Bayramda eşinizin elini öpermisiniz

BAYRAMLAŞIRKEN EŞİNİZİN ELİNİ ÖPERMİSİNİZ

• EVET

OY: 281 56,8%
  • HAYIR

OY: 218 44,0%

• Ankete Katılan
    495
daha önce cvp yazmıstım buraya ama yenıden yazmk istedım .bayram sabhı eşim namaza giderben onu beklerim bi sure aglamaklı olurum gözlerim dolar
eşim gelir bayramlasırız onun elını operim oda benı öper bayram harçlıgı verir bana.herbayram gelenek oldu artık bizde:)

kesinlikle öperim çok güzel bir duygu bayılıyorum bayramlara
ben artık o kadar alışkanlık haline getirmişim ki doğumgününde,yılbaşında,sevgililer gününde,evlilik yıldönümümüzdede öpüyorum adamı yaşlandırmasam barisırnaşık şey

İlk evlendiğimiz zaman eşime karşı komşumuzu anlatmıştım.Çünkü o öyle yapardı.Hatta biraz abartırdı.Eşiminde böyle bir isteği olduğunu sezdim.İlk bayramımızda çok istedim ama kayınvalidemlerdeydik.Ortam çok müsait değildi.Ama ondan sonra hep öptüm.Sonra oda beni öper.Hatta geçen bayram harçlık aldım.ee birazda zorla...kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
Çocuklarımında benden böyle görmesini isterim.Benimde çok hoşuma gidiyorbayanssulusmile

ben sevgilimin elini öpüyorum baramlarda.bizim gercekten cok hosumuza gidiyo.hem benden büyük oldugu için hemde içimden geldigi için öpüyorum oda mest oluyo.hatta askere giderken helalleşirken bile elini ööptüm.umarım ilerde eşim olurda ozamanda öperim:)

bilmiyorum öpermiydim evlenince öperim belki bilemiorum
gerçi o bnm elimi çok öptü ama huy işte naparsın normalde de pek hoşlanmıorum el öpmekten

Bugüne kadar öpmedim ve asla da öpmem bana göre çok saçma...
Bence kadınları ikinci plana atan aşağılayıcı bir hareket. Herkesin görüşüne saygı duyarım ama bana göre öyle...

öperdim ona da elimi öptürürdüm
herkes savunuyo sevgi saygı olması gerek ilişkide evlilikte diye
el öpme de saygıyı göstermenin bir göstergesidir
bundan gocunmam

Kadınlar kendilerini küçük düşürüyorlar.El öpme nedir Allah aşkına?Adamlar eli öpülesi pek siz asıl eli öpülmesi gerekenler sizler değil misiniz??Hayatlarının odak noktasını erkekler haline getiren kadın profili,ben bilmem eşim bilir modelilmaz:

Son düzenleme:
Kadınlar kendilerini küçük düşürüyorlar.El öpme nedir Allah aşkına?Adamlar eli öpülesi pek siz asıl eli öpülmesi gerekenler sizler değil misiniz??

birine saygı duyup ve bu duydugun saygıyı göstermek küçük düşmek mi
hem kimin karşısında küçük düşesin sevdiğin kişiye gösterdiğin sevgi,saygı hareketinden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…