• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada bende hiç ağrı sızı yok :( sadece göğüslerim dolgun sabahları yataktan kalkınca biraz ağrıyor okadar...

Canım ben klomen kullanmadım.. merional yumurta geliştirme iğneleri kullandım 10 gün.. sonra ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım..
Aşılama değil benimki..
bende klomen kullandım sonra çatlatma ignesi yapıldı geçen çarşambada aşılama yapıldı şimdi bekliyorum artık.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallajh

aşılama nasıl oluyor nekadar sürüyor ve acıyormu cnm
aşılama yaklasık 15 dakka falan sürüyor çok aman aman bi acı yoktu. dayanılabilir yani.
aşılamadan sonra 45 dakika yatırdılar beni kalçam havada sonra kalktım.
tedaviye adetin 3, günü başlanıyor bana klomen vermişti kullandıktan 2 gün sonra kontrole gittim yumurtalar için. 3 yumurta oluştu 22-21-17 aşılama yapıldı ayın 28 de de test yapıcam

Kızlar iyi geceler dün kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı iç dört gündür bulan tim vardı acillik oldum artık bugün adet gunumdu ama adet olmadım hiç bi adet belirtisi de yok acaba hamilelik olabilir mi dün negatif olmasına ragmen
Kızlar iyi geceler dün kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı iç dört gündür bulan tim vardı acillik oldum artık bugün adet gunumdu ama adet olmadım hiç bi adet belirtisi de yok acaba hamilelik olabilir mi dün negatif olmasına ragmen
Cnm igneddn kac gun sonra yaptin

aşılama yaklasık 15 dakka falan sürüyor çok aman aman bi acı yoktu. dayanılabilir yani.
aşılamadan sonra 45 dakika yatırdılar beni kalçam havada sonra kalktım.
tedaviye adetin 3, günü başlanıyor bana klomen vermişti kullandıktan 2 gün sonra kontrole gittim yumurtalar için. 3 yumurta oluştu 22-21-17 aşılama yapıldı ayın 28 de de test yapıcam
Hadi bakalım Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah gönlüne göre versin canım

Back