• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah olmazsın canim bir bebis haberi alırız insallah senden
Insallah guzelim ya.. Sanki hissediyorum bu ay var gibi
Canim biliyorsun bnde de hic birsey yoktu deli gibi adet agrim vardi ama pozitif cikti. Hala da kan testi sonucunu gorene kadr inanamiycam sanirim bnde
Yaa benimde adet agrim var hafif hafif.. Akintim basladi.. Insallah bende gorurum pozitifi. Kuzum ignenin vuruldugu günü sayiyormusun ?

Yok tahlil sonucunu soylemiycem bnde. Sorarlarsa sevincimi kendim yasayabilirim size gerek yok diycem. Sonucta ben bir senedir bekliyorum. O testi oyle gorunce oyle bir sevindim ki niye icimde yasayayim ki paylasmak istedim tabikide dogal olarak
Aman neyse boşver. Test yaptinmi bi daha

Bende bu ay hiç adet belirtisi de yok her ay olurdu. İğneden sonra ki 13.günüm reglime de 5-6 gün kaldı test yapmak istemiyorum ama merak da ediyorum

Insallah guzelim ya.. Sanki hissediyorum bu ay var gibi

Yaa benimde adet agrim var hafif hafif.. Akintim basladi.. Insallah bende gorurum pozitifi. Kuzum ignenin vuruldugu günü sayiyormusun ?
Caniimmm napiiyoosuunn. İnşallah pozitif olur testlerin. 12. Gün olmuş 2 3 gün sonra test yapabilirsin artık :p

Kızlar bende yarn test yapcm bu ay 2.5 gun surdu reglim normlde 5 gun surerdi bakalm

Back