- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
Insallah guzelim ya.. Sanki hissediyorum bu ay var gibiInşallah olmazsın canim bir bebis haberi alırız insallah senden
Yaa benimde adet agrim var hafif hafif.. Akintim basladi.. Insallah bende gorurum pozitifi. Kuzum ignenin vuruldugu günü sayiyormusun ?Canim biliyorsun bnde de hic birsey yoktu deli gibi adet agrim vardi ama pozitif cikti. Hala da kan testi sonucunu gorene kadr inanamiycam sanirim bnde
Aman neyse boşver. Test yaptinmi bi dahaYok tahlil sonucunu soylemiycem bnde. Sorarlarsa sevincimi kendim yasayabilirim size gerek yok diycem. Sonucta ben bir senedir bekliyorum. O testi oyle gorunce oyle bir sevindim ki niye icimde yasayayim ki paylasmak istedim tabikide dogal olarak
Insallah vardir kuzum zaten genelde hamileler hissediyorlar :)Insallah guzelim ya.. Sanki hissediyorum bu ay var gibi
Yaa benimde adet agrim var hafif hafif.. Akintim basladi.. Insallah bende gorurum pozitifi. Kuzum ignenin vuruldugu günü sayiyormusun ?
Caniimmm napiiyoosuunn. İnşallah pozitif olur testlerin. 12. Gün olmuş 2 3 gün sonra test yapabilirsin artıkInsallah guzelim ya.. Sanki hissediyorum bu ay var gibi
Yaa benimde adet agrim var hafif hafif.. Akintim basladi.. Insallah bende gorurum pozitifi. Kuzum ignenin vuruldugu günü sayiyormusun ?
Kuzuumm aslinda benim adet günüm dündü. Ama catlama ignesini 22.ci gün oldugum icin ignenin 14.cu gununu bekliyorumCaniimmm napiiyoosuunn. İnşallah pozitif olur testlerin. 12. Gün olmuş 2 3 gün sonra test yapabilirsin artık
Insallah guzelim ya.. Sanki hissediyorum bu ay var gibi
Aman neyse boşver. Test yaptinmi bi daha
Evet canım iğneyi geç oldugun icin adetinde değişir aman adet olmada çok merak ediyorum seninkini yaaKuzuumm aslinda benim adet günüm dündü. Ama catlama ignesini 22.ci gün oldugum icin ignenin 14.cu gununu bekliyorum
Anladım canım kırmızılar gelmedikce problem yok :)Yapmadim canim cikamadim ki carsiya bide eczaneler cok uzakta
Yok cok sukur canim. Ben hissediyorm zTen allahin izni ile hamileyim. Akintim da artti fazlasiylaAnladım canım kırmızılar gelmedikce problem yok :)
Adet oldum
Ama ben hep sabahları olurdum bu sefer akşam oldum. Bide kahverengi geliyor..
Canim uzulme lutfen bir gun hepimiz tadacaz insallah...Adet oldum
Ama ben hep sabahları olurdum bu sefer akşam oldum. Bide kahverengi geliyor..
Hiç sorma canım ya.. 4 yıldır bekliyorum hep hüsran hep hüsranAdet olanlari duydukca uzuluyorum cunki hepimiz umut icindeyiz neler yasiyoruz kirmizi jarti gorunce cok zor
Kuzum benimde cok akintim var yaYok cok sukur canim. Ben hissediyorm zTen allahin izni ile hamileyim. Akintim da artti fazlasiyla
Canım benimki leke şeklinde geliyor... peçeteye sildikçe ama kahverengi... inşallah adete dönmez..Canim uzulme lutfen bir gun hepimiz tadacaz insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?