Merak etme kesin gebesin inşallah. Olmasa hiç çıkmıyor heleki ucuz testte hiç. Dolu dolu gebesin yawrum tadını çıkar
Agzinizdan bal damliyor masallah carsamba gunu hemen ilk buraya yazacagim sonucu esime bile soylemedenCanım insallah hayirli sonuçlarla gelirsin
Keşke demeseydin canim kan tahlili yaptirana kadar sinir oluyorum böyle tiplere niye moral bozuyolarsa. Kan tahlili sonucuya cevaplarını verirsinCanim sinirim bozuldu ya bayram sonu kan tahlili icin gitcem gorumcem sordu noldu diye cift cizgi dedim iste kayinvalidem de hemen daha bir gun gecikmesi var yok oyle bisey belli degil falan diye sinirlerimi bozdu.
Yok tahlil sonucunu soylemiycem bnde. Sorarlarsa sevincimi kendim yasayabilirim size gerek yok diycem. Sonucta ben bir senedir bekliyorum. O testi oyle gorunce oyle bir sevindim ki niye icimde yasayayim ki paylasmak istedim tabikide dogal olarakKeşke demeseydin canim kan tahlili yaptirana kadar sinir oluyorum böyle tiplere niye moral bozuyolarsa. Kan tahlili sonucuya cevaplarını verirsin
Eşinle yaşa sevincini bosver kuzum aman sinirle falan bakma kv ve görümcene benzer bebisYok tahlil sonucunu soylemiycem bnde. Sorarlarsa sevincimi kendim yasayabilirim size gerek yok diycem. Sonucta ben bir senedir bekliyorum. O testi oyle gorunce oyle bir sevindim ki niye icimde yasayayim ki paylasmak istedim tabikide dogal olarak
Aman allah korusun canimEşinle yaşa sevincini bosver kuzum aman sinirle falan bakma kv ve görümcene benzer bebis
Rabbim hayirlisini versin insallah canim sen ne zamandan beri bekliyorsun yasin kac ve tedavi goruyor musun ?Refik-i hayat kuzum adet oldum ben bu ayda boşa gitti hayirlisi artik diorum sende durumlar nasil
9 aydır evliyim kuzum evlendigimizden beri istiyoruz 24 yaşındayım klomen ve catlatma iğnesi kullandım bu ay ilk defaRabbim hayirlisini versin insallah canim sen ne zamandan beri bekliyorsun yasin kac ve tedavi goruyor musun ?
Canim 3 ay icinde cogunlukla hamile kaliyolar insallah sende bu ay pozitif sonuc alirsin. Benim+ ikinci bebegim olacak insallah sadece duzensiz iliskimiz vardi o yuzden bir senedir olmadi bir turlu klomeni iki aydir kullaniyorum ilk ay vurduramamistim ignemi esim sehir disindaydi bu ay vurdurdum cok sukur ki olumlu sonuc aldim insallah sende alirsin9 aydır evliyim kuzum evlendigimizden beri istiyoruz 24 yaşındayım klomen ve catlatma iğnesi kullandım bu ay ilk defa
Saglik olsun kuzum..Refik-i hayat kuzum adet oldum ben bu ayda boşa gitti hayirlisi artik diorum sende durumlar nasil
Dün yaptım dedim ya canım...Benbirdost canim test yaptin mi tekrar artik net bir sonuc alabilirsin
Canim beenimde 14. Gunde silikti sen yinede olmazsan bikac gun sonra tekrar yapDün yaptım dedim ya canım...
Dün 14.günümdü negatif...
Adet olmayı bekliyorum
Bizimde bu ay ıgnenin 36.saatini sanmam da birgün sonrasında ki ilişkiden şüpheleniyordum olmadi bu ay deneyelim bakalimCanim 3 ay icinde cogunlukla hamile kaliyolar insallah sende bu ay pozitif sonuc alirsin. Benim+ ikinci bebegim olacak insallah sadece duzensiz iliskimiz vardi o yuzden bir senedir olmadi bir turlu klomeni iki aydir kullaniyorum ilk ay vurduramamistim ignemi esim sehir disindaydi bu ay vurdurdum cok sukur ki olumlu sonuc aldim insallah sende alirsin
Inşallah olmazsın canim bir bebis haberi alırız insallah sendenSaglik olsun kuzum..
Ben 12ci günümdeyim ama adet agrilarim basladi.
Ama hiç bi belirti yok canım.. sadece sabahları göğüs uçlarım acıyor ilk defa böyle bişey oluyor ama sonra hemen geçiyor...Canim beenimde 14. Gunde silikti sen yinede olmazsan bikac gun sonra tekrar yap
Canim biliyorsun bnde de hic birsey yoktu deli gibi adet agrim vardi ama pozitif cikti. Hala da kan testi sonucunu gorene kadr inanamiycam sanirim bndeAma hiç bi belirti yok canım.. sadece sabahları göğüs uçlarım acıyor ilk defa böyle bişey oluyor ama sonra hemen geçiyor...
Canim biliyorsun bnde de hic birsey yoktu deli gibi adet agrim vardi ama pozitif cikti. Hala da kan testi sonucunu gorene kadr inanamiycam sanirim bndeAma hiç bi belirti yok canım.. sadece sabahları göğüs uçlarım acıyor ilk defa böyle bişey oluyor ama sonra hemen geçiyor...
Bayramın 1.gününe kadar adet ağrım vardı canım.. artık oda kalmadı.. karın şişliğim vardı oda gitti.. çok sinirli ve gerginim adet olucam zamanlarda böyle oluyorum...Canim biliyorsun bnde de hic birsey yoktu deli gibi adet agrim vardi ama pozitif cikti. Hala da kan testi sonucunu gorene kadr inanamiycam sanirim bnde
Hayirlisi olsun canim ne diyeyimBayramın 1.gününe kadar adet ağrım vardı canım.. artık oda kalmadı.. karın şişliğim vardı oda gitti.. çok sinirli ve gerginim adet olucam zamanlarda böyle oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?