiğiz ha :))))Sürekli yok ara ara giriyor sancı gibi gidiyor hepimizin ilk deneyimi olduğu için hepimiz tuhafız :)))
Benim 5.gün canım dr kâğıda 2 gün üst üste 1 gün ara diye yazmış..Kızlar bugün 6.gün iğnenin iğne günü ve sonraki gün peş peşe ilişki oldu ondan sonra gün aşırı oldu en sonda bugün oldu. Acaba devam etmemiz gerekiyormu gün aşırı ilişkiye