Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey sorcam bu gebelik testlerinde sonrada n 2. Çizgi çıkarsa geçersiz mi oluyor dün akşam ilk baktığımda tek ti testi atmadım sabah 2. Çizgi belirmiş ama yanılgıdır değil mi ?

Canım zaten belirtiler icin cok erken daha. Suan döllenme olsa bile daha embriyo rahimde bile degildir yani.. Belirtilere bu kadar takılma. Kac gunun var adete :) ilk catlama ignesi tedavin mi
Evet canım ilk çatlatma iğnem..
Adetim normalde 28 günde bi oluyor. Ayın 28 haziranda olmam lazım ama bundan önceki adetim 2 ay gecikmeli geldi
Oyüzden gecikir mi bilemem ama ben yinede 28 haziran olarak hesaplıyorum.. 8 gün var..

Kızlar bişey sorcam bu gebelik testlerinde sonrada n 2. Çizgi çıkarsa geçersiz mi oluyor dün akşam ilk baktığımda tek ti testi atmadım sabah 2. Çizgi belirmiş ama yanılgıdır değil mi ?
Evet canım yanılgı.. testin üzerinde de yazar 5 dk sonra sonuç belli olur diye.. saatler geçmiş seninkinin üzerinden.. 1 hafta geçsin canım sonra tekrar dene.. belki geç döllenmedir... inşallah öyledir :)

Benimde 29haziran kuzum .. Beraber bekleyelim hayirli haberler alalim ins :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…