Doktorum banada gün aşırı ilişki dedi canım ana nekadar süre olacağını söylemedi o yüzden bilemedim bende nekadar daha devam etmeli bide ilişkide ağrım oluyor benim seninde oluyormuBenim 5.gün canım dr kâğıda 2 gün üst üste 1 gün ara diye yazmış..
Dün yaptık bugünde yapıcaz yarın ara..
P.tesi ve salı günüde yapıcaz bitecek...
Ama sen erken bırakıyorsun galiba..
Benim agrim olmuyor artik iliskideDoktorum banada gün aşırı ilişki dedi canım ana nekadar süre olacağını söylemedi o yüzden bilemedim bende nekadar daha devam etmeli bide ilişkide ağrım oluyor benim seninde oluyormu
Evet canım oluyor ağrım ilişki dışında da oluyor normal bişey mi anlamadım ki yaDoktorum banada gün aşırı ilişki dedi canım ana nekadar süre olacağını söylemedi o yüzden bilemedim bende nekadar daha devam etmeli bide ilişkide ağrım oluyor benim seninde oluyormu
Ayy bu konulardan anlayan kimse yok mu yahu :)))) hepimiz birbirimizden beteriz valla :)))Benim agrim olmuyor artik iliskide
Ne zaman test yaptın canım anlamadım 10 gün önce mi yaptım demek istedin...???Arkadaslar benim İğnemin 14. Günü 10 gün test yaptım 1.20 çıktı birde nezaman adet olacağımi bilmiyorum geçen ay 21 de oldum ondan önce 18 yani kaç günde bır oluyor neyi beklemeliyim bilmiyorum birde yükselir belki dediler umitlenmelimiyim herkese sağlıklı bebekler
Bilemedim bende canım mormalmİ değilmi benim sadece ilişkide oluyorEvet canım oluyor ağrım ilişki dışında da oluyor normal bişey mi anlamadım ki ya
Igni vurulduktan 10. Günü kan testi yaptırdım canimNe zaman test yaptın canım anlamadım 10 gün önce mi yaptım demek istedin...???
Offf bende takmaya başladım artık ya çok garip bişey oldu bu durum... iyi mi kötü mü anlamıyoruz da ya...Bilemedim bende canım mormalmİ değilmi benim sadece ilişkide oluyor
Çok erken değil mi canım ya...Igni vurulduktan 10. Günü kan testi yaptırdım canim
Arkadaslar benim İğnemin 14. Günü 10 gün test yaptım 1.20 çıktı birde nezaman adet olacağımi bilmiyorum geçen ay 21 de oldum ondan önce 18 yani kaç günde bır oluyor neyi beklemeliyim bilmiyorum birde yükselir belki dediler umitlenmelimiyim herkese sağlıklı bebekler
Bende öyle düşünüyorum inşallah yükselmiştir saolun cvp içinCanim pazartesi gunu kesin sonuc alirsin
Canım ben yanlış söylemişim bizimde p.tesi gün son olucak...Kızlar bugün 6.gün iğnenin iğne günü ve sonraki gün peş peşe ilişki oldu ondan sonra gün aşırı oldu en sonda bugün oldu. Acaba devam etmemiz gerekiyormu gün aşırı ilişkiye
görevmiş gibi olunca öyle oluyor :)Canım ben yanlış söylemişim bizimde p.tesi gün son olucak...
Sıkıldım valla sürekli sürekli ilişkiden :))
Aynen canım ya bide benim dr gün gün tarih atarak hangi günler olması gerektiğini reçete gibi kağıda yazdı verdi elime..görevmiş gibi olunca öyle oluyor :)
bnmde bu ay umudum yok.Dr nin de bnm elime kağıt vereceği günler yakındır :)))Aynen canım ya bide benim dr gün gün tarih atarak hangi günler olması gerektiğini reçete gibi kağıda yazdı verdi elime..
Bitmek bilmiyor günler:))))
Neyse ki yarın ara veriyoruz p.tesi günü son kez olucak :)))
Sende mi çatlatma iğnesi vurdurdun..bnmde bu ay umudum yok.Dr nin de bnm elime kağıt vereceği günler yakındır :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?