test yaptınmı cnm
Aaa test yapsana kız :)))) geçen ay iğnenin etkisi geçmeden yapmışsındır... belirtilerin var mı??yok cnm bu ay yapmadım henüz.
geçen ay yaptım silik vardı
bir hafta içinde adet oldum
bir buçuk senedir olmuyor
Aaa test yapsana kız :)))) geçen ay iğnenin etkisi geçmeden yapmışsındır... belirtilerin var mı??
İstersen direk kan testi yaptır 4 gün gecikmiş sonuçta beklemek daha zor çünkü.yok cnm bu ay yapmadım henüz.
geçen ay yaptım silik vardı
bir hafta içinde adet oldum
bir buçuk senedir olmuyor
İstersen direk kan testi yaptır 4 gün gecikmiş sonuçta beklemek daha zor çünkü.
Kan testiylede varsa da ki inşallah vardır yoksada belli olur
Inşallah hamilesindir canım.. güzel bi sürpriz olur sanada.. yaptığın zaman bizede haber vermeyi unutma.. :)bu ay çatlatma iğneside kullanmadık
ara verdim zaten, yok canım arada belim ağrıyor o kadar..
kasık ağrısı filan hiçbirşey yok
Benim sarimsi bi akinti oluyorAkıntınız devam ediyormu kızlar
Benim akıntım yok..Akıntınız devam ediyormu kızlar
Sizde karında şişlik yok muKızlar karın şişliğide oluştu mu sizde??
Benim dünden beri karnım şiş.. ve namaz kılmak için etek giyerken fermuarı zor kapatıyorum.. çok sıkıyor karnımı ağrıtıyor hemen fermuarı yarıya kadar indiriyorum...
Canim üzülme toparlan hemen benim gibi adet bitiminde soğan suyuna başla burdan beraber hamileyiim diye bol bol yazalım inşallah isterken Allah tan hayırlısı ni işte.adetin 6 7 günü başlıca ben sende başla olunca 15 gün sabah akşam hiç ara vermeden devam et sonra inşallah adet olmazsinKızlar test yaptım malesef negatif
Benimde öyle cnmBenim sarimsi bi akinti oluyor
Canım üzülme vardır bunda da bi hayır...Kızlar test yaptım malesef negatif
Kuzum o şişlik bende de var niye acaba yaa... Özellikle kasık bölgem hem şiş hem semsert. Insallah iyi biseyler oluyodur icerdeSizde karında şişlik yok mu
Gel canım gel hoşgeldin :)))Kızlar benide alın aranıza.
Catlama ignesinden sonra bugün 4.cü günüm . kaldı 10 gün :)
Bende hiç umut yok ya... milletin akıntısı başlamış evel..Kuzum o şişlik bende de var niye acaba yaa... Özellikle kasık bölgem hem şiş hem semsert. Insallah iyi biseyler oluyodur icerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?