BAYRAMA BAT BEKLEYENLER

O bişi mi ben sırt üstü yatınca göz seğermesi gibi mi desem karnımda minik minik atımlar hissediyorum ama ağrım var o yüzden hiç umutlu değilim
Seninkide degisikmis ooo ona kalırsa ben şuan su dakka kirmizilari görecek gibiyim.belim ömrümde böyle agrimamistir on gündür sanki kopuyor.ayrica adet ağrısı ile regl ağrısı aynıymış umut kesmek yok biz hamisiz öyle düşünün hamileyiz bakın tmmi

Dündü bir gün gecikti. Ama hiç kanama falan olmadı. Bu his uzun zamandır var. Aslında kasık ağrısı göğüslerimde hassasiyet var bunlardan dolayı o his oluyor.
İnşallah değerin artar canım ilk gecikme gününde düşük değer demek için erken değil mi ya bence doktor bu yorumunu kendine saklasaymış boş yere strese sokmuş seni hergün ikiye katladığını düşünürsek bu yorumu gereksiz olmuş bekleyip tekrar test ver canım moralini bozma bence

Teşekkür ederim aynen stres oldum baya.

Kizlar yumurtlmanin üstünden 9 gün geçti test yaptım negatif çıktı acaba erkenmi daha adetimede 5 gün kaldı

Ayy zalımlarrr ya inşallah olurcanım ve kalp atışlarını duyana kadar deme nazar değmesin .

Hasta olacağız diye üzülürken ikiz olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…