• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biliyorum canım bende onu burda öğrendim kan testi yaparsanda değerin yüksek çıkarmış..
Keşke boşa harcamasaydın testini canım ya..
Bu arada seninde mi ilk tedavindi??
Evet canim ilk tedavi de ben oglumu kan testinde ogrenmistim o yuzden hep icimde kaldi idrar testi bi yapayim dedim :-)

Benim ilk gün çok hafifti birlikte olurken zorlanmıştım oturup kalkarken ağrıyordu çok hafif ama..
Dün gece birlikte olduktan sonra arttı ağrılarım yürümekten zorlanıyorum idrarımi zor yapıyorum..
Oruç tutuyorum diye gece çok su içtim.. içmez olaydım saat başı tuvalete gidiyorum :KK43:
Yarın ilişki günümüz nasıl dayanacam bilmem..
Yarına kadar hafifler baya canım benim ağrılarım bi anda kesildi çünkü

Evet canim ilk tedavi de ben oglumu kan testinde ogrenmistim o yuzden hep icimde kaldi idrar testi bi yapayim dedim :-)
Ama bu sonuç gerçek değil ki kız :KK70:
İnşallah bayramdaki gerçek pozitif olur hepimizin...

Yarına kadar hafifler baya canım benim ağrılarım bi anda kesildi çünkü
Hangisinde bebek tutunacaksa o olsun canım ister ağrılı ister ağrısız.. Rabbim bu zor günlerimizi mükafatlandırsın inşallah ♡

bende bekliyorum bayram şekerini
Seninde mi ilk tedavindi canım?
Hayırlı olsun inşallah;)

Hangisinde bebek tutunacaksa o olsun canım ister ağrılı ister ağrısız.. Rabbim bu zor günlerimizi mükafatlandırsın inşallah ♡

Hayırlı olsun inşallah:KK66:
Aynen canım çok zor bir süreç cidden. Ben laparoskopi oldum tüpler kapalıydı 1 tanesi açıldı. bu ayda ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum. Heycanla ve dualarla bekliyorum

Aynen canım çok zor bir süreç cidden. Ben laparoskopi oldum tüpler kapalıydı 1 tanesi açıldı. bu ayda ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum. Heycanla ve dualarla bekliyorum
Klomen hap mı iğne mi?
Ben 10 gün merional iğne kullandım.. çatlatma iğnemde ovitrelle..

Hayırlı olsun inşallah:KK66:
Canim gercek olmadigini biliyorum zaten hic testte pozitif gormeyince icimde kalmasin bi goreyim diye yaptim :-)

Kızlar şimdi tuvalete gittim tuvalrtimi yaptıktan sonra peçeteye silince kremsi akıntı geldi. Nedir bu şimdi çatlamışmı oluyor yumurta

Kızlar şimdi tuvalete gittim tuvalrtimi yaptıktan sonra peçeteye silince kremsi akıntı geldi. Nedir bu şimdi çatlamışmı oluyor yumurta
Hiç bi fikrim yok canım hepimiz acemiyiz :))
Ama şeffaf akıntı olmuyor mu normalde benim dün şeffaftı..
Normalde şeffaf olur ama iğnelerin etkisiyle kremsi olaiblir.. 1 gün gerideyim senden benimkide yarın öyle olur belki..

Kızlar az önce sağlık ocağındaki ebeyi aradım..
Idrar yapamıyorum dedim karnım çok kötü ağrıyor yaparken dedim...
Enfeksiyon olabileceğini kadın doğuma yada acile gitmemi söyledi..
Dr a gitmek istemiyorum çok ağrım var zaten bide dr karnıma bakmak için bastıracak falan dayanamam bayılıveririm zaten orucum..

Hiç bi fikrim yok canım hepimiz acemiyiz :))
Ama şeffaf akıntı olmuyor mu normalde benim dün şeffaftı..
Normalde şeffaf olur ama iğnelerin etkisiyle kremsi olaiblir.. 1 gün gerideyim senden benimkide yarın öyle olur belki..
Anlamadım ya iyimi kötümü çözemedim de beyazdan kreme dönük bir renk canım

Kızlar az önce sağlık ocağındaki ebeyi aradım..
Idrar yapamıyorum dedim karnım çok kötü ağrıyor yaparken dedim...
Enfeksiyon olabileceğini kadın doğuma yada acile gitmemi söyledi..
Dr a gitmek istemiyorum çok ağrım var zaten bide dr karnıma bakmak için bastıracak falan dayanamam bayılıveririm zaten orucum..
Canım kendi doktorunu ara anlat bence durumu bakalım o ne diyecek

Back