• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim iyi düsün iyi olsunn, umutsuzluga kapilma sakin.. Hepimiz icin hayirli olan olsun insallahhhhhhh
Canım zatn aklıma bile gelmiyor buraya girdikçe yorumları okudukça bende belirti yok diye kafaya takmaya başladım...
Milletin bi sürü belirtisi var benim niye yok... :((

Canım zatn aklıma bile gelmiyor buraya girdikçe yorumları okudukça bende belirti yok diye kafaya takmaya başladım...
Milletin bi sürü belirtisi var benim niye yok... :KK43:(
Kuzum benimde hic belirtim yokk.. Herkesin bünyesi bir olmuyor kii..

Ne kadarsir istiyorsun? Kac yasindasin

Milletin bi sürü belirtisi var benim niye yok... :KK43:(
Cnm zaten kk daha cok stres yapiyo hepimizi :D ama biseyi merak ediyorum giriyorum sonra cikamiyorum:D

Kizlarr pazartesi catlatma ignemi vurunacagim ve bayram sabahi test yapacagim rabbim guzel gunde guzel haberler vermeyi nasip eder insallah. Benimle beraber beklemek isteyenler buyrun dertleselim

İnsallah insallah bende bayramda yapcam insallah ..insallah hamile kaliriz rabbim ne olur duy sesimizi

Kızlar iyi geceler dün kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı iç dört gündür bulan tim vardı acillik oldum artık bugün adet gunumdu ama adet olmadım hiç bi adet belirtisi de yok acaba hamilelik olabilir mi dün negatif olmasına ragmen

Yaşın daha küçükmüş canım.. bu arada sen deyince fark ettim benimde kaşıklarım şiş ama ağrı yok tabi...
Canım zaten belirtiler icin cok erken daha. Suan döllenme olsa bile daha embriyo rahimde bile degildir yani.. Belirtilere bu kadar takılma. Kac gunun var adete :) ilk catlama ignesi tedavin mi

Yok ben catlatma iğnesi tedavisi görmüyorum. Bir gün geçti daha.
Sana dememistim canim :)
Sana da cevap vereyim. Bazen gec döllenme olabiliyor. Ben 3ay önce kimyadal gebelik yasadim. Adet gunum 10gun gecince kanda negatif cikti. 15gun sonra pozitif olmustu.. Baya gec döllenmis yani. Adet olmadigin surece her zaman umut vardir :)

Back