- 23 Mayıs 2017
- 22
- 7
- 86
- 33
Keşke canım ya ne zaman anne olcaz bizYapma canim ya belirtilerimiz ayni bnde umutluydum senin cikarsa benimde cikar diyordum
Evet canım ilk çatlatma iğnem..Canım zaten belirtiler icin cok erken daha. Suan döllenme olsa bile daha embriyo rahimde bile degildir yani.. Belirtilere bu kadar takılma. Kac gunun var adete :) ilk catlama ignesi tedavin mi
Evet canım yanılgı.. testin üzerinde de yazar 5 dk sonra sonuç belli olur diye.. saatler geçmiş seninkinin üzerinden.. 1 hafta geçsin canım sonra tekrar dene.. belki geç döllenmedir... inşallah öyledir :)Kızlar bişey sorcam bu gebelik testlerinde sonrada n 2. Çizgi çıkarsa geçersiz mi oluyor dün akşam ilk baktığımda tek ti testi atmadım sabah 2. Çizgi belirmiş ama yanılgıdır değil mi ?
Aynı canım değişen bişey yok... sende durumlar nasıl??Kızlarrr napıyosunuz ne durumdasınız :)
Bendede bi değişikli yok canımAynı canım değişen bişey yok... sende durumlar nasıl??
Benim son 6 :)KIZLARR!!!
Adet gününüze kaç gün kaldı??? :)
Benimde 29haziran kuzum .. Beraber bekleyelim hayirli haberler alalim ins :)Evet canım ilk çatlatma iğnem..
Adetim normalde 28 günde bi oluyor. Ayın 28 haziranda olmam lazım ama bundan önceki adetim 2 ay gecikmeli geldi
Oyüzden gecikir mi bilemem ama ben yinede 28 haziran olarak hesaplıyorum.. 8 gün var..
Ayy inşallah canım ya amin.. :))Benimde 29haziran kuzum .. Beraber bekleyelim hayirli haberler alalim ins :)
Benim 8 :)))Benim son 6 :)
Bugünü saymazsak 6 :)KIZLARR!!!
Adet gününüze kaç gün kaldı??? :)
bence bekle canım adete kadarTest yapsammı yarın diyorum,sonra da korkuyorum
Kaçıncı günün canım..??Test yapsammı yarın diyorum,sonra da korkuyorum
Inşallah canım.. ilk denemede tutmuş olur :))))Çok heyecanlı inşallah hepimiz hamileyizdir bayram şekerlerimiz gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?