BAYRAMA BAT BEKLEYENLER

Bat ne zamandı canım bir de ne zaman başladı adet olacakmış gibi his?

Kızlar benimde bat 19 Nisan bugün test yaptım sizce var mı

Eklentiler

• D595C03E-CCEF-429A-8CA4-3509FD74105C.jpeg
    356,4 KB · Görüntüleme: 56
Kalbinizin güzelliği o gerçekten, bende size isteyen herkese aynı şekilde söylüyorum gününüze ne kadar var ben unuttum baya oldu sohbet belirtiniz var mı hiç
19 nisan günüm. O kadar çok belirtim var ki anlatmakla bitmez

Kizlar birşey sorcam ama komik gelebilir.gelirsede gülünsırt üstü yatinca karnınız geriliyor gibi oluyormu gebelikten şüphelenen arkadaşlar.ya normalde öylemi olur daha önce hiç dikkat etmemisim de şimdi uzaninca farkettim kasıklarım geriliyor cekiyor sankiAllah'ım neler çıkardım ben yahu

O bişi mi ben sırt üstü yatınca göz seğermesi gibi mi desem karnımda minik minik atımlar hissediyorum ama ağrım var o yüzden hiç umutlu değilim

Ahh insanlar çok kötü ,sen iyiysen daha çok ezmeye çalışıyorlar .inşallah hepimiz güzel haberler veririz
Canım ben ilk gebeliğimde stresten kaybettim diyorum evlendim ilk günden hamile kaldım diye herkes çok erken vs gibi yorumlar yaptı kimse olumlu yaklaşmadı eşim annem babam dışında aldırmamı bile tavsiye edenler oldu çok üzüldüm sevincime ortak olurlar sandım yanılmışım halbuki eşimle 5yıllık ilişkimiz vardı ve yaş da 32ydi erken olduğunu düşünmedim hiç ama insanlar o kadar kötü olabiliyorlar ki dediğin gibi umursamak lazımmış ben çok üzüldüm olanda bebeğime oldu kaybettim malesef şimdi olursa karnım belirginleşene kadar söylemicem kimseye…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…