- 2 Şubat 2023
- 244
- 149
- 18
- Konu Sahibi misket limonu
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar çıktı sonucum 7.19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar çıktı sonucum 7.19
Değer çok düşük geldi yeni olduğunu bende biliyorum ama doktor çok sinir bozucuydu o kadar karamsar konuştu ki bütün hevesimiz kursağımızda kaldı eşimleHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hiç belli olmaz belki daha yenidirDeğer çok düşük geldi yeni olduğunu bende biliyorum ama doktor çok sinir bozucuydu o kadar karamsar konuştu ki bütün hevesimiz kursağımızda kaldı eşimle
Haniydi keşke ben razıyım hepsine.esimin ailesinde 7 tane ikiz var benimHasta olacağız diye üzülürken ikiz olurmuş
İnşallah canım hepimiz duyarız bebişlerimizin minik kalbinin senini bu gece de eşim bebeğimiZin olduğunu görmüş rüyasında inşallah çıkarAyy zalımlarrr ya inşallah olurcanım ve kalp atışlarını duyana kadar deme nazar değmesin .
Çok yeni daha inşallah değeriniz hergün artarYeni aynen adetime 4 gün var daha
Bu doktorlar neden böyle hemen heves kırıyor yaDeğer çok düşük geldi yeni olduğunu bende biliyorum ama doktor çok sinir bozucuydu o kadar karamsar konuştu ki bütün hevesimiz kursağımızda kaldı eşimle
inşallah inşallah olurİnşallah canım hepimiz duyarız bebişlerimizin minik kalbinin senini bu gece de eşim bebeğimiZin olduğunu görmüş rüyasında inşallah çıkar
İkiz anneden geçer , yani senin ailende ve özellikle anne tarafında olursa ikiz olma ihtimali varmış bir yerde okudum ama nerde bilmiyprum ,bilen yazsın aslı nedir?Haniydi keşke ben razıyım hepsine.esimin ailesinde 7 tane ikiz var benim
Geç döllenme olmuştur ,P.tesi tekrar kan verin inşallah yükselir,hayırlı olsun ...Kızlar çıktı sonucum 7.19
Valla öylede diyolar,sonra bı nesil atlayarak giderde diyolar herkes birşey diyor ama inanmıyorum ben ona ya.İkiz anneden geçer , yani senin ailende ve özellikle anne tarafında olursa ikiz olma ihtimali varmış bir yerde okudum ama nerde bilmiyprum ,bilen yazsın aslı nedir?
Ayyy yerleşme kanaması olmasın, inşallahhhKızlar benimde adetime 5 gün var az önce pecetede hafif pembelik gördüm ne olabilr birde kasiklarimda agri var
ikiz olsun ,sonra gelsin uykusuz gecelerValla öylede diyolar,sonra bı nesil atlayarak giderde diyolar herkes birşey diyor ama inanmıyorum ben ona ya.
İnşallah gebeliktir ❤Ayyy yerleşme kanaması olmasın, inşallahhh