- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 133
- 34
AYYY İNŞALLAH CANIM İNŞALLAHHHHInşallah canım.. ilk denemede tutmuş olur :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AYYY İNŞALLAH CANIM İNŞALLAHHHHInşallah canım.. ilk denemede tutmuş olur :))))
Bende de ağrı falan yok sadece akıntı varBu arada bende hiç ağrı sızı yoksadece göğüslerim dolgun sabahları yataktan kalkınca biraz ağrıyor okadar...
Bugün 22. Gün 4 günüm falan kaldı adeteKaçıncı günün canım..??
Benim karında da şişlik var... iğnenin etkisi heralde... akıntı falan da yok..Bende de ağrı falan yok sadece akıntı var
Senin baya geçmiş aslında.. 14.gün test yapınca sonuç belli olurmuş canım...Bugün 22. Gün 4 günüm falan kaldı adete
Ben sadece klomen ve iğne cnm aşılama yokkızlar sanırım sadece ıgne ve klomen kullanmıssınız dımı ayada asılamamı yapıldı sizlere
Hepimizin bünyesi farklı alsında bu işlemleri geçirip hamile kalanlar yorum yapsa daha iyi aydınlanırızBenim karında da şişlik var... iğnenin etkisi heralde... akıntı falan da yok..
Canım ben klomen kullanmadım.. merional yumurta geliştirme iğneleri kullandım 10 gün.. sonra ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım..kızlar sanırım sadece ıgne ve klomen kullanmıssınız dımı ayada asılamamı yapıldı sizlere
Aynen canım ama kimsecikler yardım etmiyorHepimizin bünyesi farklı alsında bu işlemleri geçirip hamile kalanlar yorum yapsa daha iyi aydınlanırız
Evet böyle ilaçla iğneyle beklemek daha zor önceki aylar ilaçsız iğnesiz bukadar stres olmamıştım benAynen canım ama kimsecikler yardım etmiyor![]()
bende klomen kullandım sonra çatlatma ignesi yapıldı geçen çarşambada aşılama yapıldı şimdi bekliyorum artık.Canım ben klomen kullanmadım.. merional yumurta geliştirme iğneleri kullandım 10 gün.. sonra ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım..
Aşılama değil benimki..
aşılama nasıl oluyor nekadar sürüyor ve acıyormu cnmbende klomen kullandım sonra çatlatma ignesi yapıldı geçen çarşambada aşılama yapıldı şimdi bekliyorum artık.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallajh
Amin canım.. inşallah güzel haberler veririz birbirimize...bende klomen kullandım sonra çatlatma ignesi yapıldı geçen çarşambada aşılama yapıldı şimdi bekliyorum artık.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallajh
aşılama yaklasık 15 dakka falan sürüyor çok aman aman bi acı yoktu. dayanılabilir yani.aşılama nasıl oluyor nekadar sürüyor ve acıyormu cnm
Kızlar iyi geceler dün kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı iç dört gündür bulan tim vardı acillik oldum artık bugün adet gunumdu ama adet olmadım hiç bi adet belirtisi de yok acaba hamilelik olabilir mi dün negatif olmasına ragmen
Cnm igneddn kac gun sonra yaptinKızlar iyi geceler dün kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı iç dört gündür bulan tim vardı acillik oldum artık bugün adet gunumdu ama adet olmadım hiç bi adet belirtisi de yok acaba hamilelik olabilir mi dün negatif olmasına ragmen
Hadi bakalım Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah gönlüne göre versin canımaşılama yaklasık 15 dakka falan sürüyor çok aman aman bi acı yoktu. dayanılabilir yani.
aşılamadan sonra 45 dakika yatırdılar beni kalçam havada sonra kalktım.
tedaviye adetin 3, günü başlanıyor bana klomen vermişti kullandıktan 2 gün sonra kontrole gittim yumurtalar için. 3 yumurta oluştu 22-21-17 aşılama yapıldı ayın 28 de de test yapıcam