• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAYRAMA BAT BEKLEYENLER

Çok düşük ama değer
Tatlım ben doktora bunu sormuştum önemli olan artması demişti ilk değerler düşğk gelebilir ilerisi önemliymiş kendini üzüp strese sokma bebişin etkilenir sen artık anne kuş oldun😍😄 bu arada rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Benimde Salı günüm ama hiç adet belirti yok anlamadım göğüslerim hassas olurdu sivilcem çıkardı birde grip oldum dün hala test almaya cesaret edemedim Allah biliyor ya olmasını çok istiyoruz olmazsa üzülürüm daha çok hasta olurum tek şüphem akıntı ve sık idrar başka birsey yok ilk gebeliğimde aynı regl gibiydi o yüzden hiç anlamamıştım mesela bakalım ne olur şimdi

Tatlım ben doktora bunu sormuştum önemli olan artması demişti ilk değerler düşğk gelebilir ilerisi önemliymiş kendini üzüp strese sokma bebişin etkilenir sen artık anne kuş oldun😍😄 bu arada rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
Ay çok teşekkür ederim canım benim nasıl moral oldu yazdıkların. İnşallah isteyen herkese nasip olur en kısa zamanda 🥰

Ay çok teşekkür ederim canım benim nasıl moral oldu yazdıkların. İnşallah isteyen herkese nasip olur en kısa zamanda 🥰
Ne demek tatlım sen moralini yüksek tut benim de çok yüksek demişlerdi doktoruma sorduğumda o cevabı vermişti. İnşallah Rabbim herkese nasip etsin ama 2 günde bir kan verip yükselişini kontrol ettir değerin😍

kızlar bat tarihim 20 nisan benim gibi bekleyenler belirtisi olan var mı? Sizdeki belirtiler neler? Destek olalım birbirimize🥰🥰
Benimde yaklaşık 1 haftadır belimde ağrı var ve akintimnormalin çok üstünde çok çok var. :KK48: 23 nisan bat sabah evde bulunan gebelik testini denedim sadece bu akıntı ve bel ağrısı için çok da merak ettim silik çizgi gördüm ama çok silik daha bata 7 gün var. Beklemedeyim🙏

Nasip değilmiş canım.bir dahaki ay inşallah pes etmeden devam edincez.bende üç gündür test yapıyorum bı gölge görüyorum ama o gölge aderlte 3 gün kalmasına rağmen hiç koyulasmiyor.sanirim bendede birşey yok 3 gün kala o gölge hiç kizarmazmi🥺
hayırlaysa olsun diye duam ama olmayınca da bi üzüldüm ya🤦🏻‍♀️ inşallah sizlerden güzel haner gelir 🤲

Benimde yaklaşık 1 haftadır belimde ağrı var ve akintimnormalin çok üstünde çok çok var. :KK48: 23 nisan bat sabah evde bulunan gebelik testini denedim sadece bu akıntı ve bel ağrısı için çok da merak ettim silik çizgi gördüm ama çok silik daha bata 7 gün var. Beklemedeyim🙏
Hafi inşallah belirginleşir canım 🥰

Kizlar bu testte gölge gören varmı.aslinda bunu yapali 1.30 saat oldu ama bu ilk başlarda gösterdi kendisini ama benmi görüyorum sadece🥺 ayrıca bat 19 nisan

Eklentiler

• IMG_20230416_173357.jpg
    IMG_20230416_173357.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20230416_173348.jpg
    IMG_20230416_173348.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 51
Kizlar bu testte gölge gören varmı.aslinda bunu yapali 1.30 saat oldu ama bu ilk başlarda gösterdi kendisini ama benmi görüyorum sadece🥺 ayrıca bat 19 nisan
Benim de böyle cuma ve cumartesi günleri yaptım ikisinde de gölge çıktı. Bugün hiç yapmadım. Ne durumda bilmiyorum 😢

Back