- 3 Haziran 2016
- 663
- 881
- 103
- 41
amin canım hepimize inşallahHadi bakalım Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah gönlüne göre versin canım
8 beklemek cok zorKIZLARR!!!
Adet gününüze kaç gün kaldı??? :)
Bnmde 8 beraber bekleyelimBenim 8 :)))
Bana sadece klomen ve igne cnm asilama eger igne tutmazsa yapiliyrkızlar sanırım sadece ıgne ve klomen kullanmıssınız dımı ayada asılamamı yapıldı sizlere
Cnm asilama nasil yapiliyorbende klomen kullandım sonra çatlatma ignesi yapıldı geçen çarşambada aşılama yapıldı şimdi bekliyorum artık.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallajh
Günler 1er ay gibi geliyor valla ya sabredemiyorum ben :/ŞU BAYRAM BI GELSE ARTIKK...!!!
Gerçi ben bayramdan sonra test yapıcam..
Al benden de o kadar, zaman geçmiyorGünler 1er ay gibi geliyor valla ya sabredemiyorum ben :/
bende öyle yarın iğnenin 10.günü test yapmamak için kendimi zor tutuyorumGünler 1er ay gibi geliyor valla ya sabredemiyorum ben :/
Hamile kalsak bu seferde 9 ayı nasil bekliycem ay ben onu bile düşünüyorum kime benziyor falan diye çatlarım :)Al benden de o kadar, zaman geçmiyor
Ben bugun yaptim pozitif ama ıgnenin etkisi diye sevinemedimbende öyle yarın iğnenin 10.günü test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Hele bir o aşamaya gelelim inşallahHamile kalsak bu seferde 9 ayı nasil bekliycem ay ben onu bile düşünüyorum kime benziyor falan diye çatlarım :)
Inşallah insallah bende hamilelikte dış çekim yaptırmak istiyorum ayyy insalah o günleri goruruzHele bir o aşamaya gelelim inşallahen güzel dönem diyorlar hamilelik için, hamileligin dibine vuracagim
Ayy inşallah iğnenin etkisi geçtikten sonra da aynı çift çizgiyi görürsün hamiş haberlerini alırız canımBen bugun yaptim pozitif ama ıgnenin etkisi diye sevinemedim9. günum
Inşallah canim hepimiz icin dua ediorum isteyen herkese versin :)Ayy inşallah iğnenin etkisi geçtikten sonra da aynı çift çizgiyi görürsün hamiş haberlerini alırız canım
Amin canım inşallahInşallah insallah bende hamilelikte dış çekim yaptırmak istiyorum ayyy insalah o günleri goruruz
Cokk umutsuzsun canim yaKızlar benim sivilcelerim çıktı kesin tutmadı adet olucam
Evet çünkü adet öncesi sivilcelerim çıkar canım.. yine çıktı...Cokk umutsuzsun canim ya
Benimde bugun kasıklarım cok ağrıyor normalde senede 1 kere falan oyle ağrılı olur adetim ıgnenin etkisinden galiba adet agrisi gibi göğüslerim cok.kotu puff bende adet olcam.sanirimEvet çünkü adet öncesi sivilcelerim çıkar canım.. yine çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?