- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.740
- 198
Bence pes etme canım...Önünüzdeki ay için içimden hiç bişey yapmak gelmiyor doktora da gitmek istemiyorum oluruna bırakcam kastıkça daha çok kafaya takıyrıum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence pes etme canım...Önünüzdeki ay için içimden hiç bişey yapmak gelmiyor doktora da gitmek istemiyorum oluruna bırakcam kastıkça daha çok kafaya takıyrıum
Pes etmek değil de nebilim böyle uğraştıkça hiç olmıcak gibi sankiBence pes etme canım...
Canim iyi düsün iyi olsunn, umutsuzluga kapilma sakin.. Hepimiz icin hayirli olan olsun insallahhhhhhhBende hiç umut yok ya... milletin akıntısı başlamış evel..![]()
Canım zatn aklıma bile gelmiyor buraya girdikçe yorumları okudukça bende belirti yok diye kafaya takmaya başladım...Canim iyi düsün iyi olsunn, umutsuzluga kapilma sakin.. Hepimiz icin hayirli olan olsun insallahhhhhhh
Yapma canim ya belirtilerimiz ayni bnde umutluydum senin cikarsa benimde cikar diyordumKızlar test yaptım malesef negatif![]()
Kuzum benimde hic belirtim yokk.. Herkesin bünyesi bir olmuyor kii..Canım zatn aklıma bile gelmiyor buraya girdikçe yorumları okudukça bende belirti yok diye kafaya takmaya başladım...
Milletin bi sürü belirtisi var benim niye yok...(
Cnm zaten kk daha cok stres yapiyo hepimiziCanım zatn aklıma bile gelmiyor buraya girdikçe yorumları okudukça bende belirti yok diye kafaya takmaya başladım...
Milletin bi sürü belirtisi var benim niye yok...(
Tmm cnm tesekkurlerHiçbirimiz henüz test yapmadık canım çünkü çok yeniyiz... 14.günden sonra test yapılıyormuş...
Yani bizde acemiyiz...
Ne bilim canım ya 8.güne girdim hala bişey yok yok burdakilerin çok farklı belirtilerı varCnm zaten kk daha cok stres yapiyo hepimiziama biseyi merak ediyorum giriyorum sonra cikamiyorum
![]()
4 yıldır evliyim hiç korunmadık.. 26 yaşındayım..Kuzum benimde hic belirtim yokk.. Herkesin bünyesi bir olmuyor kii..
Ne kadarsir istiyorsun? Kac yasindasin
Bende 2yıldır evliyim 21 yasindayim4 yıldır evliyim hiç korunmadık.. 26 yaşındayım..
Sen ???
Inşallah hamilesindir canım.. güzel bi sürpriz olur sanada.. yaptığın zaman bizede haber vermeyi unutma.. :)
Yaşın daha küçükmüş canım.. bu arada sen deyince fark ettim benimde kaşıklarım şiş ama ağrı yok tabi...Bende 2yıldır evliyim 21 yasindayim
Kizlarr pazartesi catlatma ignemi vurunacagim ve bayram sabahi test yapacagim rabbim guzel gunde guzel haberler vermeyi nasip eder insallah. Benimle beraber beklemek isteyenler buyrun dertleselim
Canım zaten belirtiler icin cok erken daha. Suan döllenme olsa bile daha embriyo rahimde bile degildir yani.. Belirtilere bu kadar takılma. Kac gunun var adete :) ilk catlama ignesi tedavin miYaşın daha küçükmüş canım.. bu arada sen deyince fark ettim benimde kaşıklarım şiş ama ağrı yok tabi...
Sana dememistim canim :)Yok ben catlatma iğnesi tedavisi görmüyorum. Bir gün geçti daha.