• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum birazdan yola cıkacaz antepe gidiyoruz akrabaları ziyarete. Dedim gitmeden bir test daha yapayim, düne nazaran daha belirgin cıktı.
Bilmiyorum ya insallah ignenin etkisi degildir :(
Ama adet agrim yokluyo hafif hafif, korkuyorum

Üstteki dün yaptigim. Kurudukca belirginlesti cizgi. Alttaki az once yaptim hemen belirginlesti

Eklentiler

• 20170628_040447-1.jpg
    20170628_040447-1.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar ben 9 gün önce çatlatma iğnesi oldum dün erken gebelik testi yaptim pozitif çıktı sizce iğne etkisi mi hamilemiyim

Kızlar az önce test yaptim baya su tükettigim halde gölge gibi pozitif cıktı. 13üncü gunume girdim. Acaba hala ignenin etkisi mi :KK43:
EceCigdem EceCigdem @ceylin-46 @w
Canim benim cooook tebrik ederim igne etkisi falan degil gercekten var. Bir iki gune daha net ve koyu olur bugun hemen git kan tahlili yaptir bence sende :-)

Doktorumu aradım 2 günde 1 gebelik testi yap deger yükselirse hamilesin dedi. Bugün ve cumartesi yapicam bakalım bugün pozitifi görebilecekmiyim
Insallah goreceksin canim merak etme
Ya insallahh vardir kuzumm dua et yaa.. Hafif kasik agrilarim var adet agrisi gibi. Korkutuyor beni :KK43:
korkma canim ben bile kan testini girunce rahatlicam. Gercekten heran adet olacakmis gibi agrilar korkutuyor insani bnde kac gundur korkuyorum :-)

Neyse kizlar hic sarjim yok doktora gitcem hazirlananan kadar sarja takayim bari sonucu alir almaz haber verecegim insallah :-)

Kizlar kan verdim 11 bucuktan sonra cikcak sonuclar insallah. Doktor idrar testinde ciktiysa vardir dedi ya hayirlisi bakalm

Back