- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
Insallah yerlesmedir insallah...Canım benimki leke şeklinde geliyor... peçeteye sildikçe ama kahverengi... inşallah adete dönmez..
Ah ah o soranları ağzına ağzına geçireceksin görecekler bebeği..Bayram zehir oldu icimebayram icin esimin memleketine geldik, herkes bebek soruyo bıktımmmmmm
Insallah bu ay vardir biseyler Allahim lutfen....
Of ya inşallah..Insallah yerlesmedir insallah...
Akıntı derken canım yumurtlamaya yakın gelen beyaz uzayan akıntı mı? Merakımdan soruyorum en azından bende adetime yakın takip ederimYok cok sukur canim. Ben hissediyorm zTen allahin izni ile hamileyim. Akintim da artti fazlasiyla
Insallah guzel haberlerini aliriz canimKuzum benimde cok akintim var ya
yok canim beyazimsi sarimsi islak islak bir akintiAkıntı derken canım yumurtlamaya yakın gelen beyaz uzayan akıntı mı? Merakımdan soruyorum en azından bende adetime yakın takip ederim
İç çamaşırımız arada ıslanır o biçim bi akıntı sanırım. Tamam canımInsallah guzel haberlerini aliriz canim
yok canim beyazimsi sarimsi islak islak bir akinti
Ohh güzel güzel canım maşallah :)Yok cok sukur canim. Ben hissediyorm zTen allahin izni ile hamileyim. Akintim da artti fazlasiyla
insallah canim benim hepiniz icin dua ediyorum. Hepiniz guzel haberlerinizi yazin buraya insallah en kisa zamandaBenim lekeler azaldı peçeteyi vajinama bastırınca geliyor sadece çok küçük bi şekilde...
Dua etEceCigdem hamilesin sen artık:)
Tüm sayfaları okuduminsallah canim benim hepiniz icin dua ediyorum. Hepiniz guzel haberlerinizi yazin buraya insallah en kisa zamanda
Ayy kiizz hemen resim at ona göre yorum yapalımKızlar az önce test yaptim baya su tükettigim halde gölge gibi pozitif cıktı. 13üncü gunume girdim. Acaba hala ignenin etkisi mi
Ayy kiizz hemen resim at ona göre yorum yapalım
Insallaaah kuzum yaa yarinda yapcam bakalimm :) 14uncu gunume kdar yapmicaktim aslinda dayanamadim :) bide bugun bayram ziyaretinde dunya kadar sıvı ictim. Cikmaz diye umut ediyodum ama cikti cok sasrdimValla var çizgi bellide oluyo yani bakar bakmaz :) canim ignenin etkisi geçmiştir artik bence hamilesin testi yarinda yap koyulasmaya başlarsa kesinleşir :)
Insalllah gülüm insallahİYİ düşün iyi olsun bence de var :)
İki gün sonra yine yap
Bence yarin dahada belirginleşecek kuzum bende heyecanlandim yarin sabah ilk idrarla yap. Kız testinde çokmuş hergün yap :)Insallaaah kuzum yaa yarinda yapcam bakalimm :) 14uncu gunume kdar yapmicaktim aslinda dayanamadim :) bide bugun bayram ziyaretinde dunya kadar sıvı ictim. Cikmaz diye umut ediyodum ama cikti cok sasrdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?