- 3 Aralık 2020
- 179
- 72
- 48
- 35
- Konu Sahibi misket limonu
-
Bat ne zamandı canım bir de ne zaman başladı adet olacakmış gibi his?Ben cuma günü kan verdim beta değeri 45 çıktı. Ama sancım hiç geçmiyor hep adet olacakmışım gibi hissediyorum. Değer düşük dedi doktor o da beni strese soktu. Napıcam bilmiyorum arada kaldım sevinemedim bile
AminnnnGelsin bebisler hepimiz hamiş olalım bayrama çifte bayramla girelim çok amin cokkk
Ahh insanlar çok kötü ,sen iyiysen daha çok ezmeye çalışıyorlar .inşallah hepimiz güzel haberler veririzAminn inşallah canım
Aman dikkat et stres vs canım kendini yorma çok az kalmış zaten biraz daha sabır
Kalbinizin güzelliği o gerçekten, bende size isteyen herkese aynı şekilde söylüyorumİnşallah sizler de ben de olumlu sonuçlarla karşılaşırız diyorum her içimden geçirdiğimde.
19 nisan günüm. O kadar çok belirtim var ki anlatmakla bitmezKalbinizin güzelliği o gerçekten, bende size isteyen herkese aynı şekilde söylüyorumgününüze ne kadar var ben unuttum baya oldu sohbet belirtiniz var mı hiç
Test yap canım19 nisan günüm. O kadar çok belirtim var ki anlatmakla bitmez
Yaptım hayatım dün ve bugün. Gölge gibi bir şey gördüm. Henüz tam net değilTest yap canım
Ben de 19 ama ağrım var19 nisan günüm. O kadar çok belirtim var ki anlatmakla bitmez
O bişi mi ben sırt üstü yatınca göz seğermesi gibi mi desem karnımda minik minik atımlar hissediyorumKizlar birşey sorcam ama komik gelebilir.gelirsede gülünsırt üstü yatinca karnınız geriliyor gibi oluyormu gebelikten şüphelenen arkadaşlar.ya normalde öylemi olur daha önce hiç dikkat etmemisim de şimdi uzaninca farkettim kasıklarım geriliyor cekiyor sanki Allah'ım neler çıkardım ben yahu
Dur hemen umudunu kesme. Rabbim büyüktür. Belki son dk merhaba diyecek bebişin sanaBen de 19 ama ağrım varsanırım hasta olacağım
Ben burdayım diyorKızlar benimde bat 19 Nisan bugün test yaptım sizce var mı
UmarımDur hemen umudunu kesme. Rabbim büyüktür. Belki son dk merhaba diyecek bebişin sana
Amin ecmain inşallahUmarımhepimiz bu bayram mutlu oluruz
Canım ben ilk gebeliğimde stresten kaybettim diyorum evlendim ilk günden hamile kaldım diye herkes çok erken vs gibi yorumlar yaptı kimse olumlu yaklaşmadı eşim annem babam dışında aldırmamı bile tavsiye edenler oldu çok üzüldüm sevincime ortak olurlar sandım yanılmışım halbuki eşimle 5yıllık ilişkimiz vardı ve yaş da 32ydi erken olduğunu düşünmedim hiç ama insanlar o kadar kötü olabiliyorlar ki dediğin gibi umursamak lazımmış ben çok üzüldüm olanda bebeğime oldu kaybettim malesef şimdi olursa karnım belirginleşene kadar söylemicem kimseye…Ahh insanlar çok kötü ,sen iyiysen daha çok ezmeye çalışıyorlar .inşallah hepimiz güzel haberler veririz
Ay benim de öyle hatta bugün o diğer hamileliğimde olan kasık ağrılarım da başladı19 nisan günüm. O kadar çok belirtim var ki anlatmakla bitmez
Ağrı eğer adet sancısı gibiyse benim ilk geneliğimde en net belirtim oydu canım hatta şuan yine başladı nöbetçi eczane bulsam hemen erken test alacağımBen de 19 ama ağrım varsanırım hasta olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?