Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkezin dünya görüşü yetiştirilme tarzı büyüdügü çevre farklıdır ve davranışlarda buna göre şekil alır.bizde değil eş dedeler bile el öptürmez bunu saygı göstergesi saymaz.ama kimi aile yapısında da bu saygıının göstergesi oalrak algılanabilir.benim kişisel görüşüm bu davranışın benim kişiliğimi hiçe sayıp eş hegomanyasını kabul etmektir...bir başkasına görede saygı sevgidir....isteyen öper isteyen öpmez.ben katiyen öpmem ve böyle bir istegide tartışma nedeni sayarım
eşimin elini öpsem de öpmesem de hegamonyası kabul edilen kişi "benim" bizim evde...
SÜPER YA BACIMM YAŞASIN KIZ MESLEKK:teselli::mymeka:
ilkel ve çağdışı otorite kabullendirmek olarak görüyorum bu isteği ve davranışı.
kadının kimlik olarak erkeğin himayesinde güdülendirilmesi
ve kadının benliğinin bu şekilde denetlenemsi olarak kabule diyorum.
SÜPER YA BACIMM YAŞASIN KIZ MESLEKK:teselli::mymeka:
nıye opeyımkı ne ayrıcalıgı varmıs.yanagı dudagı dururken.ayrıca el opme faslına sınır olurum.sacma bısey.karsımdakının ne ozellıgı varda opeyım.peygamberımız bıle elını opturmezmıs.gerı kalan ne oluyo..........
Bir kadınıngerek bayramlarda gerekse diğer zamanlarda eşinin elini öpmesi caizdir.
alinti.